Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jausmas, kai išduodi mylimą žmogų

jus cia mergaites ,kaip matau ,labai jau drasiai snekat-myli,bet man to negana,iseisiu,gasdinimai skyrybomis ir t.t.Vyru savo isejimais ir panasiais santazais tikrai neisgasdinsit.Buvo laikas,kai ir as kvaile taip pat elgiausi,nosi rieciau,nenusileidau,gasdinau skyrybomis..ir ka?!ogi nieko.neissigando ir ne vienas neissigas,nes vyrai yra patinai ir kaip butu skaudu jie sazines grauzaties nejaucia,kad prie santykiu irimo ir ju dalis yra.viska pavers taip,kad,brangiosios,pacios liekam kaltos.yra kaip yra,jie tokie.ir jei jums brangus tas zmogus,jei ramiai pagalvojusios nuspresit kad visi jo trukumai taip pat mieli,tai geriau negasdinkit ir maziau apie skyrybas kalbekit jam.geriau visa energija skirkit santykiu tobulinimui.
Jei kas man butu akis atveres pries kokius 5m.tikrai daug ka gyvenime buciau darius kitaip.As santuokoje jau 19m.mano situacija labai kebli,vyras visada turejo kruvas problemu,gyvenimo sunkumus keliau viena.Visko buvo ir gasdinimo skyrybomis ir varymas is namu,ir vel taikymasis, atleidimas.Ir kai po eilinio pykcio suzinojau kad jis susirado meiluze,zeme is po koju eme slysti.Tai ir sakau jums,gasdinimai nieko gero nepadejo, o tik dar labiau viska sugadino.vyrai laiko ,kad ir kaip butu gaila,save auksciau musu,moteru,ir jie viska priima kitaip.nesakau ,kad ir as buvau nekalta,vienas kaltas nebuna.Taip kad,pries nuspresdamos iseiti vien del to kad pagasdinti ar kad kaip jums atrodo,gal tada vyras supras ka daro ne taip,galiu nuvilti jus.Retas kuris vyras tai supras,o kas paguostu ji,visada atsiras kita.issiskyrusiu daug,o jos yra ziaurios ir jusu kanciu nesupras,jei ir prasytumet kad paliktu jusu vyra ramybeje.Jei ta zmogu myli tai neeikvok jegu pykciui,lai jo buna kuo maziau.Gal as ir klystu taip rasydama,bet man siuo metu taip atrodo....vyrus reikia myleti ir rupintis kaip mazais vaikais,tada viskas bus gerai,sekmes jums,mielosios,mylekit ir bukit mylimos!!!!
Atsakyti
QUOTE(stirniuke @ 2006 03 13, 12:13)
Bet argi butina isduoti, jog suprastum, kad myli? g.gif

ne, išduoti tikrai nebūtina...matyt tada mes buvom priėję tokią žiaurią ribą, kai arba viskas būtų galutinai subyrėję arba ...na žodžiu, man tieisog reikėjo įsitikint, kad nieko taip nenoriu kaip jo ir tiek. tai buvo vienkartinis paklydimas, kurio gal net nebūčiau prisiminus, jei ne ši tema. tai tiek cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2006 03 13, 12:48)
ne, išduoti tikrai nebūtina...matyt tada mes buvom priėję tokią žiaurią ribą, kai arba viskas būtų galutinai subyrėję arba ...na žodžiu, man tieisog reikėjo įsitikint, kad nieko taip nenoriu kaip jo ir tiek. tai buvo vienkartinis paklydimas, kurio gal net nebūčiau prisiminus, jei ne ši tema. tai tiek cool.gif

Na aisku tada. Ties tokia riba esu dabar ir as, taciau isitikinau, kad man reikia tik atsidurusi situacijoje, kuomet buvo man panorejus galimas paklydimas. Taciau kiekvienam kitap
Papildyta:
QUOTE(stirniuke @ 2006 03 13, 15:51)
Na aisku tada. Ties tokia riba esu dabar ir as, taciau isitikinau, kad man reikia tik atsidurusi situacijoje, kuomet buvo man panorejus galimas paklydimas. Taciau kiekvienam kitap

reikia jo, bet kartu ir... negaliu taikstytis su juo
Atsakyti
QUOTE(stirniuke @ 2006 03 11, 16:16)
Apie tai jau su juo kalbeta ir ne karta. Tiesiog musu poreikiai labai skiriasi, jam to tiesiog nereikia, na kartais, jis uzkietejes darboholikas, kuris buvo bandomas isjudinti visais imanomais budais: staigmenos, romantiskom vakarienem, intym. pokalbiais, ir graziuoju, po to nervai nelaikydavo, tai piktuoju, padedavo tik tam kartui, o po to vel viskas doh.gif  istisos savaites nepaliesdavo manes, nors is aplink esanciu vyru demesio sulaukiu gana daug, o jis... Jo toks pasyvumas man ikyrejo, nebezinau ka daryti, jam sakau, kad jei taip toliau tesis, tai nezinau kas bus. O jis sako niekur nedingsi, o jei tau nepatinka kazkas gali iseiti, isvis tada nebezinau ar as jam ka reiskiu. Jam sakau tu pats stumi mane i neistikimybe, net buvau priartejus prie tos ribos, bet negaliu, negaliu ir tiek, nes myliu, tai taip ir plesausi verysad.gif . Gal cia metu skirtumas, jam 29, jis turejes nepadoru kieki moteru, gal jam to nebereikia, nusibodo, nes jauciuos kartais, kad as jo visai nedominu. Man gi 22, jis nori vaiku ir visa kita, bet nera ne tai, kad aistros, traukos, nieko nera cray.gif . Negaliu sau leist but neistikima, bet ir toliau nebegaliu

Kogero labai nemalonus jausmas tave valdo. Užjaučiu. Taip gyventi nepavydėtina. O tavo vyro net nesuprantu. Kaip jis gali sakyti, nepatinka išeik. Labai keistai atrodo. Na gal praeis. Ir tikrai to linkėčiau. Gyvenimas gi gražus ir turi būti pilnavertis. Visko turi būti. Sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2005 08 19, 12:07)
Geriau pasakykit kaip jauciasi vyrai isduodami savo antra puse? g.gif
is pradziu pasidul...a su kita, o poto ramiai sau gryzta namo i lovyte pas savo "tikraja" moteri?labai idomu man  koks jiems jausmas?

Jausmas nekoks. Ypac pirma kart. schmoll.gif
Atsakyti
manau, būna ir blogiau už neištikymybę, tai meilė ne tau. verysad.gif , visada liūdniau, kai kažkam anuoginama siela, o ne kūnas. gal aš kvaila, bet tik tokia neištikimybė mane išgąsdintų....

..Ateisiu pėda už pėdos, basom
ir išdidumo skraistę nusimesiu
ir nusivilksiu nerimą...
ir melancholija nuslys žemyn
su nuoskaudom visom
drovumo nėrinius praskleisiu,
vėjas atodūsį tolyn nuneš...
tokia, kaip stoviu pas tave ateisiu...
tikroji aš.
Va tai ko gero be išeities, nes išėjo meilė. o situacijų tiek daug gyvenime visokių... Bet, mielosios, ar tikrai verta apsisunkinti gyvenima paprastesnėmis, išsprendžiamomis problemomis?
Atsakyti
..Ateisiu pėda už pėdos, basom
ir išdidumo skraistę nusimesiu
ir nusivilksiu nerimą...
ir melancholija nuslys žemyn
su nuoskaudom visom
drovumo nėrinius praskleisiu,
vėjas atodūsį tolyn nuneš...
tokia, kaip stoviu pas tave ateisiu...
tikroji aš.
...Ir tik tada , kai taip jautiesi,gali "eiti į šalį",pėda po pėdos,žengti lemtingąjį žingsnį....Tokia ji ta tikroji neištikimybė-su priežastimi..ir po to visu šimtu procentu ateina palengvėjimas,išsilaisvinimas.Na ,o jei tai tik pasikrušimas kažkur "na lėva",priliuobus,jį galima vertinti tik kaip žmogaus gyvūliškojo prado apraišką,po kurios lieka apšikta ir siela ,ir kūnas,ir protas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pink mamy: 16 kovo 2006 - 11:03
QUOTE(Katinas @ 2006 03 16, 04:43)
Jausmas nekoks. Ypac pirma kart.  schmoll.gif

Tai galima paklaust o antrą kartą jausmas jau geresnis? doh.gif
Atsakyti
[quote=Katinas,2006 03 16, 03:43]
Jausmas nekoks. Ypac pirma kart. schmoll.gif

Visada,sako,pirmas karta skauda ,bet po to kuo toliau tuo saldziau.Ir tau jau taip!? g.gif
Atsakyti
QUOTE(KEKA @ 2006 03 16, 17:45)
Tai galima paklaust o antrą kartą jausmas jau geresnis? doh.gif

Antra karta ir veliau kaltes jausmas silpneja.. Pradedi suprast kad pasaulis nesugriuvo del to ir niekas kardinaliai nepasikeite. Be to apima pasitenkinimas del supratimo kad nugalejai baimes ir abejones ir esi mylimas ir geidziamas!!! rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(skarpione @ 2006 03 16, 20:45)
Visada,sako,pirmas karta skauda ,bet po to kuo toliau tuo saldziau.Ir tau jau taip!? g.gif

Na nezinau kaip del skausmo, greiciau tai galima pavadinti baime, kaltes jausmu ir nerimu...

Veliau siu emociju mazeja, todel pradedi pilnai dziaugtis kitu partneriu mirksiukas.gif

Man jau beveik taip thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ingutera @ 2006 03 12, 20:10)
žinot, aš vieną kartą išdaviau savo mylimą žmogų. Pas mus buvo krizė ir ta išdavystė buvo tokia nei tai reikalinga, nei tai planuota, tiesiog atsitiko. nors nejaučiu sąžinės priekaištų, kad ir kaip keista  blush2.gif bet po to labai gerai supratau, kad myliu tą žmogų, kurį turiu ir kitaip pradėjau vertint. žinoma, gal dar prisidėjo ir keli nuoširdūs pokalbiai, jausmų išsakymai. bet daugiau nenorėčiau to pakartoti, nors ir dabar turėjau kelias labai dideles galimybes...
tai va mergaitės...

Va va netoks jau baisus tas zveris negu apie ji kalba... lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Katinas,2006 04 02, 03:24]

Veliau siu emociju mazeja, todel pradedi pilnai dziaugtis kitu partneriu mirksiukas.gif

Man jau beveik taip thumbup.gif

Nepyk, bet man atrodo, kad siuo atveju kalbi ne apie neistikimybe mylimam zmogui, bet apie naturalu partnerio pakeitima, t.y. kai vienas partneris netenkino poreikiu, naturaliai laikui begant atsirado kitas partneris, kuris laikui begant ir pakeicia ta pirmaji... ir nieko cia nepadarysi... schmoll.gif
kazin, ar tu vienu metu galima myleti dvi moteris... g.gif

Atsakyti
Na gal reiktu pagalvot ar tas zmogus jau tikrai toks mylimas,jei ji isduodi... g.gif
Atsakyti