Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jausmas, kai išduodi mylimą žmogų

QUOTE(gemini_star @ 2008 08 10, 13:01)
o tu pati taip jautiesi, ar čia tiesiog vaidyba tokia g.gif  nes vaidinti daug sugebėjimų nereikia... Bet va iš tiesų grįžus iš svetimo guolio į namus kažin ar įmanoma jaustis "namuose"...
Visgi sudėtinga taip persiorientuoti. Man asmeniškai labai sunku būdavo tas pirmas pusdienis namuose po svetimoje lovoje praleistos nakties.... Norėdavosi atgal į tą lovą lotuliukas.gif  o vyras tik erzindavo kaip mano norus ir poreikius varžantis sutvėrimas doh.gif
Dabar manau kad kažkurį laikotarpį galima suderinti du gyvenimus, bet galų gale vienas iš jų ima varginti, o kitas darytis mielesnis... Ir tuomet tas "mielesnis" gyvenimas pamažu užvaldo, vis braudamasis atkakliais sms "noriu tavęs dabar", laiškais, mintimis ir t.t. Jautiesi susidvejinusi...
Ateina laikas, kai turi rinktis, nes pasidaro per sunku vaidinti tą "idealią žmoną".
Man viskas baigėsi šiame etape taip, kad nepasitenkinimas vyru didėjo su kiekvienu papildomu meilužio suteiktu orgazmu cool.gif  ir supratau, kad kuo toliau, tuo sunkiau bus nutraukti tuos santykius ir po gurmaniškų pietų tenkintis juoda duona.
Taigi bandau suteikti šansą savo vyrui, kurį buvo trumpam nurašiusi. ir ką - kai žmogum tiki ir nuoširdžiai bandai taisyti santykius, jis atsiskleidžia labai netikėtais rakursais wub.gif

nepasakyčiau, nei kad šlykščiai jaučiuosi, nei kad sąžinė graužia. bet žinoma, puikiai suprantu, kad nesu ideali lotuliukas.gif bet grįžus ir šypsena yra, ir vakarienę nesunku pagaminti, ir vyras toks geras atrodo biggrin.gif
man visai patinka tie sms ,tie jaudinantys laiškai rolleyes.gif niekada negalvojau ir neketinu palikti šeimą, skirtis. nelabai įsivaizduoju savęs su tais vyrais. tikriausiai būčiau ta, kuri iš meilužio padariusi sau vyra eitų vėl meilužio ieškot.
Atsakyti
O čia tamsta iš neturėjimo ką veikti, ar iš padidinto niežulio kelnaitėse? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šituo niežuliu ji labai didžiuojasi, jau keliose temose gyrėsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2008 08 10, 21:29)
Šituo niežuliu ji labai didžiuojasi, jau keliose temose gyrėsi biggrin.gif

Pastebėjau, todėl ir klausiu, kas darosi... blink.gif Didvyre tiesiog pasijuto.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Esu atvira kaip nežinia kas lotuliukas.gif , nes manęs čia niekas nepažįsta.

O gal ir džiaugiuosi, nes matau daugiau nei tos, kurios savo vyrus pas meilužes išleidžia ir dar bučkį su pietumis įdeda, pačios to nežinodamos biggrin.gif ak, ir kokie jų vyrai idealūs, nors prie širdies dėk flirt.gif
Atsakyti
Įdomu ar daug šiais laikais tokių, kurios vyrui pietus į darbą įdeda g.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(edimetrA @ 2008 08 11, 15:51)
ak, ir kokie jų vyrai idealūs, nors prie širdies dėk flirt.gif

O jūs manot, kad neidealūs? Su jumis tais pietumis nepasidalina? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(edimetrA @ 2008 08 11, 14:51)
Esu atvira kaip nežinia kas  lotuliukas.gif ,

žinia žinia, atvira kaip atversta knyga.. deja, paplyšusiu viršeliu.

O atsakant į temos klausimą... jausmas turėtų būti šlykštus. O jei dar ir vyras geras ir stengias dėl šeimos - tuomet neištikimybė man neįsivaizduojama...
Papildyta:
QUOTE(edimetrA @ 2008 08 11, 14:51)
O gal ir džiaugiuosi, nes matau daugiau nei tos, kurios savo vyrus pas meilužes išleidžia ir dar bučkį su pietumis įdeda,

Kaip įdomu bigsmile.gif gal gali papasakoti, kaip tau taip pasiseka viską "sumatyti"?
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 08 11, 15:55)
Įdomu ar daug šiais laikais tokių, kurios vyrui pietus į darbą įdeda  g.gif  blink.gif
Papildyta:
O jūs manot, kad neidealūs? Su jumis tais pietumis nepasidalina?  cool.gif

Dalinasi kai kuo geresniu rolleyes.gif

QUOTE(solo @ 2008 08 11, 16:38)
žinia žinia, atvira kaip atversta knyga.. deja, paplyšusiu viršeliu.

O atsakant į temos klausimą... jausmas turėtų būti šlykštus. O jei dar ir vyras geras ir stengias dėl šeimos - tuomet neištikimybė man neįsivaizduojama...
Papildyta:

Kaip įdomu  bigsmile.gif  gal gali papasakoti, kaip tau taip pasiseka viską "sumatyti"?

Kaip bebūtų keista, be sekso mes dar ir kalbamės kartais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 08 11, 16:38)
O jei dar ir vyras geras ir stengias dėl šeimos - tuomet neištikimybė man neįsivaizduojama...

Jei partneris sugeba prisiversti pasimylėt kokį kartą į mėnesį....tada neištikimybė tampa neišvengiamybe...nebent du šaltakraujai kartu gyvena...
Atsakyti
QUOTE(edimetrA @ 2008 08 11, 15:49)
Dalinasi kai kuo geresniu  rolleyes.gif
Kaip bebūtų keista, be sekso mes dar ir kalbamės kartais  bigsmile.gif

na, tai alter_ego buvo teisi, esate visų draugė bigsmile.gif Kaip manai, kokio amžiaus būdama moteris išeina iš "kur*izmo" stadijos?
Papildyta:
QUOTE(GalBut @ 2008 08 11, 15:59)
Jei partneris sugeba prisiversti pasimylėt kokį kartą į mėnesį....tada neištikimybė tampa neišvengiamybe...nebent du šaltakraujai kartu gyvena...

Na taip, sutinku, bet kalbu apie normalius vyrus (nesakau, kad vyrai, besimylintys 1k. per mėnesį, yra nenormalūs), be jokių "jeigu". Beje, jei visgi vyras nenori, reikia kalbėti. Jei nepadeda kalbėjimasis - reikia skirtis. Bet kokiu atveju, neištikimybė problemų neišsprendžia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 11 rugpjūčio 2008 - 16:11
QUOTE(edimetrA @ 2008 08 11, 15:51)
O gal ir džiaugiuosi, nes matau daugiau nei tos, kurios savo vyrus pas meilužes išleidžia ir dar bučkį su pietumis įdeda, pačios to nežinodamos biggrin.gif ak, ir kokie jų vyrai idealūs, nors prie širdies dėk flirt.gif

Yra kas ir tavo vyrą mato, kai tu jį pas meilužę išleidi, sumuštinukų prikrovus, skirtumas nuo tavęs koks??
Kad toji į forumą nerašo .. hah.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sommerregen: 11 rugpjūčio 2008 - 16:36
QUOTE(solo @ 2008 08 11, 17:06)
na, tai alter_ego buvo teisi, esate visų draugė  bigsmile.gif  Kaip manai, kokio amžiaus būdama moteris išeina iš "kur*izmo" stadijos?

Aš dar neišėjau lotuliukas.gif pranešiu, kai išeisiu 4u.gif

QUOTE(Sommerregen @ 2008 08 11, 17:35)
Yra kas ir tavo vyrą mato, kai tu jį pas meilužę išleidi, sumuštinukų prikrovus, skirtumas nuo tavęs koks??
Kad toji į forumą nerašo .. hah.gif

Tegu tik sumuštinukais toji meilužė nepaspringsta 4u.gif
Atsakyti