Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jausmas, kai išduodi mylimą žmogų

QUOTE(angute @ 2006 02 11, 23:22)
kas per klausimas?! biggrin.gif  jei myli, wadinas negali tu to zmogaus isduot, o jei nemyli tai tada isduodi.. tongue.gif

kartais labai graziai su sazine gali susitarti kad tai nera isdavyste blush2.gif tiesiog "as to noriu"....

aisku vyro pasikeites elgesys,saltumas,rutina ir nenoras kazka keisti (is vyro puses) gali tureti labai didelle itaka isdavystei...taciau kartais vyras gali buti aukso gabalu,vistiek kazko reikia ir reikia doh.gif nebutinai tai turi buti seksas schmoll.gif kartais taip norisi pamacius zavu vyra su juo pakalbeti,isgerti vyno taure,paflirtuoti,kazka pazadeti..tiesiog vel pajausti kazka ko seniai nebejautei.. wub.gif
Atsakyti
taip kai nebemyli tai ir nebeisduodi .as nebemyliu vyro tai kad turiu meiluzi nereiskia,kad isduodu ji.gyvenu savo gyvenima ir tiek.myliu kita.ir noriu skirtis.
Atsakyti
QUOTE(angute @ 2006 02 12, 01:22)
kas per klausimas?! biggrin.gif  jei myli, wadinas negali tu to zmogaus isduot, o jei nemyli tai tada isduodi.. tongue.gif

O jei pasiilgai to jausmo, kai kažkas tavim domisi, to flirto, dviprasmiškų žvilgsnių ir prisilietimų, nuo kurių per visą kūną šiurpuliukai nubėga .....
Va tada ir pagauni save galvojant, ar galečiau nuklyst truputį į šoną prasivaikščiot. blush2.gif Tik tam vienam kartui, be jokių įsipareigojimų. Vien tam, kad pajust tą pirminį susižavėjimą, aistrą....
Žinau, kad po to man būtų sunku su savo sąžine sutart
Niekad nemaniau, kad mane kada nors tokios mintys aplankys. Vis gi 10 metų jau kartu daro savo.
Atsakyti
QUOTE(vėjavaikė @ 2006 02 13, 10:28)
O jei pasiilgai to jausmo, kai kažkas tavim domisi, to flirto, dviprasmiškų žvilgsnių ir prisilietimų, nuo kurių per visą kūną šiurpuliukai nubėga .....
Va tada ir pagauni save galvojant, ar galečiau nuklyst truputį  į šoną prasivaikščiot. blush2.gif Tik tam vienam kartui, be jokių įsipareigojimų. Vien tam, kad pajust tą pirminį susižavėjimą, aistrą....
Niekad nemaniau, kad mane kada nors tokios mintys aplankys. Vis gi 10 metų jau kartu daro savo.

Sutinku.
Atsakyti
Kokie bebūtų tie nuklydimai į šoną ir kokios tos priežąstys bebūtų,vistiek paskui tas kirminukas sąžinę graužia,o be to pati nuklysdama,suteiki tokią galimybę ir sutuoktiniui.Pati savo kailiu patyriau,kad lazda turi du galus.
Atsakyti
QUOTE(vėjavaikė @ 2006 02 13, 09:28)
Va tada ir pagauni save galvojant, ar galečiau nuklyst truputį  į šoną prasivaikščiot. blush2.gif Tik tam vienam kartui, be jokių įsipareigojimų. Vien tam, kad pajust tą pirminį susižavėjimą, aistrą....

Sutinku ir aš visu 100% drinks_cheers.gif
Tik pasijust vėl be proooto geidžiama, jauna, laisva... Kai vėjai galvoje.. Be jokių "Tu per mažai uždirbi" arba "ką šiandien valgysim..." doh.gif Ex, kaip graužia tas laisvų studentiškų dienų ilgesys...
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2006 02 19, 20:37)
Sutinku ir aš visu 100% drinks_cheers.gif
Tik pasijust vėl be proooto geidžiama, jauna, laisva... Kai vėjai galvoje.. Be jokių "Tu per mažai uždirbi" arba "ką šiandien valgysim..." doh.gif  Ex, kaip graužia tas laisvų studentiškų dienų ilgesys...

Stok i KTU. Studentu daug, tolko mazha. LAisva jausies kaip faniera virsh tvoros. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(remt @ 2006 02 20, 16:35)
Stok i KTU. Studentu daug, tolko mazha. LAisva jausies kaip faniera virsh tvoros. smile.gif

Jo, puiki idėja!!!
Reiks tik vyro paprašyt, kad pafinansuotų tas mano studijas. Bo kokia laisvė, kai dienom studijuoji/studentauji o naktim dirbi... Tai matau vaizdelį- maniškis tik dirba, pinigus siunčia, o aš barako vietinėj parduotuvėj alaus ant keitimo dėžėm ir pas bernų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2006 02 20, 18:22)
Jo, puiki idėja!!!
Reiks tik vyro paprašyt, kad pafinansuotų tas mano studijas. Bo kokia laisvė, kai dienom studijuoji/studentauji o naktim dirbi... Tai matau vaizdelį- maniškis tik dirba, pinigus siunčia, o aš barako vietinėj parduotuvėj alaus ant keitimo dėžėm ir pas bernų lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Chm... MAladec. KAi istosi - skambtelk. Aplankysiu kada:)
Atsakyti
QUOTE(remt @ 2006 02 21, 11:48)
Chm... MAladec. KAi istosi - skambtelk. Aplankysiu kada:)

Tai ką, prasideda neištikymybės užuomazgos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stėlė @ 2006 02 21, 09:28)
Tai ką, prasideda neištikymybės užuomazgos mirksiukas.gif

Koks jausmas? slykstu ar malonu? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vėjavaikė @ 2006 02 13, 11:28)

Super. thumbup.gif .Apie tai niekad negalvojau ir nesusimąstydavau, bet kai tai įvyko ekspromtu, net nespėjau pagalvoti, ką darau... thumbup.gif
Ne šito tikrai nesigailiu,tai tik eiliniai gyvenimo malonumai. O sąžinė... visi mes nuodėmingi. doh.gif
Atsakyti