Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jausmas, kai išduodi mylimą žmogų

QUOTE(Laura_k @ 2005 08 19, 13:07)
Geriau pasakykit kaip jauciasi vyrai isduodami savo antra puse? g.gif
is pradziu pasidul...a su kita, o poto ramiai sau gryzta namo i lovyte pas savo "tikraja" moteri?labai idomu man  koks jiems jausmas?

Nebandžiau kaip moteris, o apie vyras net sunku pasakyti. Ko gero jie dažniau išduo da moteris, nes gamtos šauksmas ir geismas pas juos ganėtinai didesnis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2005 08 19, 13:39)
nemanau, kad kiekvienam tai saldu. smile.gif Kažkada dar pačioj draugystės pradžioj nuėjau su kitu papietauti....o siaube kaip šlykščiai jaučiausi  doh.gif  doh.gif  tą patį vakarą jam pasakiau ir prižadėjau daugiau nebeiti. Ir neinu. smile.gif O jei išduočiau lovoj...siaubas...tikriausiai negalėčiau savęs pakęsti.... schmoll.gif  Jei myli savo vyrą- tikrai nuėjus į šoną - saldu nebus pačiai.... ax.gif

Taip tu teisi, tačiau man atrodo, kad moteris išduoda ne iš malonumo, o iš nevilties, griebdamasi už šiaudo pilna ta žodžio prasme ir norėdama įrodyti, kad ir ji verta dėmesio. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2005 08 19, 13:54)
Na nežinau koks tas jausmas po išdavystės, nepatyriau to jausmo ir tikiusi nepatirti. Bet kaip sakoma nespjauk į šulinį, nes gali tekti pačiam iš jo gerti, todėl ir nesmerkiu, tų kurie pasuko į šoną. Na ir pati kartais pafantazuoju blush2.gif blush2.gif

Fantazijos irgi reikalingos. Tiesiog įdomiau gyventi. smile.gif
Atsakyti
Ppati to jausmo nepatyriau, negaliu pasakyt. O va matau, kokia laiminga draugė atskrenda pasipasakot savo nuotykius. Akytės žiba, nuotaika gera. Aš jos klausiu, ar negaila vyro, o ji, taip jam ir reikia, svarbiausia, kad nieko nežinotų. Kartais pavydžiu tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Faina @ 2005 08 19, 13:33)
Ppati to jausmo nepatyriau, negaliu pasakyt. O va matau, kokia laiminga draugė atskrenda pasipasakot savo nuotykius. Akytės žiba, nuotaika gera. Aš jos klausiu, ar negaila vyro, o ji,  taip jam ir reikia, svarbiausia, kad nieko nežinotų. Kartais pavydžiu tongue.gif .

man atrodo, jei jau eina "na lievo" tai reiskia, kad jau kazkas negerai su tuo vyru, taip ir su vyrais jei eina pas kitu reiskia Zmona, drauge ar pan. nera tokia gera...kokia galetu ar turetu buti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura_k: 19 rugpjūčio 2005 - 12:40
QUOTE(stėlė @ 2005 08 19, 10:46)
Net neisivaizduoju, kaip atrodo jausmas, kai eini į pasimatymus su kitu, jei žinai, kad namuose laukia mylintis vyras wub.gif
Švelni šilkinė paklodė dengia kūnus, bet šalia tavęs guli kitas, kuriam tu atsiduosi ir nežinai kodėl taip darai verysad.gif  Keista, bet neisivaizduoju ar tai malonus jausmas ar gniuždantis ir graužiantis iš vidaus.
Ar bandėt taip elgtis? Ir kodėl taip ivyko?.. g.gif

nebandziau ir tikiuosi niekada neteks isbandyti, nes jei turi mylima zmogu tokiu klausimu nekyla, o jei jausmai isbleso tai kodel nebandyti ju is naujo iziebti o ne pulti i kito glebi. Neteisiu tu, kurios bande. Asmeniskai as tai slyksciai jausciausi, o jokio pasitenkinimo nebutu.
Atsakyti
nezinau kaip ir pradeti... nesu ištekėjusi, bet su vaikinu gyvenu jau antri metai, ir visai neseniai pastebėjau, kad jis žinutėmis pradėjo bendrauti su mergina... viena vakarą neišlaikiau viską tiesiai šviesiai jam pasakiau : kad žinau, kad yra kita mergina... Jis atvirai man pasakė: "Myliu tik tave, man reikia laisvės ir laiko, kad galėčiau normaliai kaip šeima su tavimi pradėti gyventi"... Susipykom.
Žinau kad kitą dieną jie buvo susitikę, žinau kad jis liko ištikimas man, tačiau žinutės nesiliauja... Nerandu sau vietos... Aš jį irgi be galo MYLIU, tik nežinau kaip teisingai pasielgti.. nenoriu kaltinti nei jo nei savęs, nesame kol kas šeima.. Būtų malonu sulaukti nors kieno nors minčių..
Atsakyti
QUOTE(stėlė @ 2005 08 19, 13:24)
Taip tu teisi, tačiau man atrodo, kad moteris išduoda ne iš malonumo, o iš nevilties, griebdamasi už šiaudo pilna ta žodžio prasme ir norėdama įrodyti, kad ir ji verta dėmesio. blush2.gif

visuomenėj būtent tokia nuomonė vyrauja, bet ne visada tai tiesa, moterys, kai kurios - netgi labai, irgi ieško malonumų.

kaip tik neseniai buvo apie tai O.Lapino straipsnis delfyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnelė: 19 rugpjūčio 2005 - 12:43
QUOTE(stėlė @ 2005 08 19, 12:24)

ne visada moteris tampa neištikima dėl psichologinių priežasčių ax.gif . Yra toks reiškinys, kaip sexualinis smalsumas blush2.gif beee.gif Neištikimybė ne visada yra išdavystė tongue.gif
Vdrug imsi ir įsitikinsi, kad tavo vyras, vis dėlto, geriausias mirksiukas.gif . Fainai, juk tai žinoti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 19 rugpjūčio 2005 - 12:47
QUOTE(krystee @ 2005 08 19, 13:39)
nezinau kaip ir pradeti... nesu ištekėjusi, bet su vaikinu gyvenu jau antri metai, ir visai neseniai pastebėjau, kad jis žinutėmis pradėjo bendrauti su mergina...

arba jam trūksta kažko santykiuose, kažkokios įvairovės, kažkokio įdomesnio veikimo arba jis toks žmogus, kuriam noris bendraut daugiau nei su viena (tai gali apsiribot ir tik tiesiog draugišku bendravimu, bent jau kol merginai jis nepasirodys patrauklus kaip vaikinas).
Atsakyti
QUOTE(stėlė @ 2005 08 19, 13:24)

skaitant tavo postus susidaro toks ispudis, kad tu arba ruosiesi isduoti savo mylima zmogu ir bandai cia atrasti pateisinima sau, arba darai kazkoki tyrima.
O kodel isduoda moteris: kiekvienoj situacijoj skirtingos priezastys. tam, kad irodytum, kad esi verta demesio uztenka ir flirto, o nebutinai pasiausti lovoj su kitu. Cia mano nuomone ir jokiu asmeniskumu.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 08 19, 13:44)
ne visada moteris tampa neištikima dėl psichologinių priežasčių ax.gif . Yra toks reiškinys, kaip sexualinis smalsumas blush2.gif  beee.gif Neištikimybė ne visada yra išdavystė tongue.gif
Vdrug imsi ir įsitikinsi, kad tavo vyras, vis dėlto, geriausias mirksiukas.gif .  Fainai, juk tai žinoti? ax.gif

o tai kada neistikimybe yra isdavyste, o kada ne? nesuprantu skirtumo g.gif nes as visada maniau, kad jei jau neistikimas, tai ir isdavei. Nes jei negali to papasakoti savo antrai pusei tai ir yra isdavyste, arba kitaip pasakius melas.
Atsakyti