Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jausmas, kai išduodi mylimą žmogų

QUOTE(SIMPL @ 2008 07 04, 11:14)
Vyrai siuo atveju teisingesni, jei santykiai netenkina seimos, susiranda meiluze ir ate...jei tenkina-bando grizti atgal, kazkaip atviresnem kortom zaidzia.

Oi tik nereikia pasakot kad nėra daug tokių, kuriuos ir namie santykiai tenkina, ir turėt meilužę (meilužes) labai gerai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2008 07 04, 12:14)
1.Na nesuprantu as jusu moteriskes: jei nesinori gyvent su vyru, netenkina santykiai, tai skirkites ir gyvenkit kaip norit, ir duokit toki pati pasirinkima partneriui-as uz teisybe.
2.Vyrai siuo atveju teisingesni, jei santykiai netenkina seimos, susiranda meiluze ir ate...jei tenkina-bando grizti atgal, kazkaip atviresnem kortom zaidzia.

1. o jei santykiai iš esmės tenkina, tik netenkina seksualinis gyvenimas? g.gif
Aš savo "partneriui" daviau pasirinkimą - arba dedam pastangas jam pagerinti, arba skiriamės, arba susitariam dėl "laisvos partnerystės". Tokiu būdu atverčiau kortas. Deja, kol kas jis jokio pasirinkimo nepadarė.

2. oi tikrai nemanau. daug tokių sutinku, kurie siūlosi į kompaniją "gerti šampano", o kai pasakai kad nedomina, atsiveria ir pasipasakoja kad vat mylima žmona trečio vaiko laukiasi..... Vos ne susigraudinę iš laimės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gemini_star @ 2008 07 04, 10:36)
1.kurie siūlosi į kompaniją "gerti šampano", o kai pasakai kad nedomina, atsiveria 2.ir pasipasakoja kad vat mylima žmona trečio vaiko laukiasi..... Vos ne susigraudinę iš laimės lotuliukas.gif

1. galetu , ka nors gudriau sugalvoti
2. ryskiai sekso stoka
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2008 07 04, 12:14)
Na nesuprantu as jusu moteriskes: jei nesinori gyvent su vyru, netenkina santykiai, tai skirkites ir gyvenkit kaip norit, ir duokit toki pati pasirinkima partneriui-as uz teisybe.
Vyrai siuo atveju teisingesni, jei santykiai netenkina seimos, susiranda meiluze ir ate...jei tenkina-bando grizti atgal, kazkaip atviresnem kortom zaidzia.
O cia zmogus gyveni su zmona ir nezinai, kas jos galveleje sukasi: patenkinta ji, ar ne, eina pas meiluzi ar ne, nes tyli, kaip zuvis vandenio prisisiurbus.

O kas sake, kad as tyliu kaip zuvis??? Netylejau, ir dabar netyliu. Vyras zino, kad man blogai su juo. Zino, kad tikrai negyvensiu kartu tik is inercijos. Lyg ir stengiasi kazka daryti. Net vel pasako, kad myli, bet tie jo prisipazinimai tokie salti, kaip isprasyti. O pasirinkima ir jis turi. Tik vat kaip ir gemini_star vyras neapsisprendzia. Ir manes paleisti nenori, ir suprast nieko nenori.

O "kandukems" noriu pasakyti, kad pati dar pries pusmeti net neisivaizdavau kaip galiu taip padaryti, juk negalima, nepriimta, ka kiti pasakys. O DABAR NUSISPJAUT MAN KA KITI PASAKYS!!!!!

Ir beje, perskaicius dauguma temu cia supratau, kad moters neistikimybe toleruojama tik kai vyras geria, musa, pats i kaire eina, pinigu neuzdirba arba visiskas impotentas yra ar panasiai. Ir yra net tokiu kurie skirtingose temose skirtinga nuomone isreiskia smile.gif Taigi kai kam cia reikia apsispresti del savo nuomones. Manes asmeniskai neskaudina ne vienas pasisakymas. Juk ne vienas cia manes nezino ir nepazista. Ir tuos prinokusius vaisius su kuo noresiu su tuo ir raskysiu. bet cia jau mes iseinam is z temos ribu smile.gif kaip ir dauguma temu cia smile.gif

bet siaip idomu pasiskaityti kitas nuomones:)
Ir dar, maniskis irgi nesventas.... bet aisku kai kas dabar pasakys, kad as kersiju smile.gif na jusu nuomone yra jusu nuomone. Kai kas ja reiskia su aiskiu pavydo priesoneliu, bet tai irgi juodina tik jusu dienas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Blatt @ 2008 07 04, 10:51)
O kas sake, kad as tyliu kaip zuvis???

o jus vyrui pasakete, kad turit meiluzi?
Papildyta:
QUOTE(Blatt @ 2008 07 04, 10:51)
O "kandukems" noriu pasakyti, kad pati dar pries pusmeti net neisivaizdavau kaip galiu taip padaryti, juk negalima, nepriimta, ka kiti pasakys. O DABAR NUSISPJAUT MAN KA KITI PASAKYS!!!!!

Aisku, kad i kitu nuomone galima nekreipt demesio, ne apie tai eina kalba, o tu vyro paklausk, kokia jo nuomone siuo klausimu.
Pagarba sau, tam, su kuriuo gyveni ir aplinkiniams-pats svarbiausias dalykas
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2008 07 04, 13:02)
1.o jus vyrui pasakete, kad turit meiluzi?

2.Pagarba sau, tam, su kuriuo gyveni ir aplinkiniams-pats svarbiausias dalykas

1. aš pasakiau, kad tikrai susirasiu, jei niekas nepasikeis (čia buvo prieš kelis mėnesius). Niekas nepasikeitė - susiradau.

2. vis jūs tą pagarbą minite.... o kaip sakykit susijusi pagarba vyrui, su tuo, kad nuošalyje patenkini savo poreikius? jau sakiau: aš vyro neįžeidinėju, nežeminu, neterorizuoju. Gerbiu, elgiuosi gražiai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Blatt @ 2008 07 03, 15:17)

Bet nera tos ugnies, tos aistros, tos chemijos.  Ir dar baisiau... as nenoriu... jau nebenoriu... Ir dar maza to, supratau, kad turbut taip niekad ir nemylejau savo vyro ta tikraja meile. Na, aisku, galim diskutuoti, kas tai yra, bet juk tema ne apie tai. Arba gal ji buvo, bet jau kazkur isejo....

Galiu pasakyti tik tiek: skaitau oficialaus vyro dėmesio trūkumo kankinamos moteriškės išpažintį. Kaltų galima ieškoti visur ir tuo pačiu niekur. Jau vien tai, jog galite ramiai žvelgti vyrui į akis parodo, jog santykiuose nėra ne tik meilės, bet ir pagarbos nė gramo.
Nesmerkiu nei Jūsų, nei vyro, nei meilužio - kas kaip moka, taip gyvena, aišku. Bet šiaip vyras - tikrų tikriausias asilas. Na, arba aklas. Kaip įmanoma nepastebėti įsimylėjusios moters blizgančių akių?
Papildyta:
QUOTE(gemini_star @ 2008 07 04, 12:12)
2. vis jūs tą pagarbą minite.... o kaip sakykit susijusi pagarba vyrui, su tuo, kad nuošalyje patenkini savo poreikius? jau sakiau: aš vyro neįžeidinėju, nežeminu, neterorizuoju. Gerbiu, elgiuosi gražiai ir t.t.

O galima pasiteiraut nekuklaus klausimo? Kam Jums apskritai oficialus vyras reikalingas? Kiba agurkų stiklainio negalit pati atsidaryt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blatt @ 2008 07 04, 12:51)
Manes asmeniskai neskaudina ne vienas pasisakymas. Juk ne vienas cia manes nezino ir nepazista. Ir tuos prinokusius vaisius su kuo noresiu su tuo ir raskysiu. bet cia jau mes iseinam is z temos ribu smile.gif kaip ir dauguma temu cia  smile.gif
na jusu nuomone yra jusu nuomone. Kai kas ja reiskia su aiskiu pavydo priesoneliu, bet tai irgi juodina tik jusu dienas smile.gif

o kodėl jūs jaučiate poreikį teisintis? Jūs geriausia žinote, kodėl taip elgiatės ir ar jaučiatės gerai.
kiekvienas pasirenka, kokiu keliu eiti.
Kažkodėl pas mus "ant Lietuvos" priimta gyventi užspaudus savo norus ir jausmus, dėl to "ką žmonės pasakys"; "dėl vaikų"; dalinami patarimai, kaip tuos kylančius norus "nuslopinti", girdi sportuok, nusikalk kaip arklys, dirbk per du darbus, tai nekils jokių norų doh.gif O sulaukusios pensijos tokios moteriškės visą gyvenimą slopinusios savo poreikius pajaučia, kad traukinys nuvažiavo. Ir tada "visą gyvenimą tau atidaviau, tu mane suėdei" - išlieja nepateisintus lūkesčius ant vaikų, vyro, kuris ant penkiasdešimtmečio susiranda jauną, gražią ir ne kompleksų. Nes galbūt žmona jau 10 metų su juo gyveno be potraukio, be aistros, sportuodama iki nukritimo, kad tik "neužsinorėt" lotuliukas.gif vat būtų užsinorėjusi, būtų bent ką prisiminti blush2.gif
čia per atostogas šiltuose kraštuose su drauge gavom patarimų iš labai inteligentiškos 50-metės: "naudokitės proga, mergaitės, kol jaunos...., ech, duotų man kas jūsų metus dabar" tongue.gif čia kalbėjom apie tai, kaip mus tokias gražias berniukai vienas išleido lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Honey @ 2008 07 04, 13:23)
O galima pasiteiraut nekuklaus klausimo? Kam Jums apskritai oficialus vyras reikalingas? Kiba agurkų stiklainio negalit pati atsidaryt?  ax.gif

iš jūsų klausimo spėju, kad jus su vyru sieja tik seksas ir koncervų atidarymas....
Tuomet žinoma, jei sekso nėra, tai ir agurėlių nesinori lotuliukas.gif

Čia, žinoma, ironija, bet sakykit, ar jus be sekso ir agurkų stiklainio, dar kažkas su vyru sieja?
Atsakyti
QUOTE(gemini_star @ 2008 07 04, 12:31)
iš jūsų klausimo spėju, kad jus su vyru sieja tik seksas ir koncervų atidarymas....

Ne tik, bet sieja ir tai ax.gif Daug dalykų, kurie visi paremti pagarba bei tarpusavio supratimu.
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2008 07 04, 11:14)
Na nesuprantu as jusu moteriskes: jei nesinori gyvent su vyru, netenkina santykiai, tai skirkites ir gyvenkit kaip norit, ir duokit toki pati pasirinkima partneriui-as uz teisybe.
O cia zmogus gyveni su zmona ir nezinai, kas jos galveleje sukasi: patenkinta ji, ar ne, eina pas meiluzi ar ne, nes tyli, kaip zuvis vandenio prisisiurbus.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=gemini_star,2008 07 04, 11:12]
1. aš pasakiau, kad tikrai susirasiu, jei niekas nepasikeis (čia buvo prieš kelis mėnesius). Niekas nepasikeitė - susiradau.

[/quote]
1.tai dabar ir pasakykit,kad susiradote. Jusu situacija, tai paseka seimoje susiklosciusios situacijos, kitaip ir negalejo buti: jis elgesi, kaip norejo anksciau, jus-dabar, tai jusu tarpusavio santykiu pasekme, o gal ir vyro, nezinamt tikros situacijos, sunku spresti

2. Ar jus tuoketes baznycioje, ar prisiekete vienas kitam, patys sau?
Jums tikriausiai nezinote, kas tai pagarba. As gal ir nesu geras vyras zmonai, cia jai spresti, bet as ja gerbiu, o kada nustosiu gerbti-tada ir pasakysiu.
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2008 07 04, 13:37)
Ne tik, bet sieja ir tai  ax.gif Daug dalykų, kurie visi paremti pagarba bei tarpusavio supratimu.

tai mus sieja visi tie dalykai, kurie sieja ir jūsų šeima, IŠSKYRUS seksą (na ir agurkus, nes jų kažkaip nevalgom) tongue.gif
bet aš tikiuosi, kad tokia situacija laikina.

QUOTE(SIMPL @ 2008 07 04, 13:54)
1.tai dabar ir pasakykit,kad susiradote. Jusu situacija, tai paseka seimoje susiklosciusios situacijos, kitaip ir negalejo buti: jis elgesi, kaip norejo anksciau, jus-dabar, tai jusu tarpusavio santykiu pasekme, o gal ir vyro, nezinamt tikros situacijos, sunku spresti

2. Ar jus tuoketes baznycioje, ar prisiekete vienas kitam, patys sau?
Jums tikriausiai nezinote, kas tai pagarba. As gal ir nesu geras vyras zmonai, cia jai spresti, bet as ja gerbiu, o kada nustosiu gerbti-tada ir pasakysiu.

1. matyt mūsų pagarbos supratimas skiriasi, nes mano požiūriu, tai būtų didelė nepagarba vyrui iš mano pusės, jei tai pasakyčiau cool.gif

2. tuokėmės. Ir savo vyrui stengiuosi būti gera žmona. Į pastangas taip pat įeina ir meilužis, kuris palaiko mano emocinės ir psichinės būklės stabilumą. Antraip abejoju, ar man sektųsi būti ta gera žmona - nes jau buvau priėjusi stadiją, kai ant liežuvio galo pradėjo suktis nemalonūs įžeidinėjimai. Tai kol iki jų nepriėjau ir nepasidariau isterikuota boba, priėmiau sau tinkantį sprendimą.
Jei negerbčiau vyro, man nerūpėtų išsaugoti mūsų šeima, tai matyt elgčiausi kitaip ir nieko nuo jo neslėpčiau, būčiau atvira, tik kažin ar tas atvirumas padėtų mūsų šeimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gemini_star: 04 liepos 2008 - 12:15