Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jausmas, kai išduodi mylimą žmogų

QUOTE(edimetrA @ 2008 08 11, 17:57)
Tegu tik sumuštinukais toji meilužė nepaspringsta  4u.gif

Tai nebukit zanuda, skanius darykit... kad burnoje tirptu... springti ir nebus kuo 4u.gif kad su jusu MB abu galetu pasidziaugti, kokia jis saunia zmona turi ir kaip ji juo rupinasi 4u.gif
Atsakyti
Tai ne sumustinukai gi svarbiausi. Megaujasi tai kitu galu biggrin.gif
Atsakyti
Galiu ir aną galą medum aptepti flirt.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edimetrA @ 2008 08 12, 09:54)
Galiu ir aną galą medum aptepti flirt.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Saunuole thumbup.gif Bus skiriamasis jusu vyro bruozas thumbup.gif
Zinos juo besidziaugiancios/besinaudojancios forumietes kam padekos bukietus siust, kad gerai savo mazgote (nes, anot jusu, jei vyras eina i kaire ir moteris su juo gyvena - vyras mazgote nuskalbta zmonos) nuskalbiat lotuliukas.gif
Na tikrai, Jus lobis ne moteris lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal imeskit cia to vyro numeriuka, zinot jei reikalas koks, ar medaus prie arbatos pritruktu nail.gif
Atsakyti
QUOTE(gemini_star @ 2008 08 10, 13:01)
Taigi bandau suteikti šansą savo vyrui, kurį buvo trumpam nurašiusi. ir ką - kai žmogum tiki ir nuoširdžiai bandai taisyti santykius, jis atsiskleidžia labai netikėtais rakursais wub.gif

Atsiprašau, kad vėl prie jūsų skabinuosi ir man deja, vėl juokinga lotuliukas.gif Pati einate į šoną ir suteikiate vyrui šansą bigsmile.gif 4u.gif

QUOTE(Sommerregen @ 2008 08 11, 17:35)
Yra kas ir tavo vyrą mato, kai tu jį pas meilužę išleidi, sumuštinukų prikrovus, skirtumas nuo tavęs koks??
Kad toji į forumą nerašo .. hah.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(edimetrA @ 2008 08 11, 18:57)
Tegu tik sumuštinukais toji meilužė nepaspringsta  4u.gif

Nepasprings, kaip ir tu nepaspringsti, o gal kai kada... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(edimetrA @ 2008 08 12, 10:54)
Galiu ir aną galą medum aptepti flirt.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Būtinai patepk, kai grįš žinosim iš kokios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2008 08 12, 23:03)
Atsiprašau, kad vėl prie jūsų skabinuosi ir man deja, vėl juokinga lotuliukas.gif  Pati einate į šoną ir suteikiate vyrui šansą bigsmile.gif  4u.gif

lotuliukas.gif galite kabintis nepykstu irnesakyk.gif

nesigiriu tuom ir nesididžiuoiu - mano ėimas į šoną tuometinėie mano būsenoie buvo neišvengiamas. todėl aš suprantu ir vyrus, kuriems stogas važiuoia nuo sekso trūkumo unsure.gif
o vyrui suteikiu šansą kaip meilužiui cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gemini_star: 13 rugpjūčio 2008 - 09:30
QUOTE(pupainga @ 2008 08 12, 22:03)
Nepasprings, kaip ir tu nepaspringsti, o gal kai kada... biggrin.gif

Nepaspringstu, nes žmonų pietų navalgau, figūrą saugau flirt.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
gemini star, ar teisingai aš suprantu, kad jūsų su vyru lovos reikalai pradėjo taisytis? ax.gif

jei taip, džiaugiuosi už jus 4u.gif

Matau esminį skirtumą tarp jūsų ir edimetros poelgių, tikrai nesu davatka, bet ir jūsų siuacijoje buvusi esu (tik klausimą kitaip sprendžiau), mano atveju vyro atšalimas buvo kita moteris. doh.gif
Panelės edimetros elgesį iššaukia persisotinimas beproblemišku gyvenimu, tiesiog " ot nechui delat", kaip rusai sako. Todėl jūsų jausmai, išdavus mylimą žmogų( taip tema skamba) turėtų būti kardinaliai skirtingi. smile.gif
Atsakyti
kalbant apie temos klausima, tai manau labai priklauso nuo jausmu artimam zmogui. Su buvusiu vyru santykiu beveik nebuvo, gyvenom vos ne kaip nuomininkai. Kai susiradau meiluzi, ar jis mane biggrin.gif tada buvo malonu, nes supratau kad galiu buti geidziama, megautis sexu ir pan... Su laiku issiskyriau.
Dabar myliu ir esu mylima ir potraukio i kaire klysti nera. Bent jau dabar.
Atsakyti
Dabar galvoju, gi tema "koks jausmas kai išduodi mylimą žmogų". Tai kaži, ar dažna čia tikrai mylėdama išduot galėtų. Na, nebent koks netyčinis alkoholio padauginimas.... O jei tikrai myli ir tau su žmogum gera, na, nesuvokiu, kaip galima ryžtis (nekalbu apie atvejus, kai vyras nenori mylėtis, bet tada jau su žmogum šiaip ar taip nebėra gera, tai anksčiau išvardinta mano aplinkybė netinka) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommerregen @ 2008 08 13, 11:53)
gemini star, ar teisingai aš suprantu, kad jūsų su vyru lovos reikalai pradėjo taisytis? ax.gif

jei taip, džiaugiuosi už jus 4u.gif

na pradėkim nuo to, kad seksas pas mus bent iau YRA lotuliukas.gif o šiaip po paskutinio pokalbio gal prieš pusantro mėnesio, kai pratrūkau ir išsakiau viską, kas guli ant širdies (apie meilužį nutylėiau), kad taip gyventi nebegaliu ir mano iausmai iam rekordiniu greičiu slopsta, tai iei is nori išgelbėti santykius, turi kažko imtis ir GREITAI cool.gif
rezultatas yra wub.gif iš tiesų iaučiuosi geidžiama po nemažo laiko tarpo. Ir pastebiu, kad vyras tarytum "pražydo" - žinant io charakterio iautrumą, ypač sex klausimais, manau iam buvo užsidėięs kažkoks "blokas", kai labai ilgai nesimyli, o po to iau nebežinai, kaip pradėt doh.gif
o dėl visų techninių dalykų, tai reikia dar daug dirbti, bet pokyčiai iau matomi blush2.gif
Atsakyti