Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jausmas, kai išduodi mylimą žmogų

QUOTE(stėlė @ 2006 03 03, 08:52)
Gal gyvenimas sudėliojo viską į vietas, ir nusprendė už tave, kad tau taip bus geriau.
Su pirmuoju darugu, gi vaikų neturėjot. Jus siejo tik meilė, o ar ji buvo stipri, kogero ne. Na dabar išbandysi kitą. Gal šis bus vertesnis tavęs. Sėkmės 4u.gif

Ačiū labai ir aš tikiuosi,kad bus viskas gerai.Tačiau po vienu stogu daugiau su "meilėm" nebegyvensiu.Labai jau greitai atbunka jausmai,vyras tampa tartum tavo šeimininku ir visaip drožia smegenis.Tada ir vėl gali prireikti atsibusti svetimame glėbyje.O tai išties nelengva,juk lūžta priesaikos.. blush-anim-cl.gif
Atsakyti
nemanau, kad gali buti malonu... mane tai sazine uzgrauztu...
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 04, 23:04)
nemanau, kad gali buti malonu... mane tai sazine uzgrauztu...

Man tai santykių užbaigimas.Jei galima prisileisti kitą žmogų,tai anas jau ir nėra reikalingas.Kol myliu net mintis apie kitą vyrą yra šlykšti.Tai ne sąžinės,o garbės ir valios reikalas.Pasakyti "ne" ir "baigta",nubraukti viską žaibiškai-oi kaip sunku.Bet toliau meluoti,mintyse ištvirkauti su kitu-va čia tai jau sąžinės graužačių pradžia,kurios pavojingos sveikatai.Gaila to kuris buvo anksčiau,bet dar baisiau būtų kasryt matyti jo ragus... devil.gif
Atsakyti
QUOTE(pink mamy @ 2006 03 04, 22:45)
Ačiū labai ir aš tikiuosi,kad bus viskas gerai.Tačiau po vienu stogu daugiau su "meilėm" nebegyvensiu.Labai jau greitai atbunka jausmai,vyras tampa tartum tavo šeimininku ir visaip drožia smegenis.Tada ir vėl gali prireikti atsibusti svetimame glėbyje.O tai išties nelengva,juk lūžta priesaikos.. blush-anim-cl.gif

Na gal tu ir teisi, kad vienas stogas kažką keičia, bet gal galima to išvengti. Na tik vakarais susitikti prie vakarienės stalo. Tada ta meilė gal neišgaruos wub.gif
Atsakyti
Kažkoks kvailas temos pavadinimas. Jei skambėtų taip "koks jausmas išduoti savo antrąją pusę" tai dar suprantu, o dabar rašo "mylimą žmogų". Nu jei tikrai taip jau "mylimas" tai kam dar klausti, ar malonu, tai gi aišku, kad ne. O jei tik šiaip diedas, tai gal ir nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
Žinoma, kad malonu. Tuo metu svarbiausia aistros objektas - traukiantis, žavintis, geidžiantis ir geidžiamas. Mylimasis? Jo tuo metu šalia nėra, jis tolimas, pažįstamas, nuspėjamas. O čia jis - paslaptingas ir gundantis. Ir aistros naktis...
Kas po to? Kaip pagirios - truputį nemalonu, bet greitai praeina. Ir jei dar kartą pasitaiko proga - pagirios būna jau lengvesnės. Priprantama... Moralė? Ji yra teoriškai. Praktiškai ji lankstesnė truputuką. Galima palenkti - atsibodęs, šaltas vyras, pavargstantis nuo darbų, gundantis vienkartinis kūnas ir neapsakomas malonumas. Vieni patiria malonumą rūkydami, nors ir supranta, kad tai kenkia sveikatai, kiti alkoholio daugiau mažiau paragauja - būna pagirios. O čia - seksas. Sakoma: akys nemato ir širdies neskauda, tai geriau, kad tos savo žmogaus akys niekada nepamatytų ir ausys neišgirstų... Tai tiek.
Tikrai malonu...
Atsakyti
QUOTE(Krysta @ 2006 03 09, 08:35)
Žinoma, kad malonu. Tuo metu svarbiausia aistros objektas - traukiantis, žavintis, geidžiantis ir geidžiamas. Mylimasis? Jo tuo metu šalia nėra, jis tolimas, pažįstamas, nuspėjamas. O čia jis - paslaptingas ir gundantis. Ir aistros naktis...
Kas po to? Kaip pagirios - truputį nemalonu, bet greitai praeina. Ir jei dar kartą pasitaiko proga - pagirios būna jau lengvesnės. Priprantama... Moralė? Ji yra teoriškai. Praktiškai ji lankstesnė truputuką. Galima palenkti - atsibodęs, šaltas vyras, pavargstantis nuo darbų, gundantis vienkartinis kūnas ir neapsakomas malonumas. Vieni patiria malonumą rūkydami, nors ir supranta, kad tai kenkia sveikatai, kiti alkoholio daugiau mažiau paragauja - būna pagirios. O čia - seksas. Sakoma: akys nemato ir širdies neskauda, tai geriau, kad tos savo žmogaus akys niekada nepamatytų ir ausys neišgirstų... Tai tiek.
Tikrai malonu...

wow, man, kaip svieziai istekejusiai, tai labai jau baisiai tie zodziai skamba blink.gif kazkaip negaliu isivaizduoti, kad mylimo zmogaus isdavyste galetu buti maloni schmoll.gif pritariu Artemidei- jei mylimas zmogus, tai visu pirma net nekils noras ji/ja isduoti.
Atsakyti
as savo zmogu isdaviau siek tiek kitaip, po 4 metu meciau del kito blush2.gif bet po teisybei, nesigailiu nei kiek. Ir visa tai ivyko per dvi savaites.
Atsakyti
QUOTE(birdie @ 2006 03 09, 18:42)
wow, man, kaip svieziai istekejusiai, tai labai jau baisiai tie zodziai skamba  blink.gif kazkaip negaliu isivaizduoti, kad mylimo zmogaus isdavyste galetu buti maloni  schmoll.gif

Taip, man irgi baisiai skamba, bet juk čia tik nepagražinta pink mamy istorija, kodėl baisesnė? Daug čia susirinkusių galvom linkčioja, kad jei mylimas žmogus nežinos apie išdavystę, tai ir sąžinė labai negrauš... Vat ir darau prielaidas: mylėtis gera, todėl klausimas ar tai šlykštu skamba juokingai... O dėl to, ar galima išduoti mylimą žmogų - visiems skirtingai, vieniems galima, kitiems ne.
Atsakyti
QUOTE(Krysta @ 2006 03 09, 22:56)
Taip, man irgi baisiai skamba, bet juk čia tik nepagražinta pink mamy istorija, kodėl baisesnė? Daug čia susirinkusių galvom linkčioja, kad jei mylimas žmogus nežinos apie išdavystę, tai ir sąžinė labai negrauš... Vat ir darau prielaidas: mylėtis gera, todėl klausimas ar tai šlykštu skamba juokingai... O dėl to, ar galima išduoti mylimą žmogų - visiems skirtingai, vieniems galima, kitiems ne.

Mielosios mano,nebūna taip,kad "ausys negirdi,akys nemato ir valio". Jei jis ir nesužino tiesiogiai,tai slaptosios išdavystės išlenda per ligas,abortus depresijas,santykių atšalimą,vaikų nemigas ir t.t.Turėtų jų nebūti,bet tada pasaulis būtų rojumi..........Mylėtis be abejo faina.Seksuoti.MMM..na ką aš žinau.Bružinimasis dėl sportinio intereso,naujų technikų ieškojimas??O kam?Juk kai myli vienintelį,tai gali baigti dar prieš suartėjimą,ar ne? sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Krysta @ 2006 03 09, 23:56)

Gal meilė eina savo keliu, o seksas savo. Tiesiog, kartais tie keliai išsiskiria.
Myli žmogų, bet sekse kažko trūksta ir tada ieškai kito, kuris patenkintu livoje. Čia tik prielaida. Aš tiksliai nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(stėlė @ 2006 03 10, 07:54)
<...>Čia tik prielaida. Aš tiksliai nežinau g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš irgi nežinau, ir daugiau čia diskutuojančių (o gal "filosofuojančių"?) nežino... Akis vis užkliūdavo už pavadinimo (gramatinės klaidos į akis krenta) - manau, gal kokia konstruktyvi verta dėmesio diskusija vyksta, juk jau 19 puslapių. O čia filosofų būrelis kalba "kas būtų jei būtų" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nenoriu įžeisti nei vienos, pasakojusios čia savo istorijas, nei aš ką nors smerkiu, nei turiu norą pamokslauti. Va tik Tik patiko prielaidos - mano, kitų, kaip būtų jeigu būtų...
Papildyta:
Sakyčiau, tikra literatūrinė svetainė bigsmile.gif
Atsakyti