QUOTE(gemini_star @ 2008 07 04, 12:12)
matyt mūsų pagarbos supratimas skiriasi, nes mano požiūriu, tai būtų didelė nepagarba vyrui iš mano pusės, jei tai pasakyčiau
Na stresas tikriausiai butu didelis, jei pasakytum.
QUOTE(gemini_star @ 2008 07 04, 12:55)
raktinius žodžius paryškinau
šiuo metu esu pasimetusi. Nesuprantu iki galo kaip jaučiuosi - vieną akimirką viskas puiku, kitą (kai kankina badas
) atrodo viską velniop, negyvensiu....
o tas pasimetimas būtent ir kyla iš tų abejonių, ar gali būti meilė be intymių santykių?
manau kad tai ilgai nesitęs, arba viskas bus gerai, arba ilgainiui man viskas vis labiau primins vaidybą lėlių teatre....
Sekso niekuo nepakeisi, nebent meiluziu. As irgi ilgai taip netverciau, bet sprendimai butu kitokie, tuo mes vieni nuo kitu ir skiriames. Nesuprantu ar tavo vyras trumparegis, ar gejus, ar pats meiluze turi, ar taves nebemyli.
QUOTE(Blatt @ 2008 07 04, 15:00)
[/quote
1.Idomu kaip bus kai jusu zmona arba jus (zinoma taip nebus!) viena karta protui aptemus ims ir pamirs ta baznytine priesaika? (As turbut teisingai supratau, kad SIMPL yra vyras? )
2.Ir siaip cia toks pilstymas, bet vistiek visi zino, kad niekad nezinai kas laukia uz posukio - taigi viskas ir kiekvienam gali nutikti....
1.O ar zinote seima be dumu? Visko buvo ir visko dar bus. Yra truputi skirtumas tarp atsitiktiniu nuklydimu ir pastoviu santykiu, zinant pasekmes ir prie ko jie veda, nebent patys to norime, tai tada velniop-skirkimes su sutuoktiniu, kam apgaudineti.
2.Vienoje temoje cia ilgai diskutavom, niekas neapdraustas nuo savo ateities, bet viena tiesa yra: jei noresi-nuklysi, jei nenoresi-ne, negi jus narkomanas privers susileisti doze,jeigu nenoresite, jei ir zinosite, kaip saldu?
Jei manes santykiai netenkins, tai ieskosiu, kur geriau, bet kam gyvent dvilypi gyvenima, nervai ir taip nuo kitu dalyku istampyti.