Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jausmas, kai išduodi mylimą žmogų

QUOTE(toscana @ 2006 04 07, 14:11)
Oi tik nereikia, tipo aš daugiau mačius, daugiau žinau, o jums visoms čia medaus mėnuo ir nieko jūs nesuprantat. Jei tau tinka, kad vyras eina į kairę ir į dešinę tavo valia, pati tuo ir džiaukis, man taip netinka. Jei žmogaus gyvenime nėra pavyzdžių kad du žmonės gali puikiai sutarti kartu ir be pašalinių, tai man paprasčiausiai tokių žmonių gaila. O žvilgsnis į kitą dar nereiškia kad aš pas tą kitą ir į lovą sulipsiu.

as juk nesakiau kad toleruociau vyro neistikimybe, as sakiau kad kai kuriais atvejais pateisinu moters. Ir manau kad nugyventi su vienu zmogum 30 ar daugiau metu tikrai labai sudetinga, o juo labiau islikt visa gyvenima istikimiems. O ir gyvenimas kinta, situacijos, zmones, todel taip grieztai sakyti kad kaip tai baisu, kokia tai isdavyste irgi yra nesamone smile.gif Du kartus i ta pacia upe neilipsi ir jei siandien tau gerai ir esat istikimi, tai nemanyk kad taip butinai bus rytoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gamma: 07 balandžio 2006 - 13:35
QUOTE(gamma @ 2006 04 07, 13:23)
as juk nesakiau kad toleruociau vyro neistikimybe, as sakiau kad kai kuriais atvejais pateisinu moters. Ir manau kad nugyventi su vienu zmogum 30 ar daugiau metu tikrai labai sudetinga, o juo labiau islikt visa gyvenima istikimiems. O ir gyvenimas kinta, situacijos, zmones, todel taip grieztai sakyti  kad kaip tai baisu, kokia tai isdavyste irgi yra nesamone  smile.gif Du kartus i ta pacia upe neilipsi ir jei siandien tau gerai ir esat neistikimi, tai nemanyk kad taip butinai bus rytoj

Sutinku, kad visko būna ir situacijų visokių yra. Tiesiog mane pykdo požiūris, kad jaunos moterys nieko nesupranta, nes dar gyvena medaus mėnesio nuotaikom. Taip aš neseniai ištekėjau, bet tai nereiškia, kad nesuprantu kad bendras gyvenimas nėra tik rožiniai akiniai, oi kaip viskas gerai, oi kaip viskas gražu. Visko būna ir visko bus, tiesiog manau kad daug kas priklauso nuo žmogaus požiūrio. Jei iškilus nors mažiausiai problemai pulsim ieškoti kas mus paguos ar kas duos tai ko tuo metu negaunam, tai neištikimybė garantuota. Aš nemanau kad galėčiau atleisti vyrui tokį dalyką, tiesiog negalėčiau ir puikiai žinau kad ir jis mano tą patį.
Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2006 04 07, 14:37)

Jei iškilus nors mažiausiai problemai pulsim ieškoti kas mus paguos ar kas duos tai ko tuo metu negaunam, tai neištikimybė garantuota. Aš nemanau kad galėčiau atleisti vyrui tokį dalyką, tiesiog negalėčiau ir puikiai žinau kad ir jis mano tą patį.

nu zinoma tu gali gyventi eile metu ir jausti kad kazko tas zmogus neduoda tau, nu kenteti kaip maryte melnikaite... as skaitau kad zyla zmones nuo neisnaudotu, progu, o ne atvirskciai. Gyvenimas visada iveda savu pataisu, ir zinoma tik apsivedus visada musiesi i krutine ir sakai niekada niakada.... neatleisiu neatleisiu, o kai istinka reali situacija tada ziuri kaip pasielgti.

O del to kad esi nepatenkinta namie ir nieko nedarai kad butum patenkinta nukencia ir tavo seima, nuo tavo prastos nuotaikos, nuo tavo irzlumo ir piktumo. O vyras tai tegul sau siltai gyvena galvodamas kad jis vinitelis ir nepakartojamas, juk laimingi abu, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(gamma @ 2006 04 07, 14:06)
nu zinoma tu gali gyventi eile metu ir jausti kad kazko tas zmogus neduoda tau, nu kenteti kaip maryte melnikaite... as skaitau kad zyla zmones nuo neisnaudotu, progu, o ne atvirskciai. Gyvenimas visada iveda savu pataisu, ir zinoma tik apsivedus visada musiesi i krutine ir sakai niekada niakada.... neatleisiu neatleisiu, o kai istinka reali situacija tada ziuri kaip pasielgti.

Na šiaip tai kai man kas nors nepatinka, aš tai sakau, o ne tyliu kaip marytė melninkaitė. Na bet čia ko gero aš viena taip darau g.gif Ech ką padarysi durna nu biggrin.gif
P.S. vedus aš neseniai, bet su tuo žmogum pragyventa pakankamai, kad galėčiau pasakyk, kad kalbos kartais padeda.
Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2006 04 07, 15:16)
Na šiaip tai kai man kas nors nepatinka, aš tai sakau, o ne tyliu kaip marytė melninkaitė. Na bet čia ko gero aš viena taip darau g.gif  Ech ką padarysi durna nu  biggrin.gif

ne visad pokalbis isprendzia problema, buna aplikybes tokios, kad ju negali pakeisti ir nuo po kalbio deja jos nepasikeicia. Siuo atveju turiu vyro sunku darba ir nuovargi smile.gif ir daug kitu dalyku. jei gyvenimas pasikeistu vien nuo kalbu, tai visi butumem patenkinti ir laimingi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gamma: 07 balandžio 2006 - 14:40
QUOTE(gamma @ 2006 04 07, 15:28)
ne visad pokalbis isprendzia problema, buna aplikybes tokios, kad ju negali pakeisti ir nuo po kalbio deja jos nepasikeicia. Siuo atveju turiu vyro sunku darba ir nuovargi  smile.gif ir daug kitu dalyku. jei gyvenimas pasikeistu vien nuo kalbu, tai visi butumem patenkinti ir laimingi  tongue.gif

pasakyti, kad aplinkybes tokios, yra lengviausias kelias... todel neidomus ir nerimtas...

ar tai, kad vyras sunkiai dirba ir yra nuvarges, reiskia, kad sekso poreikio pas ji nebera? kazin.
Atsakyti
QUOTE(tuika @ 2006 04 07, 16:17)

ar tai, kad vyras sunkiai dirba ir yra nuvarges, reiskia, kad sekso poreikio pas ji nebera? kazin.

nu tikriausiai tu su tuo nesusidurei, jei taip lengvai nubrauki zmogaus fizini nuovargi. As nesakau kad jo nebera visai, bet kad jis zymiai sumazeja tai faktas. Taip kad nereikia sakyt kad tai neveikia, kai pati neturi patirties toj vietoj.
Atsakyti
QUOTE(gamma @ 2006 04 07, 16:42)
nu tikriausiai tu su tuo nesusidurei, jei taip lengvai nubrauki zmogaus fizini nuovargi. As nesakau kad jo nebera visai, bet kad jis zymiai sumazeja tai faktas. Taip kad nereikia sakyt kad tai neveikia, kai pati neturi patirties toj vietoj.

zinau, kas yra nuovargis. tik mano atveju butu protinis, o ne fizinis nuovargis.o jis dar baisesnis... o tokiu nuovargiu pasizymejau ir as, ir mano mylimasis. dabar biskuti kitaip yra.
ir tas nuovargis tikrai labai veikia. turbut ir vyrus, ir moteris... as labiau stengciausi sumazinti partnerio nuovargi, o ne numoti ranka i saviski ir eiti i sona...
nu bet patirtim negaliu lygintis, tai ir nesigincysiu.
bet Jusu gyvenimo stiliui visviena nepritariu.
Atsakyti
QUOTE(tuika @ 2006 04 07, 15:53)
zinau, kas yra nuovargis. tik mano atveju butu protinis, o ne fizinis nuovargis.o jis dar baisesnis... o tokiu nuovargiu pasizymejau ir as, ir mano mylimasis. dabar biskuti kitaip yra. 
ir tas nuovargis tikrai labai veikia. turbut ir vyrus, ir moteris... as labiau stengciausi sumazinti partnerio nuovargi, o ne numoti ranka i saviski ir eiti i sona...
nu bet patirtim negaliu lygintis, tai ir nesigincysiu.
bet Jusu gyvenimo stiliui visviena nepritariu.

Tuika, pritariu 100 proc. Aš taip pat noriu pasakyt, kad reikia padėti partneriui, o ne manyti, kad vistiek čia nieko gero tai geriau einu "na levo".
Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2006 04 07, 17:00)
Tuika, pritariu 100 proc. Aš taip pat noriu pasakyt, kad reikia padėti partneriui, o ne manyti, kad vistiek čia nieko gero tai geriau einu "na levo".

butent kad seimoje yra labai daug gero, tik truputeli truksta iki pilnos laimes ir pasitenkinimo. Pagal jus arba juoda arba balta, o gyvenime daugiausia pilkos saplvos ir ju atspalviu. Jei jau eini, tai seimoj nieko gero, bet as gi sakau kad siuo atveju gera seimoje, tik tas alkis uzknisa, tai kodel to nepasiimti is kito zmogaus. TINGIU TOLIAU DISKUTUOT, nes bendru salycio tasku nerasim, tai tiesiog mano nuomone ir patirtis.
Atsakyti
QUOTE(remt @ 2006 04 05, 16:37)
Nors ash prisilaikau nuomones, kad netoks jau ir didelis faktishkai tas skirtumas. KAip reikalas eina "na lievo" ir moterys.

Yra kitas momentas. Nenorechiau nieko izheist, bet mano manymu, shiam forume turi laiko rashyt moterys, kurios del objektyviu priezhaschiu negali skirti laiko nei meiluzhio paieshkai ( na... vakareliai, klubai ir t.t...) nei patiems meiluzhiams. TAi jaunosios mamytes, uzhsiemusios su vaikais ir kurioms ne tai kad meiluzhio - vyro dar nereikia labai jau... TAi ir ( pardon, bet realu) neitin ishvaizdzhios moterys. Jos isikibusios i savo vyrus, ir nelinkusios rizikuot . O pasamoneje norisi kitko:) Todel postais "jei myli - neishduosi", "jei myli - apsispresk" tik ieshko sau pasiteisinimo. NA yra ir dar panashiu tipu.
BEt apie koki apsisprendima eina kalba? VIsa laika , visais laikais vyrai ir moterys buvo neishtikimi ir tiek. Tiesiog galima kalbeti, kad jei nenori izheist ir pastatyt i ganetinai kvaila padeti partnerio - tu eisi "nalievo" protingai. Niekas nezhinos, niekas nieko neprikish. O ir meiluzhe reikia rinktis protingai. Vat ir viskas.
Pardon kad taip daug

nu gerai , kad ne visi vyrai tokie mirksiukas.gif ....kokiais duomenimis cia remeisi? jau jei raso forume, tai neisvaizdi ar neturi laiko nei vyrams nei meluziui???gal cia pagal save pritaikei??? bigsmile.gif
ir dar.. visais laikais vyrai ir moterys buvo neistikimi... jei taip butu, tai zodis 'istikymybe' paprasciausiai neegzistuotu..taip- mes esame valdomi hormonu audru, ir visiems pasitaiko galimybe nukrypti tiek i kaire, tiek i desine...bet tikrai NE VISI nukrypsta.. tam mes ir homo sapiens, kad galvotumem savo galva, o ne naudotumemis kazkieno apibendrintomis taisyklemis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(toscana @ 2006 04 07, 13:16)
Na šiaip tai kai man kas nors nepatinka, aš tai sakau, o ne tyliu kaip marytė melninkaitė. Na bet čia ko gero aš viena taip darau g.gif  Ech ką padarysi durna nu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif as tokia pati ' durna' kaip ir tu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuika @ 2006 04 07, 08:52)
O kodel tada tu laikai ta pirmaja, jei ji nepatenkina taip svarbiu- seksualiniu poreikiu? Gal ir ta pirmoji sutiktu zmogu, kuris ja dziaugtusi? Jei jau tu nenori ja dziaugtis ir nesidziaugi... nebent jus vede... tada aisku, kitaip yra.

O kodel tu manai kad ji nepatenkina seksualiniu poreikiu??? biggrin.gif

Juk ne vien del seksualiniu poreikiu krypstama i kaire.. tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(gamma @ 2006 04 07, 13:38)
Svarbu kad jis nezino ir mato zmona patenkinta, koks skirtumas kokaisi budais ji laiminga?

Bravo gamma! thumbup.gif Jusu lupomis kalba ismintis.
Papildyta:
QUOTE(toscana @ 2006 04 07, 11:41)
Oi kaip tau gerai, su kuo būti jau apsispręsta, ji nieko nežino ir yra laiminga.

Zinoma kad gerai!! Man patinka daryti kitus zmones laimingus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinas: 09 balandžio 2006 - 22:09