Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jausmas, kai išduodi mylimą žmogų

QUOTE(Modestino @ 2006 04 19, 19:23)
Na maniske nera tokia kategoriska. Gal todel kad laiko mane kaip atsargini varianta, jeigu jos meiluzis nepareikstu noro vedyboms. Jeigu jis pareiks rimtus ketinimus, ji mane mes...  Mazdaug tiek man pavyko issiaiskinti. Vis tik turtingas... ir italas...  ne kiekviena diena toks variantas pasitaiko...  (cia as save bandau itikinti kad tai yra normalu. Zmogus iesko kur geriau)

blink.gif blink.gif Kaip cia dabar? Ji tokia tau svarbi, kad jos nepalieki? Mano manymu seimyniniai santykiai turi buti kitokie g.gif Jei svarbi, tai pasistenk, kad ji isliptu is italo lovos ir ilipus i jusu bendraja, nenoretu is ten islipti. Kitaip ir liksi laukti, kad kas nors pasikeis.
Atsakyti
[quote=valiute,2006 04 20, 13:56]
blink.gif blink.gif
, kad ji isliptu is italo lovos ir ilipus i jusu bendraja, nenoretu is ten islipti.

gerai pasakyta!
Modestino, na kodel nepaziurejus i ta reikala kaip i zaidima?
neverkti, neliudeti, o imti ir sukurpti kokia gera intriga... na negi vyrai to nemoka? smile.gif
arba pabandyk apversti padeti ir pagalvok, kaip butu, jei butu priesingai. ar tau patiktu, kad tavo moteris pasidarytu vargse verkslene? kazin. o jei tavo moteris visa staiga prazystu, pradetu su tavimi koketuoti, tave vilioti... tai kazin ar atsilaikytum.
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2006 04 20, 12:44)
Na jei turi tokią žmoną, kuri mylimą vyrą gali iškeisti į pinigus-tai gal tikrai tau tik geriau, kad ji tave paliks?  g.gif  Gal tada šalia atvęs atsiras kita moteris, kuri tave tikrai mylės.. wub.gif  Vieni dalykai baigiasi, prasideda- kiti....tikėk, kad viskas bus gerai ax.gif

O is kur zinai,kad ta zmona ji myli? Gal niekada ir nemylejo? Tada kaip ir i pinigus nera ko iskeisti g.gif O be to,gal jinai sutiko dabar savo tikraja meile?
Atsakyti
QUOTE(valiute @ 2006 04 20, 13:56)
blink.gif  blink.gif Kaip cia dabar? Ji tokia tau svarbi, kad jos nepalieki? Mano manymu seimyniniai santykiai turi buti kitokie g.gif Jei svarbi, tai pasistenk, kad ji isliptu is italo lovos ir ilipus i jusu bendraja, nenoretu is ten islipti.

Va isidejau avatara, kad matytusi pagrindine priezastis, kodel as jos nepalieku. O ir visa kita gana sudetinga: mes nesimusam, pas mus nera barniu, ji elgiasi labai maloniai. Va siandien nutare kad mano kvepalams pasibaigus, like du ne tokie geri ir isejom rinkti man kvepalu. Kaip tikra gera seniai pazistama drauge... (Galima sakyti: faktas kad tave iskaudino/isdave, dar nesuteikia teises skaudinti kitus) Ir yra kvailio viltis, bei nenoras zengti zingsni, kuris jau TIKRAI bus negriztamas. As geriau pabusiu avinu, lepsiu, neryztinga sliure; bet lauksiu iki lemiamo jos zodzio.
Kas del mano trukumu (atsidavimas darbui, mazai demesio seimai) Visa tai buvo istaisyta pries puse metu, tik kad atrodo velokai... Zaidimu jokiu zaisti negaliu, nes jie neprimami, kaip ir bet koks aspikabinimas, romantiskas poelgis, ar atviras pokalbis: visa tai ignoruojama.
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2006 04 20, 11:42)
Pasakysiu tiek: kiekviena atsigulusi į lovą su italu nebenori daugiau iš tos lovos išlipti. wub.gif

g.gif cia apie mane lotuliukas.gif lotuliukas.gif
man uz italus geresniu vyru nera wub.gif visom prasmem! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2006 04 21, 00:04)
g.gif cia apie mane lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
man uz italus geresniu vyru nera wub.gif visom prasmem! wub.gif

blink.gif wau...saunu, kad palaikai italus... g.gif kazin kaip jie ten tuose dalykeliuose...ar labai entuziastingi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mangooo @ 2006 04 21, 09:02)
blink.gif wau...saunu, kad palaikai italus... g.gif kazin kaip jie ten tuose dalykeliuose...ar labai entuziastingi ax.gif

LABAi thumbup.gif
Geriau ir but negali.
Atsakyti
QUOTE(mangooo @ 2006 04 21, 06:02)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as nenusivyliau blush2.gif
Atsakyti
[quote=populi,2006 04 21, 09:34]
LABAi thumbup.gif
Geriau ir but negali.
[/quote

wuo cia tai moterukes drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(micietta @ 2006 04 21, 19:34)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif as nenusivyliau blush2.gif

g.gif tikiuosi, kad ir italas -ai nenusivyle lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mangooo @ 2006 04 22, 08:11)
g.gif tikiuosi, kad ir italas -ai nenusivyle  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

irnesakyk.gif nu maniau cia ir taip aisku , kad manim nenusivyle didis.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2006 04 23, 23:16)
irnesakyk.gif  nu maniau cia ir taip aisku , kad manim nenusivyle didis.gif  lotuliukas.gif

wub.gif sekmes Tau ...linkiu ir toiau nei Tau nei su Tavimi esantiem ir busiantiems nenusivilti wub.gif
Atsakyti
Grįžtu prie temos...
Žiūrint iš dabartinės pozicijos, mylimo žmogaus išduoti negalėčiau ir pati mintis yra šlykšti. O netyčia atsidurti kito vyro lovoje turbūt ne man. Nesu labai impulsivi ir aistringa asmenybė, greičiau santūri, tad žaibiškos aistros tikimybė laaabai maža (sakyčiau neįmanoma, bet neatmetu ir 0,01 proc. tikimybę). Taigi teisintis tuo, kad ėmė apsisuko galva, negalėčiau. Tas poelgis būtų gana apgalvotas, o išduodamas žmogus ne toks ir mylimas...
Atsakyti