Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jausmas, kai išduodi mylimą žmogų

QUOTE(gemini_star @ 2008 07 04, 13:12)
tai mus sieja visi tie dalykai, kurie sieja ir jūsų šeima, IŠSKYRUS seksą (na ir agurkus, nes jų kažkaip nevalgom) tongue.gif

Atsiprašau kad iš kitos temos citata, bet truputį kitaip rašėt, kaip suprast tai?

QUOTE(gemini_star @ 2008 07 03, 09:39)
aš kartais jaučiuosi kaip figūrėlė iš paveiksliuko- trys gražūs žmonės (vyras mano tikrai patrauklus), baltos šypsenos, apsikabinimai, už nugaros gerbūvis..... o širdyje sustingęs ledas unsure.gif ir kiekvienas vakaras, kai važiuojam visi vakarieniauti į kokį restoraną gamtoje, vaikštom su vaiku, sakom vienas kitam komlimentus, balansuoja kažkur tarp tikrovės ir tobulai įvaldyto vaidmens.

Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 07 04, 14:45)

Atsiprašau kad iš kitos temos citata, bet truputį kitaip rašėt, kaip suprast tai?:

"aš kartais jaučiuosi kaip figūrėlė iš paveiksliuko- trys gražūs žmonės (vyras mano tikrai patrauklus), baltos šypsenos, apsikabinimai, už nugaros gerbūvis..... o širdyje sustingęs ledas  ir kiekvienas vakaras, kai važiuojam visi vakarieniauti į kokį restoraną gamtoje, vaikštom su vaiku, sakom vienas kitam komlimentus, balansuoja kažkur tarp tikrovės ir tobulai įvaldyto vaidmens. "

raktinius žodžius paryškinau mirksiukas.gif
šiuo metu esu pasimetusi. Nesuprantu iki galo kaip jaučiuosi - vieną akimirką viskas puiku, kitą (kai kankina badas tongue.gif ) atrodo viską velniop, negyvensiu....

o tas pasimetimas būtent ir kyla iš tų abejonių, ar gali būti meilė be intymių santykių? unsure.gif manau kad tai ilgai nesitęs, arba viskas bus gerai, arba ilgainiui man viskas vis labiau primins vaidybą lėlių teatre....
Atsakyti
QUOTE(gemini_star @ 2008 07 04, 13:55)
šiuo metu esu pasimetusi. Nesuprantu iki galo kaip jaučiuosi - vieną akimirką viskas puiku, kitą (kai kankina badas tongue.gif ) atrodo viską velniop, negyvensiu....

o tas pasimetimas būtent ir kyla iš tų abejonių, ar gali būti meilė be intymių santykių? unsure.gif manau kad tai ilgai nesitęs, arba viskas bus gerai, arba ilgainiui man viskas vis labiau primins vaidybą lėlių teatre....

Dabar aiškiau ir galima suprast, kad esi pasimetus. Ir gal vaidyba, kad viskas gerai, daugiau tik iš tavo pusės? Gal jam iš tiesų visai gerai?
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 07 04, 15:01)
Dabar aiškiau ir galima suprast, kad esi pasimetus. Ir gal vaidyba, kad viskas gerai, daugiau tik iš tavo pusės? Gal jam iš tiesų visai gerai?

manau gal jam ir gerai g.gif nes jis matyt nesureikšmina sekso tiek, kiek aš, tiksliau to fakto, kad jo pas mus nėra... Jam tai ko gero atrodo laikina ir neverta dėmesio: na pagalvok, nesinori dabar, gal kada užsinorėsiu....

tam, kuriam trūksta, visada sunkiau, ypač jei stengiesi suprasti, nespausti, laukti...., o terminų niekas nenustatė doh.gif čia kaip surištom rankom gyventi - gal po savaitės atriš, gal po metų... ir žiūri vis: gal jau atriš, gal jau? bigsmile.gif

nes mačiau jo reakciją, kai prieš kelias dienas tiesiai pasakiau, kad man nusibodo, kad blogai jaučiuosi, kad privalom kažką daryti. ir kad ne "kaip buvo", o "geriau".
Sunerimo, išsigando, pradėjo klausinėti, ar nežadu jo palikti, ar dar myliu.....

Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2008 07 04, 13:54)
1.tai dabar ir pasakykit,kad susiradote. Jusu situacija, tai paseka seimoje susiklosciusios situacijos, kitaip ir negalejo buti: jis elgesi, kaip norejo anksciau, jus-dabar, tai jusu tarpusavio santykiu pasekme, o gal ir vyro, nezinamt tikros situacijos, sunku spresti

2. Ar jus tuoketes baznycioje, ar prisiekete vienas kitam, patys sau?
Jums tikriausiai nezinote, kas tai pagarba. As gal ir nesu geras vyras zmonai, cia jai spresti, bet as ja gerbiu, o kada nustosiu gerbti-tada ir pasakysiu.

[/quote

Idomu kaip bus kai jusu zmona arba jus (zinoma taip nebus!) viena karta protui aptemus ims ir pamirs ta baznytine priesaika? (As turbut teisingai supratau, kad SIMPL yra vyras? )

Ir siaip cia toks pilstymas, bet vistiek visi zino, kad niekad nezinai kas laukia uz posukio - taigi viskas ir kiekvienam gali nutikti....
Atsakyti
QUOTE(gemini_star @ 2008 07 04, 12:12)
matyt mūsų pagarbos supratimas skiriasi, nes mano požiūriu, tai būtų didelė nepagarba vyrui iš mano pusės, jei tai pasakyčiau cool.gif

Na stresas tikriausiai butu didelis, jei pasakytum.

QUOTE(gemini_star @ 2008 07 04, 12:55)

Sekso niekuo nepakeisi, nebent meiluziu. As irgi ilgai taip netverciau, bet sprendimai butu kitokie, tuo mes vieni nuo kitu ir skiriames. Nesuprantu ar tavo vyras trumparegis, ar gejus, ar pats meiluze turi, ar taves nebemyli.

QUOTE(Blatt @ 2008 07 04, 15:00)
[/quote

1.Idomu kaip bus kai jusu zmona arba jus (zinoma taip nebus!) viena karta protui aptemus ims ir pamirs ta baznytine priesaika?  (As turbut teisingai supratau, kad SIMPL yra vyras? )

2.Ir siaip cia toks pilstymas, bet vistiek visi zino, kad niekad nezinai kas laukia uz posukio - taigi viskas ir kiekvienam gali nutikti....

1.O ar zinote seima be dumu? Visko buvo ir visko dar bus. Yra truputi skirtumas tarp atsitiktiniu nuklydimu ir pastoviu santykiu, zinant pasekmes ir prie ko jie veda, nebent patys to norime, tai tada velniop-skirkimes su sutuoktiniu, kam apgaudineti.
2.Vienoje temoje cia ilgai diskutavom, niekas neapdraustas nuo savo ateities, bet viena tiesa yra: jei noresi-nuklysi, jei nenoresi-ne, negi jus narkomanas privers susileisti doze,jeigu nenoresite, jei ir zinosite, kaip saldu?
Jei manes santykiai netenkins, tai ieskosiu, kur geriau, bet kam gyvent dvilypi gyvenima, nervai ir taip nuo kitu dalyku istampyti.
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2008 07 04, 22:04)

1.O ar zinote seima be dumu? Visko buvo ir visko dar bus. Yra truputi skirtumas tarp atsitiktiniu nuklydimu ir pastoviu santykiu, zinant pasekmes ir prie ko jie veda, nebent patys to norime, tai tada velniop-skirkimes su sutuoktiniu, kam apgaudineti.
2.Vienoje temoje cia ilgai diskutavom, niekas neapdraustas nuo savo ateities, bet viena tiesa yra: jei noresi-nuklysi, jei nenoresi-ne, negi jus narkomanas privers susileisti doze,jeigu nenoresite, jei ir zinosite, kaip saldu?
Jei manes santykiai netenkins, tai ieskosiu, kur geriau, bet kam gyvent dvilypi gyvenima, nervai ir taip nuo kitu dalyku istampyti.

Eii, kazkas kalbejo cia apie pagarba??!! baznytine priesaika??!! Ar visdeto prasiverze ta vyriska logika i virsu ir atsitiktiniai nuklydimai galimi ??? ir pagarba islieka po ju ????
o palyginimas su narkomanu, mano nuomone , visiskai nevykes.
Atsakyti
QUOTE(Blatt @ 2008 07 05, 10:47)
Eii, kazkas kalbejo cia apie pagarba??!! baznytine priesaika??!! Ar visdeto prasiverze ta vyriska logika i virsu ir atsitiktiniai nuklydimai galimi ??? ir pagarba islieka po ju ???? 

o kas svarbiau tada: priesaika ar amzinos bendro gyvenimo kancios?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 07 07, 11:49)
o kas svarbiau tada: priesaika ar amzinos bendro gyvenimo kancios?

Tai vat! geras klausimas! As tik nesulaukiu SIMPL atsakymo, nes juk jam cia labiausiai parupo baznytines priesaikos ( as jos, beje, nedaviau) , bet po to jis pamaste, kad atsitiktiniams nuklydimams ta priesaika netrukdo? Tai kaip ten yra?

O mano istorijos tesiniui papasakosiu, kad kalbejau su vyru apie tai. Pasakiau apie ta kita ir kad noresiu skyrybu. Davatkoms pasakysiu, kad net atsiprasiau jo, kad jau nebemyliu, kad viskas taip pasisuko ir padekojau uz viska ka kartu patyrem smile.gif turbut daug kam bus labai sunku suprasti, bet jis prieme viska labai saltai, susivalde ir mes labai konstruktyviai pakalbejom. Jis net izvelgia savo kalte visame tame, kas turbut daugeliui vyrui butu nesuvokiama. Aisku matosi, kad isgyvena ir neaisku kaip cia bus, nes viskas turi susiguleti, bet labai gerbiu uz tai, kad nepuole kaltinti ir smerkti manes, o stengesi suprasti kodel taip atsitiko. kol kas sprendimo nepriemem.
Atsakyti
Aš esu tai dariusi ir,deja,tebesidžiaugiu meilužiu.Mudu su vyru...Aš jo nebemyliu,jis man nebepatinka.Gyvenam tik dėl dukrytės manau.O meilužis wub.gif tai-mano tikroji meilė.Susitikome,kai savo dukrytę vedžiau pasivaikščioti.Taip atsitiktinai.Bet jis man patiko.Susitarėm susitikti.Kaip draugai.Bet to nebepakako ir jau apie metus mudu susitikinėjam,mylimės.Nuostabus jausmas.Nemanau,kad elgiuosi blogai.Vyras manimi nebesidomi.Ir gerai!Turiu kitą.
Atsakyti
QUOTE(Blatt @ 2008 07 05, 09:47)

QUOTE(Blatt @ 2008 07 07, 11:49)
Tai vat! geras klausimas! As tik nesulaukiu SIMPL atsakymo, nes juk jam cia labiausiai parupo baznytines priesaikos  ( as jos, beje, nedaviau) , bet po to jis pamaste, kad atsitiktiniams nuklydimams ta priesaika netrukdo? Tai kaip ten yra?

O kurioje vietoje as pasakiau, kad toleruoju nuklydimus, as tik pasakiau, kad mano poziuris i atsitiktinius ir nuolatinius nuklydimus yra skirtingas.
O loginis mastymas-mano arkliukas.
Nesvarbu kokia priesaika, tik galiu pasakyti, kad vienos priesaikos sulauzymas, netenka prasmes kitoms.
Atsakyti
Na, logiskai mastant, jei netoleruoji nuolatiniu nuklydimu ir tavo poziuris i nuolatinius ir atsitiktinius nuklydimus skirtingas, tai isplaukianti isvada yra, kad tu toleruoji atsitiktinius nuklydimus.
Ar tas tavo "loginio mastymo arkliukas" yra tik ponis ? smile.gif
Atsakyti