Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jausmas, kai išduodi mylimą žmogų

QUOTE(tuika @ 2006 04 11, 05:51)
o man atrodo, kad tiems, kurie eina i kaire, yra labai keista, kad kazkam kaire nera reikalinga. jeigu pagal jus zmogaus prigimtis yra daryti tai su kuo daugiau asmenu, tai cia tik jusu problema ir nereikia tuo kurpalium matuoti visu zmoniu.

Teisingai pasakyta drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu tau ,Tylene 4u.gif Gal issispres o gal ir ne... Nezinau ,nes dar tik viskas prasidejo, dar tik 3 menesiai. Net pati nezinau ar as reikalinga busiu savo meiluziui.
Beje, aplinkiniams - mes su vyru ideali seima. Jau 10 metu. Istikrjuju taip viskas ir buvo, kol neatsirado jis. 'Susivelusi' as kazko. Matyt, reikia laiko. Paciai reikia labai nuodugniai viska apmastyt.
Atsakyti
QUOTE(Vanilla @ 2006 04 11, 12:11)
As einu i kaire, jeigu taip butu galima pavadinti. Visiskai tuo nesidziaugiu. Be galo sunku. Kodel taip darau? Nezinau. Jokio cia malonumo nera, kai reikia apgaudinet savo vyra, kuris visais 100% manim pasitiki. Sakysit kiaule as. Gal. Bet tas kitas mane varo is proto. Kazkur viduje yra mazyte ugnele,kad kada nors galesim buti kartu. Bet kol kas - tai nerealu. Sunkiausia tai- kad nera kam issipasakot. Netgi geriausiai draugei to negaleciau paskyt...

Kazkada gyvenau su panasiom mintim,todel labai tave suprantu ax.gif
Atsakyti
Leticija, papasakok,prasau,kaip baigesi tavo istorija. O gal dar nesibaige?

Nerandu sau vietos...
Atsakyti
QUOTE(Vanilla @ 2006 04 11, 18:12)
Leticija, papasakok,prasau,kaip baigesi tavo istorija. O gal dar nesibaige?

Nerandu sau vietos...

Na mano istorija tokia,kad susitikinejau su kitu jau budama istekejus ir mano vyras kazkokiu budu suzinojo(gal kas pamate,pasake...nezinau).Tada jis man liepe rinktis: arba jis arba tas kitas. Suprantu as ji irgi,j uk seimoj gyvenam...Na ir as pasirinkau savo vyra,paklausiau proto,o ne sirdies balso. Bet labai daznai prisimenu ta kita, kartais susirasom sms,bet jau niekada nesusitinkam. Taigi mano istorija kaip ir baigesi. Liko tik labai grazus prisiminai. Labai tikuosi,kad laikui begant tau viskas issispres. smile.gif
Atsakyti
Vis del to nusprendziau truputi pristabdyti arklius. Zuresiu kas is to gausis. Kol kas liksim tik draugais su tuo, 'kuris varo mane is proto'. Liaudiskai tariant 'neduosiu' jam iki kol neisitikinsiu kokiu pavidalu esu jam reikalinga. Gal gi geriau bus...
O vyras, kaip ne keista, pradejo skirti daugiau demesio. Ir netgi kelis kartus paklause : 'Ar myli mane?' Retokai sulaukdavau tokio klausimuko.
Atsakyti
QUOTE(Vanilla @ 2006 04 12, 19:19)
vyras, kaip ne keista, pradejo skirti daugiau demesio. Ir netgi kelis kartus paklause : 'Ar myli mane?'  Retokai sulaukdavau tokio klausimuko.

nu bliamba, kaip pagalvoju.
nu bet kodel kartais tam, kad gaut daugiau demesio, silumos ir isgirst ka mielo, reikia kazkokio kataklizmo santykiuose?
nu negaliu.
Atsakyti
Matyt,kad reikia. Per visus 10 metu kaip lapas buvau prilipusi prie vyro. Jei kas pirmas ir pradedavo bucinius, apsikabinimus- tai tik tai as. Jis pirmas -niekada. Susiradau meiluzi, atsalau vyrui. Tada iniciatyva prasidejo is jo puses. Kazkaip, matyt ,jam keista pasirode,kad as jau nebe ta, kokia buvau anksciau. Netgi paklause, ar nenoreciau,kad jis man pripirktu visko (kosmetikos, drabuziu, batu) visiskai be progos. Jauciuosi kaip princese. Aisku,kad laikinai.
Atsakyti
QUOTE(Vanilla @ 2006 04 12, 21:33)
Matyt,kad reikia. Per visus 10 metu kaip lapas buvau prilipusi prie vyro. Jei kas pirmas ir pradedavo bucinius, apsikabinimus- tai tik tai as. Jis pirmas -niekada. Susiradau meiluzi, atsalau vyrui. Tada iniciatyva prasidejo is jo puses. Kazkaip, matyt ,jam keista pasirode,kad as jau nebe ta, kokia buvau anksciau. Netgi paklause, ar nenoreciau,kad jis man pripirktu visko (kosmetikos, drabuziu, batu) visiskai be progos. Jauciuosi kaip princese. Aisku,kad laikinai.

Mano istorija panaši į tavo, netgi labai, krizė irgi prasidėjo po 10 metų vedybinio gyvenimo. Maniškis sunkiai dirba, pavargsta, ne seksas jam galvoje, bet juk kartais reikia prisiminti kad turi žmoną, todėl būdama su meilužiu kompensuoju dėmesio stygiu, bet ne sekso. Ir dar man keista, kaip galima džiaugtis jog vyras nori kažko pripirkti, negi mes tokios niekam tikusios, kad bet kosmetika, batai, rūbai mus džiugina, na jau ne mane, aš visada turiu savo pinigų iš papildomų vertimų ir džiaugiuosi pati nusipirkusi sau ką nors. o be to viena pažįstama moteris pasakė puikius žodžius - mes moterys esame laisvos ir nepriklausomis, o vyrai jeigu nori būti šalia mūsų tai tegu būna...
Atsakyti
As irgi budama su meiluziu kompensuoju butent demesio stygiu.
Jaciuosi princese ne del drabuziu, kosmetikos o butent del to ,kad nors kazkaip, bet vis gi parodo ta savo demesi. O kaip jau jis sugalvoja ji parodyt- tai jau cia jo ismone.
Atsakyti
is kazko esu girdejus,kad neistikimi zmones dazniausiai buna ne del sekso.
o paskutiniai postai tai kaip ir patvirtina...
Atsakyti
QUOTE(Vanilla @ 2006 04 11, 13:11)
As einu i kaire, jeigu taip butu galima pavadinti. Visiskai tuo nesidziaugiu. Be galo sunku. Kodel taip darau? Nezinau. Jokio cia malonumo nera, kai reikia apgaudinet savo vyra, kuris visais 100% manim pasitiki. Sakysit kiaule as. Gal. Bet tas kitas mane varo is proto. Kazkur viduje yra mazyte ugnele,kad kada nors galesim buti kartu. Bet kol kas - tai nerealu. Sunkiausia tai- kad nera kam issipasakot. Netgi geriausiai draugei to negaleciau paskyt...

Man panasiai buvo... tik mano "kaire" buvo viena syki,ir iki lovos nenuejo...nesiryzau...nors labai norejau.Tiesiog pamaciau ta KITA, ir kazkas viduj "cinktelejo"... nezinau,kas tai buvo,gal susizavejimas,bet trauka jam buvo tokia,kad nesugebejau atsispirti.Ir pradejau ji "kabinti".Is pradziu lengvas flirtas "chatuose",paskui vis daugiau ir daugiau...kol galu gale abu iklimpom. Pasirodo,ta trauka buvo abipuse...tai buvo juodziausias periodas.Maniskis viska suzinojo (pati pasakiau),tas kitas nenorejo manes paleisti,o as blaskiausi tarp ju abieju... Atrode,kad sirdis perplys-buvo gaila vieno,savojo,ir baisiai trauke prie to,KITO. As pasirinkau... suparatu,kad tai,ka jauciu yra laikina.Fizine trauka isbles... O be to,kuri is tiesu myliu, negaliu gyventi.Ir viska nutraukiau. As dar neistekejus,bet... tai kosmaras.Niekam nelinkiu to patirt. Ir galiu pasakyt, kad isdavusiajam visad sunkaiu,nei isduotajam,nes jis ir pats save griauzia,ir kalte slegia...ir... baisu zodziu... Daugiau niekad to nedarysiu,per daug skauda...ir ne tik man...
Atsakyti