Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jausmas, kai išduodi mylimą žmogų

QUOTE(Blatt @ 2008 07 09, 14:08)
1.Na, logiskai mastant, jei netoleruoji nuolatiniu nuklydimu ir tavo poziuris i nuolatinius ir atsitiktinius nuklydimus skirtingas, tai isplaukianti isvada yra, kad tu toleruoji atsitiktinius nuklydimus.  
2. Ar tas tavo "loginio mastymo arkliukas" yra tik ponis ?  smile.gif

1.As niekur neminejau, kad toleruoju nuolatinius ar atsitiktinius nuklydimus.
Isvada is poziurio negali isplaukti, jei nezinote koks mano poziuris, as tik pasakiau, kad skirtingas.
2. Jeigu darote tokias isvadas, tai loginis mastymas tikriausiai nera jusu net "ponis"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SIMPL: 09 liepos 2008 - 22:43
kvailai pasielgiau karta ish nezinojimo, nepatyrimo, jaunumo ir durnumo. be to situacija su vyru buvo sudetinga. be to sexo nebuvo. bet jauciausi ir vis dar jauciuosi del to taip, kaip niekam nelinkeciau. ir dabar jau galiu drasiai sakyt, nes zinau ka tai reishkia, kad niekada nenueisiu y kaire. myliu savo vyra ir dekoju, kad man atleido ta paklydima.
Atsakyti
QUOTE(Akfak @ 2008 07 12, 17:21)
kvailai pasielgiau karta ish nezinojimo, nepatyrimo, jaunumo ir durnumo. be to situacija su vyru buvo sudetinga. be to sexo nebuvo. bet jauciausi ir vis dar jauciuosi del to taip, kaip niekam nelinkeciau. ir dabar jau galiu drasiai sakyt, nes zinau ka tai reishkia, kad niekada nenueisiu y kaire. myliu savo vyra ir dekoju, kad man atleido ta paklydima.

ir kasdien dekoji?o kaip vyras dabar jauciasi?
Atsakyti
Koks jausmas kai išduodi tai nežinau,nes nesu išdavus. Bet va kai sužinojau jog mane išdavė,tai nelinkėčiau niekam tokio malonumo. Žodžiais neapsakoma.
Atsakyti
Kai draugavau su ex, varinejau i kaire ir i desine - su kuo norejau, kaip norejau ir kur norejau biggrin.gif Sazine negrauze. Ne kiek. Tik norejosi dar dar ir dar bigsmile.gif Nusibosdavo vienas meiluzis, susirasdavau kita ir taip kelis metus.
Finalas - uz paskutiniojo istekejau. Isvaziavau i Aliaska pagal studentu programa dirbti, pamaciau, patikom viens kitam. Is pradziu galvojau, kad tai tebus summer lovin ir tiek, ale vasaros pabaigoje exui parasiau emaila, kad nelauktu - nebegrysiu, turiu kita ir pas ji isvaziuosiu - taip ir padariau. Na su dabartiniu MB kartu jau metai, susituoke apie 3 menesius. Nebuvau nusukus niekur ir net nesinori (na, papietaut su kitu tai islekus buvau, ale cia tik siaip, be jokiu poslu minciu, net flirto nebuvo rolleyes.gif) Issilaksciau matyt. Nes kai susidejau su ex, buvau labai jauna - 16 metu, prabuvau su juo 6 metus, 4 is ju net nezinau kodel.

Atsakyti
Mano draugas buvo isvykes ilgam (aisku, as nesuzinosiu, ar jis ten turejo ka nors, ar ne), o as vienakart isdaviau ji... Kiekviena karta, kai buvome kartu, mane kankindavo labai didelis kaltes jausmas... O jei jis butu suzinojes, tai isvis buciau kiaurai zeme sulindus schmoll.gif Gyvenimas parode savo, nors visuomet sakydavau "niekada negaleciau isduoti " mega_shok.gif
Atsakyti
jei myli zmogu negali butu malonu ji isduoti manyciau g.gif
Atsakyti
paziurekit filma "kerstas" su Kevinu Costneriu, gal rasit atsakymu nemazai 4u.gif
Atsakyti
Pasauly yra ne vien vyrai ir moterys, dar yra vaikai, kuriems reikia, kad būtų šeima. O suaugusiųjų meilės ir nemeilės čia turi užimti antrąją vietą. Mylėti ne tą, su kuriuo augini vaikus - skaudu iš pradžių. Palikti norisi, pas kitą išeiti. Paskui apsipranti. Sunku nekaltinti vaikų, kad per juos turi gyventi su jų tėčiu. Tačiau paskui supranti, kad juk tai pati nusprendei.
O gal - niekada daugiau taip nemylėsi? Ir atsisakyti to? Būtų kvaila.
Dar kvailiau - išardyti šeimą ir likti vienai.
Vyras gali būti ne vien "tik draugas, kai nelieka meilės". Jis gali būti draugas ir meilužis. Ir dar su kuo nors tuo pat metu galima išgyventi beprotišką meilę ir aistrą.
Galima patirti daug dalykų, kai sau leidi. smile.gif Ačiū už dėmesį...
Atsakyti
Ar ne per daug leidziama kaltinant vaikus, kad reikia but su ju tevu?
Cia jau moters sprendimas manau, o vaikus kaltint nzn g.gif , gal ir per daug sau leidziama tokiu atveju ar ne?
O jei galvoti vien apie save, tai nuostabiu dalyku daug galima pairt, saves neapsunkinant ir perkeliant viska kazkur nuo saves
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stirniuke: 22 liepos 2008 - 15:01
Gulėdama šilkiniuose pataluose mažiausiai galvoju apie vyrą biggrin.gif o tik apie tai, kad po tais patalais slepiasi ir kas vyksta bigsmile.gif O grįžus namo pas "mylintį laukiantį vyrą wub.gif " būnu ideali besišypsanti žmona biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(laivokapitone @ 2008 07 22, 15:47)
Dar kvailiau - išardyti šeimą ir likti vienai.

kodėl taip moterys bijo vienatvės? čia koks streotipas, kad be antrosios pusės tampi tarsi visuomenės atmata? o jeigu dar su vaiku, tai ojėėėėzau, kokia gėda doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(edimetrA @ 2008 08 10, 09:30)
Gulėdama šilkiniuose pataluose mažiausiai galvoju apie vyrą  biggrin.gif  o tik apie tai, kad po tais patalais slepiasi ir kas vyksta  bigsmile.gif  O grįžus namo pas "mylintį laukiantį vyrą  wub.gif " būnu ideali besišypsanti žmona biggrin.gif

o tu pati taip jautiesi, ar čia tiesiog vaidyba tokia g.gif nes vaidinti daug sugebėjimų nereikia... Bet va iš tiesų grįžus iš svetimo guolio į namus kažin ar įmanoma jaustis "namuose"...
Visgi sudėtinga taip persiorientuoti. Man asmeniškai labai sunku būdavo tas pirmas pusdienis namuose po svetimoje lovoje praleistos nakties.... Norėdavosi atgal į tą lovą lotuliukas.gif o vyras tik erzindavo kaip mano norus ir poreikius varžantis sutvėrimas doh.gif
Dabar manau kad kažkurį laikotarpį galima suderinti du gyvenimus, bet galų gale vienas iš jų ima varginti, o kitas darytis mielesnis... Ir tuomet tas "mielesnis" gyvenimas pamažu užvaldo, vis braudamasis atkakliais sms "noriu tavęs dabar", laiškais, mintimis ir t.t. Jautiesi susidvejinusi...
Ateina laikas, kai turi rinktis, nes pasidaro per sunku vaidinti tą "idealią žmoną".
Man viskas baigėsi šiame etape taip, kad nepasitenkinimas vyru didėjo su kiekvienu papildomu meilužio suteiktu orgazmu cool.gif ir supratau, kad kuo toliau, tuo sunkiau bus nutraukti tuos santykius ir po gurmaniškų pietų tenkintis juoda duona.
Taigi bandau suteikti šansą savo vyrui, kurį buvo trumpam nurašiusi. ir ką - kai žmogum tiki ir nuoširdžiai bandai taisyti santykius, jis atsiskleidžia labai netikėtais rakursais wub.gif
Atsakyti