Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jausmas, kai išduodi mylimą žmogų

QUOTE(stėlė @ 2006 03 10, 08:54)
Gal meilė eina savo keliu, o seksas savo. Tiesiog, kartais tie keliai išsiskiria.
Myli žmogų, bet sekse kažko trūksta ir tada ieškai kito, kuris patenkintu livoje. Čia tik prielaida. Aš tiksliai nežinau g.gif

Jei myli,tai savo noru vyro tikrai neišduosi.Jei lovoje rutina ir neužtenka noro ir kantrybės pataisyti tą reikaluką,tai reiškia-meilė išėjo.. 000189.gif Kova baigta..
Atsakyti
QUOTE(pink mamy @ 2006 03 10, 12:54)
Jei myli,tai savo noru vyro tikrai neišduosi.Jei lovoje rutina ir neužtenka noro ir kantrybės pataisyti tą reikaluką,tai reiškia-meilė išėjo.. 000189.gif Kova baigta..

Visiškai nesiginčiju, nes nežinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stėlė @ 2006 03 10, 08:54)
Gal meilė eina savo keliu, o seksas savo. Tiesiog, kartais tie keliai išsiskiria.
Myli žmogų, bet sekse kažko trūksta ir tada ieškai kito, kuris patenkintu livoje. Čia tik prielaida. Aš tiksliai nežinau g.gif

Na pritarciau, kad taip buna, myli zmogu, troksti su juo vaiku, lpraleisti visa gyvenima, jis puikus pasnekovas, rupestingas, geras, paslaugus, bet jei lovoj monotonija arba vyras egoistas tada ir prasideda. Tokioje situacijoje esu as, kai nuolat galvoji, kodel jis toks egoistas, rupinasi tik savimi, seksas buna tada tik kada jis nori, ir tik vakare be sviesos, rutina; tai ateina mintys apie neistikimybe, kodel jis gali sau leisti buti egoistas, o as ne, ar jis ne prie to privede mane, kodel negaliu but egoiste? Atrodo kas cia tokio, paprasta, gauni ko nori ir vaikstai nekaltu veideliu. Kalbant is mano pacios puses, nors itikineji save, kad toks elgesys butu tik isdava jo tokio saltumo, vis vien negali. Esu priartejusi prie neistikimybes galimybes ir ne karta ir kas stabdo - negaliu isduoti zmogaus, kuris manim tiki, pasitiki, jausciausi kaip purvina, nes tai butu tik fiziska, instinktyvu. Tai taip ir plesaisi zmogus tarp noro ispildyt galimybes ir pacios galimybes, kuri neimanoma ne tik del moraliniu nuostatu, bet ir tikro jausmo zmogui.
Atsakyti
QUOTE(stirniuke @ 2006 03 10, 14:32)
Na pritarciau, kad taip buna, myli zmogu, troksti su juo vaiku, lpraleisti visa gyvenima, jis puikus pasnekovas, rupestingas, geras, paslaugus, bet jei lovoj monotonija arba vyras egoistas tada ir prasideda. Tokioje situacijoje esu as, kai nuolat galvoji, kodel jis toks egoistas, rupinasi tik savimi, seksas buna tada tik kada jis nori, ir tik vakare be sviesos, rutina; tai ateina mintys apie neistikimybe, kodel jis gali sau leisti buti egoistas, o as ne, ar jis ne prie to privede mane, kodel negaliu but egoiste? Atrodo kas cia tokio, paprasta, gauni ko nori ir vaikstai nekaltu veideliu. Kalbant is mano pacios puses, nors itikineji save, kad toks elgesys butu tik isdava jo tokio saltumo, vis vien negali. Esu priartejusi prie neistikimybes galimybes ir ne karta ir kas stabdo - negaliu isduoti zmogaus, kuris manim tiki, pasitiki, jausciausi kaip purvina, nes tai butu tik fiziska, instinktyvu. Tai taip ir plesaisi zmogus tarp noro ispildyt galimybes ir pacios galimybes, kuri neimanoma ne tik del moraliniu nuostatu, bet ir tikro jausmo zmogui.

o pasikalbėti su vyru apie visa tai neišeina? ax.gif Ar nepadeda niekas? Nes gal jis nesupranta, kas tau nepatinka...Šaunuolė, kad nepuoli į kito glėbį...bet kad būtum laiminga- bandyk kažkaip išjudinti vyrą toje srityje....smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2006 03 10, 16:48)
o pasikalbėti su vyru apie visa tai neišeina?  ax.gif  Ar nepadeda niekas? Nes gal jis nesupranta, kas tau nepatinka...Šaunuolė, kad nepuoli į kito glėbį...bet kad būtum laiminga- bandyk kažkaip išjudinti vyrą toje srityje....smile.gif 4u.gif

Apie tai jau su juo kalbeta ir ne karta. Tiesiog musu poreikiai labai skiriasi, jam to tiesiog nereikia, na kartais, jis uzkietejes darboholikas, kuris buvo bandomas isjudinti visais imanomais budais: staigmenos, romantiskom vakarienem, intym. pokalbiais, ir graziuoju, po to nervai nelaikydavo, tai piktuoju, padedavo tik tam kartui, o po to vel viskas doh.gif istisos savaites nepaliesdavo manes, nors is aplink esanciu vyru demesio sulaukiu gana daug, o jis... Jo toks pasyvumas man ikyrejo, nebezinau ka daryti, jam sakau, kad jei taip toliau tesis, tai nezinau kas bus. O jis sako niekur nedingsi, o jei tau nepatinka kazkas gali iseiti, isvis tada nebezinau ar as jam ka reiskiu. Jam sakau tu pats stumi mane i neistikimybe, net buvau priartejus prie tos ribos, bet negaliu, negaliu ir tiek, nes myliu, tai taip ir plesausi verysad.gif . Gal cia metu skirtumas, jam 29, jis turejes nepadoru kieki moteru, gal jam to nebereikia, nusibodo, nes jauciuos kartais, kad as jo visai nedominu. Man gi 22, jis nori vaiku ir visa kita, bet nera ne tai, kad aistros, traukos, nieko nera cray.gif . Negaliu sau leist but neistikima, bet ir toliau nebegaliu
Atsakyti
QUOTE(stirniuke @ 2006 03 11, 14:16)
<...>Jo toks pasyvumas man ikyrejo, nebezinau ka daryti, jam sakau, kad jei taip toliau tesis, tai nezinau kas bus. O jis sako niekur nedingsi, o jei tau nepatinka kazkas gali iseiti, isvis tada nebezinau ar as jam ka reiskiu.

Sakyčiau, taip šnekantis vyras nežino kas yra pagarba moteriai. Tai yra egoistiškas savimyla, kuriam labiausiai rūpi jo poreikiai, jo norai, o tai, kad tu sakai, jog nebegali toliau taip kentėti, jam atrodo tik lengvabūdiškas grasinimas. Gal padėtų mėnesiukas pagyventi atskirai vienas nuo kito? Tai neturėtų būti grasinimas, o tik apmąstymui skirtas laikas, tau juk tik 22 metukai, o kas bus, kai turėsi visus 30? Kartais vyrai nesuvokia, kad jam išsakytos pastabos yra vertos dėmesio, jiems atrodo, kad santykiai yra idealūs ir jei moteris pasiryžta skirtis jie būna dideliame šoke ir nesupranta kas buvo ne taip... Gal kalbatės "skirtingomis" kalbomis? Arba tu per daug stengiesi išsaugoti judviejų santykius, atsisakai savo norų, savo poreikių vardan geresnių santykių ir draugui tai jau tapo įprasta? Norint išsaugoti santykius labai svarbu išlikti savimi, rūpintis savimi, mylėti save ir būti gerbiamai su visomis silpnybėmis. Priešingu atveju santykiai būna nepilnaverčiai ir pasmerkti žlugimui.
Atsakyti
QUOTE(stirniuke @ 2006 03 10, 15:32)

g.gif zinai , skaitant tavo istorija, kazkap savaja prisimenu.. nors ir nebuvo tokia pati bet panasi.. mano draugas buvo panasus egoistas , kaip ir tavo.. viskas turejo buti , kaip jis norejo ir kada norejo, nes jei neturejo noro, tai nieko ir nevykdavo..as tikejau juo, jis daug dirbo ir maniau, kad tai nuovargis,issekimas ar dar kas nors panasaus.. o dar baisiausia , kad buvau isitikinus , kad ji myliu.. ir del to kentejau.. jis savotiskai mane gerbe:pirko ka tik as panorejau, vezdavo mane i darba ir is darbo, as gyvenau pas ji ir man niekas nekainavo, bet niekada gyvenime nesakydavo komplimentu( tik kai priversdavau), o apie jausmus isvis nesugebedavo kalbeti.. na , galvojau , jis is tu tyleniu, rimtu zmoniu, kurie nemoka reiksti savo jausmu... o del saltumo lovoje, tai kaltinau darba ir save( gal nepatraukli ar pan..).. kol galu gale nepradejau jo tikrinti.. suzinojau jo kompiuterio slaptazodi ir pasniukstinejau... tai ka pamaciau mane pribloske..jis internetiniuose pokalbiuose kalbedavosi su savo ex mergina ir prisiekinejo , kad ja myli o manes ne...istorijos pabaiga: palikau as ji po metu, isdavusi (nezinau ar tai galima vadint isdavyste) ji su kitu, su kuriuo dabar ruosiames kurti seima.. kodel nepalikau jo is karto: todel . kad kaip daugelis moteru patikejau, kad jis gali pasikeisti... aciu dievui, kad nepasikeite, to deka sutikau nuostabu zmogu, kuri myliu ir kuris myli mane.. moralas: jokiais budais neskatinu neistikimybes, bet jei zmogus nesikeicia ir net nenori keistis , paklausk saves ar tikrai verta tiek kenteti?
Atsakyti
Aciu Krysta, aciu micietta 4u.gif . Dabar kaip tik tas vyksta, kad as esu viena, o jis 2 savaitem isvykes i uzsieni, viska per ta laika apgalvojau ir jei anksciau abejojau, tai dabar apsisprendziau ji palikt, tik nezinau kaip man pavyks, nes prades aiskint, kad kas nutiko, kas man negerai, padarys is visko drama ir vaidins koks jis iskaudintas, o kokia as negera, o as tokia, kad negaliu skaudint zmoniu, geriau jau kai mane, tai bijau, kad apsigalvosiu.
Jis mane taip pat visur vedzioja, i restoranus, visur vezioja, bet nesupranta, kad man neuztenka vien tokiu materialiu dalyku, nes apie demesi, sakitymasi su manim, komplimentus seniai pamirsau. Pasniukstinet? Sniukstinejau jam isvykus, geriau jau buciau to nedarius, radau kaika, bet jis pasake tik - jei nepasitiki manim, kam but kartu. Tik tada sunerimsta, kai pradedu krautis daiktus ir tai... Problema tame, kad isejus netureciau kur apsistot ( o turiu likt butinai mieste kuriame esu) bei turiu rasyti bakalaurini darba ir kiek cia liko, o butu daug nervu, tampymosi ir viso kito, zinau save, tai bijau, kad su visokiom skyrybo liksiu be diplomo, taip ir gaunasi. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(stirniuke @ 2006 03 11, 16:16)
Apie tai jau su juo kalbeta ir ne karta. Tiesiog musu poreikiai labai skiriasi, jam to tiesiog nereikia, na kartais, jis uzkietejes darboholikas, kuris buvo bandomas isjudinti visais imanomais budais: staigmenos, romantiskom vakarienem, intym. pokalbiais, ir graziuoju, po to nervai nelaikydavo, tai piktuoju, padedavo tik tam kartui, o po to vel viskas doh.gif  istisos savaites nepaliesdavo manes, nors is aplink esanciu vyru demesio sulaukiu gana daug, o jis... Jo toks pasyvumas man ikyrejo, nebezinau ka daryti, jam sakau, kad jei taip toliau tesis, tai nezinau kas bus. O jis sako niekur nedingsi, o jei tau nepatinka kazkas gali iseiti, isvis tada nebezinau ar as jam ka reiskiu. Jam sakau tu pats stumi mane i neistikimybe, net buvau priartejus prie tos ribos, bet negaliu, negaliu ir tiek, nes myliu, tai taip ir plesausi verysad.gif . Gal cia metu skirtumas, jam 29, jis turejes nepadoru kieki moteru, gal jam to nebereikia, nusibodo, nes jauciuos kartais, kad as jo visai nedominu. Man gi 22, jis nori vaiku ir visa kita, bet nera ne tai, kad aistros, traukos, nieko nera cray.gif . Negaliu sau leist but neistikima, bet ir toliau nebegaliu

Tiesiog standartine situacija... labai primena musu santykius.... 4,5 metu laikiau viska tvirtai savo rankose, kazkokiais budais bandziau paivairint santykius. o dabar atejo tas laikas kai ant visko spjoviau ir nedariau visiskai nieko- juk meiles ir svelnumo neismaldausi!!!! truksta man ir sexo ir svelnumo ir ilgu pokalbiu. Gyvenu aisku viskuo aprupinta,zinau jei liksiu su juo tai greiciausiai neteks galvoti uz ka duonos nusipirkti...bet is santykiu noriu sio to daugiau... O dabar dar ir trecias isimaise...kol kas tai tik simpatija nekaltas flirtas...bet jis pagyvina mane as vel jauciu sparnus...aisku drauga myliu...bet paskaicius sia temele pagalvoju kad tas flirtas juk ne veltui atsirado.... mest draugo neisdrysciau... jis myli mane nors ir savotiskai...bijau paskui pasigailet... unsure.gif
Atsakyti
as irgi jau pavargau det pastangas, o rezultatai gaunasi trumpalaikiai. Bet isduoti tikrai negaleciau, nekaltas flirtas nieko, bet i trikampi pakliut, o dar savo noru, nieko gero, jei jau vienas gyvenimas ne toks koks nori, tai 2 skirtingus gyvent, dar sunkiau.
Atsakyti
žinot, aš vieną kartą išdaviau savo mylimą žmogų. Pas mus buvo krizė ir ta išdavystė buvo tokia nei tai reikalinga, nei tai planuota, tiesiog atsitiko. nors nejaučiu sąžinės priekaištų, kad ir kaip keista blush2.gif bet po to labai gerai supratau, kad myliu tą žmogų, kurį turiu ir kitaip pradėjau vertint. žinoma, gal dar prisidėjo ir keli nuoširdūs pokalbiai, jausmų išsakymai. bet daugiau nenorėčiau to pakartoti, nors ir dabar turėjau kelias labai dideles galimybes...
tai va mergaitės...
Atsakyti
Bet argi butina isduoti, jog suprastum, kad myli? g.gif
Atsakyti