Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jausmas, kai išduodi mylimą žmogų

QUOTE(MamyteSirdele @ 2006 02 21, 23:24)
Koks jausmas? slykstu ar malonu?  lotuliukas.gif

Įtariu, kad šlykštu, nes pradingo remt kažkur... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėjavaikė: 23 vasario 2006 - 14:07
QUOTE(Giedroji @ 2006 02 22, 23:28)
Super. thumbup.gif .Apie tai niekad negalvojau ir nesusimąstydavau, bet kai tai įvyko ekspromtu, net nespėjau pagalvoti, ką darau... thumbup.gif
Ne šito tikrai nesigailiu,tai tik eiliniai gyvenimo malonumai. O sąžinė... visi mes nuodėmingi. doh.gif

Taip, visi mes nuodėmingi, bet nuodėmės skirtingos. blush2.gif
O tas eksprontu, tai kaip. "Baliukas, šampanas, šypsena, gundymas ir po to ...."
Įdomu, ką iki to momento galvojai. g.gif
Papildyta:
QUOTE(vėjavaikė @ 2006 02 23, 16:07)

vėjavaike, nepergyvenk, remt atsiras, kai jam to reikės. Na jis toks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stėlė @ 2006 02 24, 09:59)
Taip, visi mes nuodėmingi, bet nuodėmės skirtingos. blush2.gif
O tas eksprontu, tai kaip. "Baliukas, šampanas, šypsena, gundymas ir po to ...."
Įdomu, ką iki to momento galvojai. g.gif
Papildyta:

vėjavaike, nepergyvenk, remt atsiras, kai jam to reikės. Na jis toks ax.gif

Nesupratau, tu čia moralizuot bandai g.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėjavaikė: 24 vasario 2006 - 09:29
QUOTE(vėjavaikė @ 2006 02 24, 11:27)
Nesupratau, tu čia moralizuot bandai g.gif  blink.gif

Atsiprašau. Visai net negalvoju tavęs moralizuot. Kam to reikia. Tiesiog bandau pajuokauti. Tu gal juokų nesupranti. Tavo gyvenimas yra tavo.
Jeigu įžeidžiau, dar kartą atsiprašau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stėlė @ 2006 02 24, 12:21)
Atsiprašau. Visai net negalvoju tavęs moralizuot. Kam to reikia. Tiesiog bandau pajuokauti. Tu gal juokų nesupranti. Tavo gyvenimas yra tavo.
Jeigu įžeidžiau, dar kartą atsiprašau. 4u.gif

Nereikia čia taip atsiprašinėt. Papraščiausiai tavo postas Giedrajai kažkaip moralizuojančiai nuskambėjo...
Atsakyti
QUOTE(vėjavaikė @ 2006 02 24, 15:31)
Nereikia čia taip atsiprašinėt. Papraščiausiai tavo postas Giedrajai kažkaip moralizuojančiai nuskambėjo...

Kas ta Giedraja?
Moralų sakaityti nesiruošiau. Man tai nebudinga. Aš darau taip kaip man patinka, tu daria, kaip tau patinka. Aš nebandžiau ir nežinau koks tai jausmas. Vien dėl to ir užvedžiau šią temą. Tai yra gyvenimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Vienas pazystamas vyriskis taip aiskino savo neistikimybes priezastis: viena moteris labai gera lovoje, kita- prie puodu, trecia- pasisnekejimui ir t.t. Zmona- visu savybiu vidurkis, priimtinas kas dienai. O kartais norisi patirti ne vidurki, bet ta super super jausma. Tada pvz., einama restorana valgyti isskirtinio valgio ( ne zmonos virtos vakarienes), pasimylima su isskirtine lovoje moterim ir t.t.
O po to gryzta pas zmona. Svarbiausia, pasak jo, kad zmona to nesuzinotu. ax.gif
O viena pazystama moteriske savo neistikimybes priezasti paaiskino dar paprasciau. Jei, pvz., labai megsti barscius, ir metu metus tik juos valgai, ateina laikas, kai uzsimanai paragauti ko nors kito. g.gif
Atsakyti
Iskaudinti mylima zmogu yra visada negera ir slykstu, bet kokiu atveju kaltes jausmas yra zudantis. Jei zmogus yra pakankamai gudrus, protingas ir zino kaip elgtis su ugnimi, kodel gi neparagavus to uzdrausto vaisiaus tongue.gif
Atsakyti
Jei labai kažko nori,geriau tai padaryt,nei paskui gailėtis,kad to nepadarei..O su savo sažine manau susitart tikrai galima.. tongue.gif Svarbiausia savo mylimo žmogaus neskaudint tuo savo prisipažinimu.. g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vėjavaikė @ 2006 02 23, 15:07)

Keturis su puse metų buvau ištikima vienam.Mylėjau.Bent jau taip maniau visą tą laiką.Gyvenome šeima,nors vedę nebuvom...Ir atsirado kitas..Žaibiškai,nieks manęs neperspėjo apie artėjantį uraganą,būčiau pasislėpusi ph34r.gif Bet nespėjau.Tie keli pasiplepėjimai.Du,trys bendri tūsai ir...Atsidūrėme dviese labai intymioje aplinkoje.Jis vis kalbėjo apie jį užvaldžiusią nesutramdomą aistrą,o aš-BANDŽIAU PRISIMINTI VISKĄ BLOGIAUSIĄ KĄ MAN YRA PADARĘS MANO BRANGIAUSIAS.Mano makaulėje įvyko trumpas sujungimas,o įsisiautėjęs aistruolis kaip mat tuo pasinaudojo.Laimė,jis buvo nuostabus... wub.gif Toks,kokio senai troškau.Karštas ir saldus.Ir ką.......ką dar aš galėjau pasakyti apie tuos keturis KANČIOS metus???Tolerancijos,susivaržymo,ŠEIMOS metus.Taigi ryte pažliumbiau dėl to, ko gaila ir sutikau savo naująją MEILĘ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pink mamy: 03 kovo 2006 - 04:19
QUOTE(pink mamy @ 2006 03 03, 06:12)
Keturis su puse metų buvau ištikima vienam.Mylėjau.Bent jau taip maniau visą tą laiką.Gyvenome šeima,nors vedę nebuvom...Ir atsirado kitas..Žaibiškai,nieks manęs neperspėjo apie artėjantį uraganą,būčiau pasislėpusi ph34r.gif Bet nespėjau.Tie keli pasiplepėjimai.Du,trys bendri tūsai ir...Atsidūrėme dviese labai intymioje aplinkoje.Jis vis kalbėjo apie jį užvaldžiusią nesutramdomą aistrą,o aš-BANDŽIAU PRISIMINTI VISKĄ BLOGIAUSIĄ KĄ MAN YRA PADARĘS MANO BRANGIAUSIAS.Mano makaulėje įvyko trumpas sujungimas,o įsisiautėjęs aistruolis kaip mat tuo pasinaudojo.Laimė,jis buvo nuostabus... wub.gif Toks,kokio senai troškau.Karštas ir saldus.Ir ką.......ką dar aš galėjau pasakyti apie tuos keturis KANČIOS metus???Tolerancijos,susivaržymo,ŠEIMOS metus.Taigi ryte pažliumbiau dėl to, ko gaila ir sutikau savo naująją MEILĘ.

Gal gyvenimas sudėliojo viską į vietas, ir nusprendė už tave, kad tau taip bus geriau.
Su pirmuoju darugu, gi vaikų neturėjot. Jus siejo tik meilė, o ar ji buvo stipri, kogero ne. Na dabar išbandysi kitą. Gal šis bus vertesnis tavęs. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Pasak mano buvusiojo vyro,pas mane visa laika kazkas buvo ne taip.Tai krutys smuktelejo,tai uzpakalis negrazus,ir vis nauju dalyku.Panos,isivariau tokiu kompleksu,kad bijojau i gatve iseiti.Tik nepastebejau vieno dalyko,kad vyrai pastoviai i mane zvilkciodavo.Cia jau aciu mano draugei,man akis atvere.Nusprendziau,patikrinti ar as tikrai tokia baisi.Progai pasitaikius suguliau su vienu vyru,ir ka galvojate.Pasaulis aukstyn kojom apvirto.Niekas man nepasake,kad kazkas ne taip.Atvirksciai,pasiule persikelti pas ji ir gyventi kartu.Dar ilgai tas zmogus mane sekiojo,bet as grizau i seima.Be to viska papasakojau savo vyrui.Manau,kad tai buvo jo psichologine baime,kad kada nors jo nepalikciau.Uztai visa laika mane kritikavo.Deja,visgi teko mums issiskirti,bet jau daug veliau.Daugiau niekas neprivers manes patiketi,kad as baisi.Turiu du vaikus is pirmos santuokos ir nuostabu vyra su kurio jau septyni metai kartu.Va tau:-Ir kas tave su dviem vaikais ims?Ir kam tu reikalinga?Atsirado.Taip,kad neistikimybe man tik akis i pacia save atvere,nesigailiu. smileysex.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti