Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jausmas, kai išduodi mylimą žmogų

QUOTE(gamma @ 2006 04 07, 18:28)
butent kad seimoje yra labai daug gero, tik truputeli truksta iki pilnos laimes ir pasitenkinimo. Pagal jus arba juoda arba balta, o gyvenime daugiausia pilkos saplvos ir ju atspalviu. Jei jau eini, tai seimoj nieko gero, bet as gi sakau kad siuo atveju gera seimoje, tik tas alkis uzknisa, tai kodel to nepasiimti is kito zmogaus. TINGIU TOLIAU DISKUTUOT, nes bendru salycio tasku nerasim, tai tiesiog mano nuomone ir patirtis.

Nu man nesuprantama, kaip galima mylint savo vyrą-eiti laimės ieškot kito vyro lovoj? blink.gif Kaip po viso "to" gali būti gera šeimoje? doh.gif Kaip gali žiūrėt vyrui į akis, su juo bendraut, glaustytis ir sakyt, kad jį myli? Nesuprantu ir tikriausiai nesuprasiu to... schmoll.gif
Ir jei moteriai gyvenime pirmą vietą užima seksas, o ne šeima-tai gal jai nereikėtų išvis šeimos kurti? ax.gif
Atsakyti
[quote=Katinas,2006 04 09, 23:17]
O kodel tu manai kad ji nepatenkina seksualiniu poreikiu??? biggrin.gif

Juk ne vien del seksualiniu poreikiu krypstama i kaire.. tongue.gif

vava smile.gif ne vien del seksualiniu smile.gif bet man vistiek protas neisnesa, kokio velnio buti su pirmaja, jei ji nera mylima ir ta vienintele smile.gif tada del kokiu poreikiu nepatenkinimo eini i kaire? smile.gif
Atsakyti
[quote=tuika,2006 04 06, 10:22]
.....
galima paklausti, tu turi seima? turi mylima zmogu? eini i kaire? esi mylimas?......

Turiu sheima. smile.gif

Papildyta:
[quote=tuika,2006 04 07, 13:51]
....... nereikia man jokio kito vyro, isskyrus mano mylimaji. ir taip per amzius amen, arba iki sprendimo issiskirti, arba jei mane paliks, isejes pas kita moteri. tada is pradziu pavienisausiu, o paskui ka nors susirasiu...
....

Uhu.... Nereikia vyro:
a)per amziuamzius+amen;
b)jei mane paliks, isejes pas kita moteri.

Ok. Zhiurim toliau: tada is pradziu pavienisausiu, o paskui ka nors susirasiu

kokia gi ishvada man pershasi?smile.gif O gi ta, kad jokios chia tragedijos, ir tau tas "per amzius amen" tai tik simbolika, nes "b" variantas skamba kiek konkrechiau: "iki kol mane paliks..." T.y. NA nori tu turet viena vyra ir tiek. Nu tau NEREIKIA tiesiog dvieju. BEt jokia tragedija, jei jis tave paliks - susirasi kita. IR su kitu busi laiminga. Nu tu tiesiog neturi galimybiu, jegu arba nenori buti ishkartoir cu meiluziu ir su vyru.. IR tiek. Kiti/kitos nori.

P.S. Bliamba galva skauda, rashiau antgreituju. PArdon uzh kutvelas proza.
Papildyta:
[quote=gamma,2006 04 07, 14:09]

as juk nesakau kad tu ieskok, tiesiog isijausk i ta situacija, kad viksas yra gerai, sikyrus seksa, nu ar griautum seima del to kad tu istisai alkana? O viskas sutvarkyta, vaikas seima, namai darbai ir t.t. vat nueini pasimyli ir grizti, ramybe abiems...

JAp. Chia kazhin ar kas paneigs
Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2006 04 07, 14:37)
Sutinku, kad visko būna ir situacijų visokių yra. Tiesiog mane pykdo požiūris, kad jaunos moterys nieko nesupranta, nes dar gyvena medaus mėnesio nuotaikom. Taip aš neseniai ištekėjau, bet tai nereiškia, kad nesuprantu kad bendras gyvenimas nėra tik rožiniai akiniai, oi kaip viskas gerai, oi kaip viskas gražu. Visko būna ir visko bus, tiesiog manau kad daug kas priklauso nuo žmogaus požiūrio. Jei iškilus nors mažiausiai problemai pulsim ieškoti kas mus paguos ar kas duos tai ko tuo metu negaunam, tai neištikimybė garantuota. Aš nemanau kad galėčiau atleisti vyrui tokį dalyką, tiesiog negalėčiau ir puikiai žinau kad ir jis mano tą patį.

Keisis tavo pozhiuris. Tikrai keisis. Ir nieko chia blogo.
Atsakyti
[quote=remt,2006 04 10, 15:05]
kokia gi ishvada man pershasi?smile.gif O gi ta, kad jokios chia tragedijos, ir tau tas "per amzius amen" tai tik simbolika, nes "b" variantas skamba kiek konkrechiau: "iki kol mane paliks..." T.y. NA nori tu turet viena vyra ir tiek. Nu tau NEREIKIA tiesiog dvieju. BEt jokia tragedija, jei jis tave paliks - susirasi kita. IR su kitu busi laiminga. Nu tu tiesiog neturi galimybiu, jegu arba nenori buti ishkartoir cu meiluziu ir su vyru.. IR tiek. Kiti/kitos nori.

Gerbiamas remt, atsakete ne i visus mano klausimus, jei ka smile.gif
o simboliai tam ir yra simboliai, kad jie butu svarbus smile.gif
Atsakyti
Nu jo......
Siek tiek nustebau, kad cia tiek daug moteru, dauzaunciu kumsciu i krutine ir "prisiekinejanciu": "As - niekada.... Kaip tai zema... Kaip taip galima??? !!! O kaip meile ir t.t..... Briedas...

Nesistebeciau, jei po keliu metu tos garsiausiai sukaujancios "VAi vai vai, kaip baisu, koks siaubas.... blink.gif " labiausiai ir eis i kaire...

Gyvenam viena karta mirksiukas.gif
Tik i kaire eiti reikia moketi.. mirksiukas.gif

I tema: Koks tai jausmas??? Dabar nezinau ir kol kas zinoti nenoriu... Bet niekada nesakau niekada....

Jei sutiksiu TOBULA hihihi.gif hihihi.gif vyra, tuomet parasiu koks tai jausmas... Nes jei jau eiti i kaire, tai TIK su geresniu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o man atrodo, kad tiems, kurie eina i kaire, yra labai keista, kad kazkam kaire nera reikalinga. jeigu pagal jus zmogaus prigimtis yra daryti tai su kuo daugiau asmenu, tai cia tik jusu problema ir nereikia tuo kurpalium matuoti visu zmoniu.
Atsakyti
QUOTE(tuika @ 2006 04 11, 07:51)
o man atrodo, kad tiems, kurie eina i kaire, yra labai keista, kad kazkam kaire nera reikalinga. jeigu pagal jus zmogaus prigimtis yra daryti tai su kuo daugiau asmenu, tai cia tik jusu problema ir nereikia tuo kurpalium matuoti visu zmoniu.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tuika @ 2006 04 11, 09:51)

Darai kažkokias kvailas išvadas, ar buvo kur nors rašyta, kad su kuo daugiau asmenų tai daryti? Man atrodo kad čia kalbama apie kokybiškai tai daryti, o ne su kuo daugiau.
Aš pvz. einu į šoną, ir tik todėl, kad su tuo žmogum man beproto gera, blush2.gif bet žinau kad kartų mes nebūsime, todėl gyvenu su kitų. Nesakau, kad man taip gerai, norėčiau juos abu sudėti į vieną asmenį, bet taip nebus.
Negali būti gyvenime viskas kaip nori, bet aš vis tiek labai džiaugiuosi tuo ką turiu.
Atsakyti
As einu i kaire, jeigu taip butu galima pavadinti. Visiskai tuo nesidziaugiu. Be galo sunku. Kodel taip darau? Nezinau. Jokio cia malonumo nera, kai reikia apgaudinet savo vyra, kuris visais 100% manim pasitiki. Sakysit kiaule as. Gal. Bet tas kitas mane varo is proto. Kazkur viduje yra mazyte ugnele,kad kada nors galesim buti kartu. Bet kol kas - tai nerealu. Sunkiausia tai- kad nera kam issipasakot. Netgi geriausiai draugei to negaleciau paskyt...
Atsakyti
QUOTE(Vanilla @ 2006 04 11, 11:11)
As einu i kaire, jeigu taip butu galima pavadinti. Visiskai tuo nesidziaugiu. Be galo sunku. Kodel taip darau? Nezinau. Jokio cia malonumo nera, kai reikia apgaudinet savo vyra, kuris visais 100% manim pasitiki. Sakysit kiaule as. Gal. Bet tas kitas mane varo is proto. Kazkur viduje yra mazyte ugnele,kad kada nors galesim buti kartu. Bet kol kas - tai nerealu. Sunkiausia tai- kad nera kam issipasakot. Netgi geriausiai draugei to negaleciau paskyt...

čia jau panašiau į tiesą...

Gal išsispręs Tau viskas, ir galėsi būt laiminga su tuo, su kuriuo tau tikrai gera. 4u.gif
Atsakyti
[quote=populi,2006 04 11, 09:19]
Darai kažkokias kvailas išvadas, ar buvo kur nors rašyta, kad su kuo daugiau asmenų tai daryti? Man atrodo kad čia kalbama apie kokybiškai tai daryti, o ne su kuo daugiau.

gal ten nelabai tiksliai issireiskiau.
ir siaip pas mane per mazai patirties, tai kaip sakant...
as gyvensiu sau taip, kaip man norisi ir atrodo esant teisinga man paciai... smile.gif
Atsakyti