Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jausmas, kai išduodi mylimą žmogų

o aš nuklyst į kairę gal būč ir nieko prieš assa.gif bet vyras paprasčiausiai mane užmuštų, labai jau pavydus yra essen.gif: mastau.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gemini_star @ 2008 08 13, 19:43)
na pradėkim nuo to, kad seksas pas mus bent iau YRA lotuliukas.gif  o šiaip po paskutinio pokalbio gal prieš pusantro mėnesio, kai pratrūkau ir išsakiau viską, kas guli ant širdies (apie meilužį nutylėiau), kad taip gyventi nebegaliu ir mano iausmai iam rekordiniu greičiu slopsta, tai iei is nori išgelbėti santykius, turi kažko imtis ir GREITAI cool.gif
rezultatas yra wub.gif iš tiesų iaučiuosi geidžiama po nemažo laiko tarpo. Ir pastebiu, kad vyras tarytum "pražydo" - žinant io charakterio iautrumą, ypač sex klausimais, manau iam buvo užsidėięs kažkoks "blokas", kai labai ilgai nesimyli, o po to iau nebežinai, kaip pradėt doh.gif
o dėl visų techninių dalykų, tai reikia dar daug dirbti, bet pokyčiai iau matomi blush2.gif

Atsiprašau, kad ne į temą, bet kodėl vietoj j raidės naudojat i g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upokšnis: 13 rugpjūčio 2008 - 20:40
Nes klaviaturoje j nera
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 08 13, 12:20)
Dabar galvoju, gi tema "koks jausmas kai išduodi mylimą žmogų". Tai kaži, ar dažna čia tikrai mylėdama išduot galėtų.  Na, nebent koks netyčinis alkoholio padauginimas.... O jei tikrai myli ir tau su žmogum gera, na, nesuvokiu, kaip galima ryžtis....

Paskaityk postus....Edimetra turi idealų mylimą vyrą ir ką- ne tik išduoda, bet ir didžiuojasi tuo....ir ne ji viena g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommerregen @ 2008 08 14, 07:56)
Paskaityk  postus....Edimetra turi idealų mylimą vyrą ir ką- ne tik išduoda, bet ir didžiuojasi tuo....ir ne ji viena g.gif

Skaičiau, bet esu įsitikinus, kad tai nėra meilė cool.gif Edimetra - neminėtinas asmuo mirksiukas.gif

Arba mano supratimas apie meilę ir šeimą kitoks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 14 rugpjūčio 2008 - 09:26
Na, mano irgi kitoks. Bet gyvenimo realybė labai jau įvairaialypė.
Kaip sakoma- visokių reik.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jokio jausmo nera.Nei didziuojiesi nei slykstiesi.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2008 08 13, 22:40)
Atsiprašau, kad ne į temą, bet kodėl vietoj j raidės naudojat i g.gif

lotuliukas.gif todėl kad vaikas išlupo klavišą hihihi.gif kai labai reikia rašyti rimtas rašliavas, tai pasinaudoiu kiniškomis lazdelėmis ir paspaudžiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 08 13, 12:20)
Dabar galvoju, gi tema "koks jausmas kai išduodi mylimą žmogų". Tai kaži, ar dažna čia tikrai mylėdama išduot galėtų.  Na, nebent koks netyčinis alkoholio padauginimas.... O jei tikrai myli ir tau su žmogum gera, na, nesuvokiu, kaip galima ryžtis (nekalbu apie atvejus, kai vyras nenori mylėtis, bet tada jau su žmogum šiaip ar taip nebėra gera, tai anksčiau išvardinta mano aplinkybė netinka)  biggrin.gif

jeigu myli, tai dar nereiškia, kad jau vien nuo to tau su žmogum gera biggrin.gif
Atsakyti
Tai pasiskųskit nuo ko gi bloga.. ..?cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sommerregen: 14 rugpjūčio 2008 - 17:58
As kai myliu tai man net gi labai gera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(edimetrA @ 2008 08 14, 13:50)
jeigu myli, tai dar nereiškia, kad jau vien nuo to tau su žmogum gera  biggrin.gif

Man kai myliu labiau stengiuosi del saves ir jo... o is to seka ir geresni santykiai ir susikalbejimas ir vienas kito supratimas daugeliu klausimu ax.gif
Kai yra saziningi jausmai ir noras stengtis, visos "bedos" issprendziamos ax.gif
Atsakyti