QUOTE(Vanilla @ 2006 04 11, 13:11)
As einu i kaire, jeigu taip butu galima pavadinti. Visiskai tuo nesidziaugiu. Be galo sunku. Kodel taip darau? Nezinau. Jokio cia malonumo nera, kai reikia apgaudinet savo vyra, kuris visais 100% manim pasitiki. Sakysit kiaule as. Gal. Bet tas kitas mane varo is proto. Kazkur viduje yra mazyte ugnele,kad kada nors galesim buti kartu. Bet kol kas - tai nerealu. Sunkiausia tai- kad nera kam issipasakot. Netgi geriausiai draugei to negaleciau paskyt...
Man panasiai buvo... tik mano "kaire" buvo viena syki,ir iki lovos nenuejo...nesiryzau...nors labai norejau.Tiesiog pamaciau ta KITA, ir kazkas viduj "cinktelejo"... nezinau,kas tai buvo,gal susizavejimas,bet trauka jam buvo tokia,kad nesugebejau atsispirti.Ir pradejau ji "kabinti".Is pradziu lengvas flirtas "chatuose",paskui vis daugiau ir daugiau...kol galu gale abu iklimpom. Pasirodo,ta trauka buvo abipuse...tai buvo juodziausias periodas.Maniskis viska suzinojo (pati pasakiau),tas kitas nenorejo manes paleisti,o as blaskiausi tarp ju abieju... Atrode,kad sirdis perplys-buvo gaila vieno,savojo,ir baisiai trauke prie to,KITO. As pasirinkau... suparatu,kad tai,ka jauciu yra laikina.Fizine trauka isbles... O be to,kuri is tiesu myliu, negaliu gyventi.Ir viska nutraukiau. As dar neistekejus,bet... tai kosmaras.Niekam nelinkiu to patirt. Ir galiu pasakyt, kad isdavusiajam visad sunkaiu,nei isduotajam,nes jis ir pats save griauzia,ir kalte slegia...ir... baisu zodziu... Daugiau niekad to nedarysiu,per daug skauda...ir ne tik man...