Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jausmas, kai išduodi mylimą žmogų

QUOTE(tuika @ 2006 04 03, 11:52)
Nepyk, bet man atrodo, kad siuo atveju kalbi ne apie neistikimybe mylimam  zmogui, bet apie naturalu partnerio pakeitima, t.y. kai vienas partneris netenkino poreikiu, naturaliai laikui begant atsirado kitas partneris, kuris laikui begant ir pakeicia ta pirmaji... ir nieko cia nepadarysi... schmoll.gif
kazin, ar tu vienu metu galima myleti dvi moteris... g.gif

Nera ko pykti rolleyes.gif Galbut tu ir teisi. Laikas parodys mirksiukas.gif

Nors as manau kad 2 moteris myleti galima. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinas @ 2006 04 05, 04:44)
Nera ko pykti  rolleyes.gif Galbut tu ir teisi.  Laikas parodys  mirksiukas.gif

Nors as manau kad 2 moteris myleti galima.  wub.gif

Nu bet jei stabiliai einama i kaire, tai manau, kad pirmoji nera tokia jau mylima.
Ir jos abi tai zino, ir joms tai yra priimtina? Ar tuo antru partneriu dziaugiesi slapta?
Atsakyti
QUOTE(Katinas @ 2006 04 05, 03:44)
Nera ko pykti  rolleyes.gif Galbut tu ir teisi.  Laikas parodys  mirksiukas.gif

Nors as manau kad 2 moteris myleti galima.  wub.gif

O aš manau, kad čia jokia meilė, o tiesiog savo poreikių tenkinimas ir nesugebėjimas atsakingai apsispresti su kuriuo tu žmogum nori būti. Mylėti dvi moteris ir dulkinti dvi moteris, ne tas pats.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toscana: 05 balandžio 2006 - 08:50
ISiterpsiui ir as. Pirmiausia, moterys neshiojasi su ta meile kaip vaikas su ledinuku "Meil... meile... meile..." kokiadar meile , kai tik parodo per televizoriu (pvz) striptiza, ir akys jusu suzhyba kaip Shventosios shvyturys? NA jums pakanka akis paganyt o mums ne. Na shtai ir visas skirtumas. Nors ash prisilaikau nuomones, kad netoks jau ir didelis faktishkai tas skirtumas. KAip reikalas eina "na lievo" ir moterys.

Yra kitas momentas. Nenorechiau nieko izheist, bet mano manymu, shiam forume turi laiko rashyt moterys, kurios del objektyviu priezhaschiu negali skirti laiko nei meiluzhio paieshkai ( na... vakareliai, klubai ir t.t...) nei patiems meiluzhiams. TAi jaunosios mamytes, uzhsiemusios su vaikais ir kurioms ne tai kad meiluzhio - vyro dar nereikia labai jau... TAi ir ( pardon, bet realu) neitin ishvaizdzhios moterys. Jos isikibusios i savo vyrus, ir nelinkusios rizikuot . O pasamoneje norisi kitko:) Todel postais "jei myli - neishduosi", "jei myli - apsispresk" tik ieshko sau pasiteisinimo. NA yra ir dar panashiu tipu.
BEt apie koki apsisprendima eina kalba? VIsa laika , visais laikais vyrai ir moterys buvo neishtikimi ir tiek. Tiesiog galima kalbeti, kad jei nenori izheist ir pastatyt i ganetinai kvaila padeti partnerio - tu eisi "nalievo" protingai. Niekas nezhinos, niekas nieko neprikish. O ir meiluzhe reikia rinktis protingai. Vat ir viskas.
Pardon kad taip daug
Atsakyti
QUOTE(remt @ 2006 04 05, 18:37)
ISiterpsiui ir as. Pirmiausia, moterys neshiojasi su ta meile kaip vaikas su ledinuku "Meil... meile... meile..." kokiadar meile , kai tik parodo per televizoriu (pvz) striptiza, ir akys jusu suzhyba kaip Shventosios shvyturys? NA jums pakanka akis paganyt  o mums ne. Na shtai ir visas skirtumas. Nors ash prisilaikau nuomones, kad netoks jau ir didelis faktishkai tas skirtumas. KAip reikalas eina "na lievo" ir moterys.

Yra kitas momentas. Nenorechiau nieko izheist, bet mano manymu, shiam forume turi laiko rashyt moterys, kurios del objektyviu priezhaschiu negali skirti laiko nei meiluzhio paieshkai ( na... vakareliai, klubai ir t.t...) nei patiems meiluzhiams. TAi jaunosios mamytes, uzhsiemusios su vaikais ir kurioms ne tai kad meiluzhio - vyro dar nereikia labai jau... TAi ir ( pardon, bet realu) neitin ishvaizdzhios moterys. Jos isikibusios i savo vyrus, ir nelinkusios rizikuot . O pasamoneje norisi kitko:) Todel postais "jei myli - neishduosi", "jei myli - apsispresk" tik ieshko sau pasiteisinimo. NA yra ir dar panashiu tipu.
BEt apie koki apsisprendima eina kalba? VIsa laika , visais laikais vyrai ir moterys buvo neishtikimi ir tiek. Tiesiog galima kalbeti, kad jei nenori izheist ir pastatyt i ganetinai kvaila padeti partnerio - tu eisi "nalievo" protingai. Niekas nezhinos, niekas nieko neprikish. O ir meiluzhe reikia rinktis protingai. Vat ir viskas.
Pardon kad taip daug

kaip sakant, Tu sakai- Tu zinai...
tai, kad sis forumas kaip narkotikas, nuo kurio yra pavojus tapt priklausomu, yra teisybes.
sutinku, kad cia renkasi kazkokie problemu turintys zmones... kaip jau minejau, nuo forumo galima tapt priklausomu ir del to dalyvavima forume reikia riboti...
o ir pasisakymus bei "patarimus" reikia labai atsargiai vertint...
o del isvaizdumo, meiluziu ir vyru tai nezinau, ka cia ir bepasakyti... kvepia visisku pavirsutiniskumu... atseit esat neisvaizdzios, neidomios, jums sekso nereik... isikibusios i vyrus...
galima paklausti, tu turi seima? turi mylima zmogu? eini i kaire? esi mylimas?
gyvenime viskas tikrai eina ratu... o jei gyveni taip, kad ai kas nors uzkniso ir per borta tas visas problemas, nu tai ka as galiu pasakyti... sekmes...

Atsakyti
QUOTE(tuika @ 2006 04 05, 09:31)
Nu bet jei stabiliai einama i kaire, tai manau, kad pirmoji nera tokia jau mylima.
Ir jos abi tai zino, ir joms tai yra priimtina? Ar tuo antru partneriu dziaugiesi slapta?

Pirmoji ir mylima ir globojama ir ja rupinamasi. Ji nera skriaudziama ir demesio jai skiriama tikrai daug. Jos zodziais tariant ji yra laiminga! thumbup.gif
Apie kita ji nezino nieko.

Antroji zino viska, deja taciau jei demesio tenka maziau. verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(toscana @ 2006 04 05, 09:50)
O aš manau, kad čia jokia meilė, o tiesiog savo poreikių tenkinimas ir nesugebėjimas atsakingai apsispresti su kuriuo tu žmogum nori būti. Mylėti dvi moteris ir dulkinti dvi moteris, ne tas pats.

O as manau kad tai meile ir poreikiai tenkinami ne svajonese o realybeje.. Tame tarpe ir seksualiniai. O su kuo buti jau apsispresta senai mirksiukas.gif

O dulkinasi tik triusiai, zmones mylisi.. tongue.gif
Atsakyti
[quote=Katinas,2006 04 07, 01:16]
Pirmoji ir mylima ir globojama ir ja rupinamasi. Ji nera skriaudziama ir demesio jai skiriama tikrai daug. Jos zodziais tariant ji yra laiminga! thumbup.gif
Apie kita ji nezino nieko.

Antroji zino viska, deja taciau jei demesio tenka maziau. verysad.gif
Papildyta:

O kodel tada tu laikai ta pirmaja, jei ji nepatenkina taip svarbiu- seksualiniu poreikiu? Gal ir ta pirmoji sutiktu zmogu, kuris ja dziaugtusi? Jei jau tu nenori ja dziaugtis ir nesidziaugi... nebent jus vede... tada aisku, kitaip yra.
Atsakyti
QUOTE(Katinas @ 2006 04 07, 00:16)
O as manau kad tai meile ir poreikiai tenkinami ne svajonese o realybeje.. Tame tarpe  ir seksualiniai.  O su kuo buti jau apsispresta senai  mirksiukas.gif

O dulkinasi tik triusiai, zmones mylisi..  tongue.gif

Oi kaip tau gerai, su kuo būti jau apsispręsta, ji nieko nežino ir yra laiminga. Idomu kokia laiminga ji būtų jei sužinotų kad dar kažkas yra. Ir kaip tada jai paaiškintum, kad tu jas abi myli. Gal po kiek laiko pareikši, kad mylėti galima ir tris, o gal ir keturias vienu metu ir kas čia tokio.

O literatūrinio paaiškinimo kaip tai vadinama gyvūnų pasaulyje ir kaip žmonių, man nereikia, labai gerai tai žinau. Tik jei nesupratai pasakysiu vieną dalyką, taip, mylisi žmonės, vienas kitą gerbiantys ir atviri vienas kitam, o "poreikių tenkinimas", tipo jei viena kažko neduos, gausiu iš kitos man toli gražu į tą neneša.
Atsakyti
nu paskaiciau puse temos ir atrodo cia tokios ausktos moreles moteyrs susirinkusios, kad neklausk, visos tik gerbia ir myli ir nei vina akim i kitus neziuri smile.gif gal galeciau pkalsut kiek laiko gyvenat santuokoje? Atrodo kad visur tik medaus menuo tongue.gif

sakyciau kad gyvenime buna ivairiu situaciju ri uz nieka nesu garantuota, nei uz vyra nei uz save. Poreikius tenkinti norisi abiems, o jei vyras grizta isunktas kaip citrina, bet su juo yra vaikas, normalus santykiai ir buitis, ar verta viska keisti, o gal mazycio pasitenkinimo tyliai paieskot kitur. Svarbu kad jis nezino ir mato zmona patenkinta, koks skirtumas kokaisi budais ji laiminga?
Atsakyti
QUOTE(gamma @ 2006 04 07, 13:38)

sakyciau kad gyvenime buna ivairiu situaciju ri uz nieka nesu garantuota, nei uz vyra nei uz save. Poreikius tenkinti norisi abiems, o jei vyras grizta isunktas kaip citrina, bet su juo yra vaikas, normalus santykiai ir buitis, ar verta viska keisti, o gal mazycio pasitenkinimo tyliai paieskot kitur. Svarbu kad jis nezino ir mato zmona patenkinta, koks skirtumas kokaisi budais ji laiminga?

del to, kad negalim buti tikros del gyvenimisku situaciju, sutinku.

bet del tylaus paieskojimo... nesutinku. nereikia man jokio kito vyro, isskyrus mano mylimaji. ir taip per amzius amen, arba iki sprendimo issiskirti, arba jei mane paliks, isejes pas kita moteri. tada is pradziu pavienisausiu, o paskui ka nors susirasiu...
Atsakyti
As norejau pasakyti ta kad, jei vyras nepatenkina sekso prasme, nu jis dirba tike kad nebeturi jegu, as nesmerkiu jei moteris iesko fizinio pasitenkinimo su kitu, juk maloniau namie kai zmona geros nuotaikos, o ne pikta ir irzli nuo nedapi...
Papildyta:
QUOTE(tuika @ 2006 04 07, 13:51)

bet del tylaus paieskojimo... nesutinku. nereikia man jokio kito vyro, isskyrus mano mylimaji. ir taip per amzius amen, arba iki sprendimo issiskirti, arba jei mane paliks, isejes pas kita moteri. tada is pradziu pavienisausiu, o paskui ka nors susirasiu...

as juk nesakau kad tu ieskok, tiesiog isijausk i ta situacija, kad viksas yra gerai, sikyrus seksa, nu ar griautum seima del to kad tu istisai alkana? O viskas sutvarkyta, vaikas seima, namai darbai ir t.t. vat nueini pasimyli ir grizti, ramybe abiems...
Atsakyti
QUOTE(gamma @ 2006 04 07, 12:38)
nu paskaiciau puse temos ir atrodo cia tokios ausktos moreles moteyrs susirinkusios, kad neklausk, visos tik gerbia ir myli ir nei vina akim i kitus neziuri  smile.gif  gal galeciau pkalsut kiek laiko gyvenat santuokoje? Atrodo kad visur tik medaus menuo  tongue.gif

Oi tik nereikia, tipo aš daugiau mačius, daugiau žinau, o jums visoms čia medaus mėnuo ir nieko jūs nesuprantat. Jei tau tinka, kad vyras eina į kairę ir į dešinę tavo valia, pati tuo ir džiaukis, man taip netinka. Jei žmogaus gyvenime nėra pavyzdžių kad du žmonės gali puikiai sutarti kartu ir be pašalinių, tai man paprasčiausiai tokių žmonių gaila. O žvilgsnis į kitą dar nereiškia kad aš pas tą kitą ir į lovą sulipsiu.
Atsakyti