Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jausmas, kai išduodi mylimą žmogų

Tai ka mergytės prisižaidžiau. Šiandien vyras davė skirybų dokumentus pasirašyti. Na ir ką?
Dabar skauda........... ir dar kaip skauda, o kelio atgal nėra.
Atsakyti
Šaunuolis vyras mirksiukas.gif Kad sugebėjo neatleist. Tam stiprybės daugiau reikia.
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2006 04 14, 17:04)
Tai ka mergytės prisižaidžiau. Šiandien vyras davė skirybų dokumentus pasirašyti. Na ir ką?
Dabar skauda........... ir dar kaip skauda, o kelio atgal nėra.

Bet ko gero pagalvodavai,kad taip gali nutikt,ar ne? Nors as tai nepagalvodavau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2006 04 14, 22:20)
Bet ko gero pagalvodavai,kad taip gali nutikt,ar ne? Nors as tai nepagalvodavau  cool.gif

Aš supratau kad taip gali įvykti, bet kai tai įvyko buvo skaudu nor jis lyg ir norėtų taikytis. Bet aš nemanau kad dar galima grįšti atgal po tokio poelgio.
Atsakyti
O aš atleisčiau viską. Jei tai būtų įmanoma kad viskas bus kaip seniau. Bet taip nebebus... Žinau kad ji turi kitą. Ji to ir neslepia, vaikšto visa įsimylėjusi. Bet ne mane... Kol kas nesiskiriam, nes butas erdvus, bet pirktas skolon, po skyrybu neturėtume kur gyventi abu. ir vaikai laimingi abu, nes turi du tėvus. O mes liksime geri draugai. (Čia jos žodžiai).
Atsakyti
gal pasilakstys ir sugrys i seima, supras kas jai svarbiau g.gif

kantrybes ir sekmes 4u.gif
Atsakyti
Tame ir beda. Geriausia kas manes laukia, tai kad seima neisirs. Tacaiu kokie santykiai bus po to? Visa ta laika as gyvenau iliuzijomis kad mes mylime vienas kita. Kiekviena ryta iseidamas i darba as turedavau ka apkabinti ir pabuciuoti. Sitaip 10 metu. Ir staiga to nebeliko. Grizes namo sulauki mandagaus pasisveikinimo: "labas".
Nesu psichologas ir neisivaizduoju kaip bus toliau.
Ar visa tai pasimirs?
Ar tarp musu isivyraus bent jau iliuzija buvusio tarpusavio sutarimo?
Ar kiekviena diena pasamoningai lauksiu naujos isdavystes?
Visokios mintys lenda i galva: ir noras issiskirti ir noras pagaliau uzbaigti tas kancias, ir noras pradeti savo asmenini gyvenima, ir noras susirasti nauju draugu.
O uztenka ja pamatyti ir as vel kaip nesavas, vel viskas is naujo.
Nusipirkau ir pasikabinau amuleta: turetu padeti pamirsti prarastus draugus ar artimuosius. Belieka itikinti save, kad jis tikrai pades...
Atsakyti
QUOTE(Modestino @ 2006 04 19, 11:36)
Tame ir beda. Geriausia kas manes laukia, tai kad seima neisirs. Tacaiu kokie santykiai bus po to? Visa ta laika as gyvenau iliuzijomis kad mes mylime vienas kita. Kiekviena ryta iseidamas i darba as turedavau ka apkabinti ir pabuciuoti. Sitaip 10 metu. Ir staiga to nebeliko. Grizes namo sulauki mandagaus pasisveikinimo: "labas". 
Nesu psichologas ir neisivaizduoju kaip bus toliau.
Ar visa tai pasimirs?
Ar tarp musu isivyraus bent jau iliuzija buvusio tarpusavio sutarimo?
Ar kiekviena diena pasamoningai lauksiu naujos isdavystes?
Visokios mintys lenda i galva: ir noras issiskirti ir noras pagaliau uzbaigti tas kancias, ir noras pradeti savo asmenini gyvenima, ir noras susirasti nauju draugu.
O uztenka ja pamatyti ir as vel kaip nesavas, vel viskas is naujo.
Nusipirkau ir pasikabinau amuleta: turetu padeti pamirsti prarastus draugus ar artimuosius. Belieka itikinti save, kad jis tikrai pades...

Nieko gero jau nebebus. Zmona nebesugris, nebepuoselek vilciu. Ka padarysi, sunku, kai antrosios puses suranda savo tariama tikra meile, spjauna i kita sutoktini, buvusius jausmus, vaikus... Nebeverta gyventi santuokoje-draugai-cha, cha, kokie draugai gali buti po to, kai isduoda? g.gif Mus visada stabdo mintis apie vaikus. Bet i savo asmenini gyvenima mes irgi turime teise, ne vien svaigti apie "draugyste" su sutuoktiniu.
Tu man primeni mano antraji vyra-jis dusavo kaip ir tu dvejus metus, lauke, kol zmona issilakstys, bet po vienos isdavystes seke kita, o vyras dantis sukandes kentejo, aukojosi vardan vaiko. Reziume-zmona jam i akis pareiske, kad jis jai slykstus ir net draugauti su juo nenori, lai jis nesimaiso po akimis. Tu nori isgirsti ta pati? Beje, ju skyrybos ivyko, vyras paskendo paskolose uz buta, vaikas gyvena pas mama, o vyras dar po kiek laiko susirado mane lotuliukas.gif Ir siandien jis dziaugiasi, kad nebesiaukojo net vardan vaiko, kad susirado nauju draugu, kad igijo gyvenimo prasme. 4u.gif
Atsakyti
Nu idomiai cia prirasinejot g.gif
suranda savo tariama tikra meile, spjauna i kita sutoktini, buvusius jausmus, vaikus

Siaip gi visi turit zinot ,kad kiek seimu -tiek skirtingu gyvenimu, galu gale poziuriu i gyvenima. Puse is tu neistikimybiu, sutinku, is neturejimo ka veikti. Bet ir sutikit, kad kita puse - ieskojimas 'savo taip ir nesurastos antros puseles'.
Kodel as nuklydau. Todel kad beprotiskai noriu vaikelio.Todel kad vyras nesutinka. Todel kad tas ,kuri susiradau, myli vaikus. Manau,kad daugiau tikrai nereikia komentaru...
Atsakyti
QUOTE(Sandrag @ 2006 04 19, 12:56)
Reziume-zmona jam i akis pareiske, kad jis jai slykstus ir net draugauti su juo nenori, lai jis nesimaiso po akimis. Tu nori isgirsti ta pati?  4u.gif

Na maniske nera tokia kategoriska. Gal todel kad laiko mane kaip atsargini varianta, jeigu jos meiluzis nepareikstu noro vedyboms. Jeigu jis pareiks rimtus ketinimus, ji mane mes... Mazdaug tiek man pavyko issiaiskinti. Vis tik turtingas... ir italas... ne kiekviena diena toks variantas pasitaiko... (cia as save bandau itikinti kad tai yra normalu. Zmogus iesko kur geriau)
Atsakyti
QUOTE(Modestino @ 2006 04 19, 18:23)
Na maniske nera tokia kategoriska. Gal todel kad laiko mane kaip atsargini varianta, jeigu jos meiluzis nepareikstu noro vedyboms. Jeigu jis pareiks rimtus ketinimus, ji mane mes...  Mazdaug tiek man pavyko issiaiskinti. Vis tik turtingas... ir italas...  ne kiekviena diena toks variantas pasitaiko...  (cia as save bandau itikinti kad tai yra normalu. Zmogus iesko kur geriau)

Na jei turi tokią žmoną, kuri mylimą vyrą gali iškeisti į pinigus-tai gal tikrai tau tik geriau, kad ji tave paliks? g.gif Gal tada šalia atvęs atsiras kita moteris, kuri tave tikrai mylės.. wub.gif Vieni dalykai baigiasi, prasideda- kiti....tikėk, kad viskas bus gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Modestino @ 2006 04 19, 20:23)
Na maniske nera tokia kategoriska. Gal todel kad laiko mane kaip atsargini varianta, jeigu jos meiluzis nepareikstu noro vedyboms. Jeigu jis pareiks rimtus ketinimus, ji mane mes...  Mazdaug tiek man pavyko issiaiskinti. Vis tik turtingas... ir italas...  ne kiekviena diena toks variantas pasitaiko...  (cia as save bandau itikinti kad tai yra normalu. Zmogus iesko kur geriau)

Pasakysiu tiek: kiekviena atsigulusi į lovą su italu nebenori daugiau iš tos lovos išlipti. wub.gif
Klausimas: kodėl ji atsigulė pirmą kartą?
Kažko truko...
Atsakyti