Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jausmas, kai išduodi mylimą žmogų

QUOTE(itulka @ 2008 09 05, 08:50)
Gal tą knygą perskaitei "Kodel vyrai myli kales?" g.gif  Gal kopijuoji?Labai panašu. lotuliukas.gif

perskaityk visas nors knygas ir iskalk atmintinai,bet tokia kokia esi tokia ir liksi..is sventosios kale netapsi perskaicius knygute biggrin.gif ir atvirksciai..

nemegstu "sventuju" devil.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 09 20, 11:49)
perskaityk visas nors knygas ir iskalk atmintinai,bet tokia kokia esi tokia ir liksi..is sventosios kale netapsi perskaicius knygute  biggrin.gif ir atvirksciai..

nemegstu "sventuju"  devil.gif

hihihi.gif na nereikia taip kategoriškai, lai žmogus pabando jei labai norisi-o gal ims ir pavyks mirksiukas.gif laugh.gif
g.gif o aš nepažystu nei vieno(os) šventojo(ios) unsure.gif ...tik kažkada biblijos paveikslėliuose juos mačiau cool.gif
Atsakyti
Apskritai nesneketu. Kazkodel manau, kad kuo zmogui geriau, tuo maziau jis apie tai sneka. Jei sneki, vadinasi, kazkas negerai.
Atsiprasau, is tiesu nesidomejau tavo profailu. Nuomone susidaryta vien is postu, kurie kaip tik kvepia naivoku vaikisku maksimalizmu.
Sneku is patirties.. Beje, panasios.
P.s. aciu, kad atsakei i klausima.

QUOTE(edimetrA @ 2008 09 19, 21:10)
Profily aiškiai parašyta, kad vaikas yra, skaityti mokate?  bigsmile.gif

Kadangi neištikimų vyrų visada buvo ir bus, pasilieku teisę neatsakyt į beprasmį klausimą.
Ne išjuokiu, o juokiuosi, nes kartais matau daugiau negu tie, kurie mano, kad mato viską  schmoll.gif  Iš naivumo, perdėto pasitikėjimo...
Kaip nešnekėtų tokius santykius mėgstanti moteris?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wilenska: 22 rugsėjo 2008 - 11:16
QUOTE(Wilenska @ 2008 09 22, 12:08)
Apskritai nesneketu. Kazkodel manau, kad kuo zmogui geriau, tuo maziau jis apie tai sneka. Jei sneki, vadinasi, kazkas negerai.
Atsiprasau, is tiesu nesidomejau tavo profailu. Nuomone susidaryta vien is postu, kurie kaip tik kvepia naivoku vaikisku maksimalizmu.
Sneku is patirties.. Beje, panasios.
P.s. aciu, kad atsakei i klausima.

Kodėl jūs lyginate dvi skirtingas patirtis?
Ir manot, kad čia rašo tik nelaimingos ir nepatenkintos moterys (spendžiant iš jūsų posto)? g.gif Aš tuo abejočiau.
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2008 08 18, 14:15)
Negrauzia  irnesakyk.gif  flirt.gif

NU tada tau lengva gyventi thumbup.gif
Nežinau iki kokio lygio čia išdavimą kalbama rolleyes.gif Nebuvo nei vieno karto, kad savo MB išduočiau lovos reikaluose. Ta prasme per vedybinį gyvenimą nei karto su kitu vyru nesimylėjau, nesidulkinau ir nesibarškinau schmoll.gif Bet turėjau ne vieną tokį mini romaniuką blush2.gif , tai man jau irgi kaip išdavystė. Ir jaučiuosi dėl to ne kaip blush2.gif Kažkaip vis kartas nuo karto tie vaizdeliai (tenkinau jį ranka) man akyse stovi ir tikrai sąžinė graučia.

QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 09 05, 10:47)
Kai pabandai kazka geresnio, negu turi salia...nuklydimai pasidaro pastovus ir sazine gal tik truputi pradeda grauzti...

Nebūtinai reikia pabandyti tą dėl kažko geresnio schmoll.gif . Aš savo MB patenkinta esu visokeriopai ir lovoje, ir šiaip gyvenime. bet esu tokia, kad man labai patinka , kai aš patinku vyrams flirt.gif , o patinku daug kam ax.gif , tai man tiesiog taip gaunasi, kad aš juos vilioju. GAl dėl to, kad vis dar įsitikinti ar dar patraukli esu. Bet sakau prie lovos reikalų niekada dar nepriėjau ir tikiuosi taip nepasitaikys rolleyes.gif

Ot išsitaškiau aš čia tongue.gif Tikiuosi nepanaudosit prieš mane
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2008 10 01, 10:57)
NU tada tau lengva gyventi  thumbup.gif
Nežinau iki kokio lygio čia išdavimą kalbama  rolleyes.gif  Nebuvo nei vieno karto, kad savo MB išduočiau lovos reikaluose. Ta prasme per vedybinį gyvenimą nei karto su kitu vyru nesimylėjau, nesidulkinau ir nesibarškinau  schmoll.gif  Bet turėjau ne vieną tokį mini romaniuką  blush2.gif , tai man jau irgi kaip išdavystė. Ir jaučiuosi dėl to ne kaip  blush2.gif  Kažkaip vis kartas nuo karto tie vaizdeliai (tenkinau jį ranka) man akyse stovi ir tikrai sąžinė graučia. 
Nebūtinai reikia pabandyti tą dėl kažko geresnio  schmoll.gif . Aš savo MB patenkinta esu visokeriopai ir lovoje, ir šiaip gyvenime. bet esu tokia, kad man labai patinka , kai aš patinku vyrams flirt.gif , o patinku daug kam  ax.gif , tai man tiesiog taip gaunasi, kad aš juos vilioju. GAl dėl to, kad vis dar įsitikinti ar dar patraukli esu. Bet sakau prie lovos reikalų niekada dar nepriėjau ir tikiuosi taip nepasitaikys  rolleyes.gif

Ot išsitaškiau aš čia  tongue.gif  Tikiuosi nepanaudosit prieš mane

Never say never g.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2008 10 01, 11:57)
Tikiuosi nepanaudosit prieš mane

Nesijaudinkit, žinoma, panaudosim mirksiukas.gif cool.gif
Atsakyti
Oi, kaip panaudosim lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasinaudosim...prie progos...
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 10 01, 13:34)
Nesijaudinkit, žinoma, panaudosim  mirksiukas.gif  cool.gif

mad.gif

QUOTE(edimetrA @ 2008 10 01, 13:44)
Oi, kaip panaudosim  lotuliukas.gif

user posted image

QUOTE(GalBut @ 2008 10 01, 13:47)
Pasinaudosim...prie progos...

user posted image Galbūt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lauryna @ 2008 10 01, 13:33)
Never say never g.gif

Čia tai jau tikrai doh.gif pftu pftu pftu scare.gif
Atsakyti
isdavus vyra nesijauciau, o kai buvau su kitu zmogum buvo labai gera smile.gif gal but buciau pasijautus kalta jei vyras pirmas nebutu manes isdaves
Atsakyti
QUOTE(agule @ 2008 11 07, 17:12)
gal but buciau pasijautus kalta jei vyras pirmas nebutu manes isdaves

Iš keršto išdavei savo vyrą?
Atsakyti