Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jausmas, kai išduodi mylimą žmogų

QUOTE(www @ 2006 02 03, 13:03)
Turiu gera drauge, kuri turi daug patirties "nukrypimuose i sona"- gyvena audringa gyvenimeli, mane linksmina savo nuotykiu pasakojimais : ... Tai jos pagrindinis patarimas:... reikia deginti visus tiltus! ...  cool.gif Geriausiai, jei tas zmogus ne is tavo aplinkos su kuriuo daznai mataisi (darbas, draugu ratas), ir po to ivykio wub.gif  daugiau nepalaikyti jokiu rysiu.  cool.gif
As irgi manau, kad ilgalaikiai slapti rysiai anksciau ar veliau isaiskeja.
Cia patarimas toms, kurios ruosiasi ...  hihihi.gif sekmes!

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif blush2.gif
Na tiek jau to. Mes patys pasirenkame kaip gyventi.
Papildyta:
QUOTE(Alinoja @ 2006 02 03, 13:24)
As esu pries ilgalaikius rysius. Va tai yra tikra isdavyste. Jeigu mano vyras netycia paslystu kaip ir as, na tarkim kur nors isgeres susigundytu ilgakoje blondine, tai gal ir atleisciau, bet jeigu suzinociau, kad jis ilga laika uz mano nugaros susitikineja su moterimi, apie atleidima ne kalbos nebutu - susikrauciau daiktus ir iseiciau.

Net nežinau, kas liečia tą ilgakoję blondinę. Širdyje vistiek būtų skaudu. Ką girtas sako ar daro, tą blaivas masto. Mano tokia nuomonė. Ir aš paėmusi taip darau doh.gif
Atsakyti
as istekejus jau 17 metu .kaskada maniau,kad istikimybe toks nuostabus dalykas.visada sakiau,kad niekada.as tai niekada.bet zmones keicias.dabar turiu meiluzi.esu laiminga,sazine negrauzia.gal nebemyliu savo vyro.
Atsakyti
QUOTE(liepaziede @ 2006 02 07, 19:32)
as istekejus jau 17 metu .kaskada maniau,kad istikimybe toks nuostabus dalykas.visada sakiau,kad niekada.as tai niekada.bet zmones keicias.dabar turiu meiluzi.esu laiminga,sazine negrauzia.gal nebemyliu savo vyro.

Dėl kokios priežasties pasirinkai meilužį? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 02 08, 18:44)
Dėl kokios priežasties pasirinkai meilužį?  ax.gif

manyčiau viena iš priežasčių būtų 17 m. santuoka

stažas jau nemažas - galima ir paišdykauti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 09 vasario 2006 - 08:03
QUOTE(Bajm @ 2006 02 09, 08:03)
manyčiau viena iš priežasčių būtų 17 m. santuoka

stažas jau nemažas - galima ir paišdykauti bigsmile.gif

Taip manai? g.gif Turiu tokį pat stažą ir visada puoselėjau save tik JAM, po truputėlį pradedu galvoti, kad numirsiu ir nesužinosiu, kaip gi tai būna su kitu, bet negi griausi jaukų patogų gyvenimą dėl smalsumo. ax.gif Ir baisu visokių aids ir dar nežinia ko. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2006 02 09, 08:09)
Taip manai? g.gif  Turiu tokį pat stažą ir visada puoselėjau save tik JAM, po truputėlį pradedu galvoti, kad numirsiu ir nesužinosiu, kaip gi tai būna su kitu, bet negi griausi jaukų patogų gyvenimą dėl smalsumo. ax.gif Ir baisu visokių aids ir dar nežinia ko.  rolleyes.gif

aš pasakiau, kad viena iš priežasčių

o puoselėjimas savęs tik JAM dar nereiškia teisingo sprendimo
Atsakyti
Bet kodėl ir kas moteris veda į neištikimybę? g.gif , juk būna ir tokių, kurios po metų santuokos (kaip pavyzdys) jau susiranda meilužį ir sau ramiai gyvena su vyru, o kartais pasilinksmina su kitu..... gal tai tokia kai kurių moterų prigimtis? g.gif

Dėl to norėčiau, kad padiskutuotų tos, kurios turi meilužius ir kas paskatino jas pasirinkti jį.
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2006 02 09, 10:09)
Taip manai? g.gif  Turiu tokį pat stažą ir visada puoselėjau save tik JAM, po truputėlį pradedu galvoti, kad numirsiu ir nesužinosiu, kaip gi tai būna su kitu, bet negi griausi jaukų patogų gyvenimą dėl smalsumo. ax.gif Ir baisu visokių aids ir dar nežinia ko.  rolleyes.gif

Mano stažas panašus ir aš sutinku su tavo mintimis. Tikrai nagų negraušiu dėl smalsumo. lotuliukas.gif Tiesiog gyvenu ir esu laiminga ax.gif
Atsakyti
O aš tikrai myliu savo vyrą, viskas ir visur pas mus lux (turiu omeny ir lovos rekaliukus) .Kartu jau 10 metų, bet kuo toliau, tuo dažnaiu pamąstau šia tema, nes jis man vienintelis ir vis gi smalsu, o kaip su kitu būtų ax.gif Ypatingai po šio savaitgalio, kai proga buvo. Bet viskas apsiribojo tik niekam nematomais, švelniais prisilietimais šokant ir trumpu aistringu bučiniu blush2.gif Tad dabar jau net nežinau kaip ateity bus.... Nors turbūt nelabai išdrįsčiau, nes jaučiu sąžinė po to užgriažtų doh.gif doh.gif Ir gaila man jo būtų, nes jis tai tikrai į šoną neina, ir myli jis mane
Ot dura, gi viską turiu, o aš ieškau kažkoooo doh.gif
Vat tokios "šokinėjančios" mintys visą savaitę man ramybės neduoda. Gerai, kad aš jo gretu laiku nesutiksiu, o tai....
Atsakyti
QUOTE(vėjavaikė @ 2006 02 10, 13:25)
O aš tikrai myliu savo vyrą, viskas ir visur pas mus lux (turiu omeny ir lovos rekaliukus) .Kartu jau 10 metų, bet kuo toliau, tuo dažnaiu pamąstau šia tema, nes jis man vienintelis ir vis gi smalsu, o kaip su kitu būtų ax.gif Ypatingai po šio savaitgalio, kai proga buvo. Bet viskas apsiribojo tik niekam nematomais, švelniais prisilietimais šokant ir trumpu aistringu bučiniu  blush2.gif Tad dabar jau net nežinau kaip ateity bus.... Nors turbūt nelabai išdrįsčiau, nes jaučiu sąžinė po to užgriažtų  doh.gif  doh.gif Ir gaila man jo būtų, nes jis tai tikrai į šoną neina, ir myli jis mane
Ot dura, gi viską turiu, o aš  ieškau kažkoooo doh.gif
Vat tokios "šokinėjančios" mintys visą savaitę man ramybės neduoda. Gerai, kad aš jo gretu laiku nesutiksiu, o tai....

kaip pazistama ir isgyventa blush2.gif eh.. rolleyes.gif
Atsakyti
mane paskatino susirast meiluzi todel,kad vyras pasikeite. tas zmogus kuri as mylejau kazkur dingo.norejau vel pasijaust laiminga norejau but mylima.vis dar neissiskyriau tik del tos dideles meiles kuria jam kazkada jauciau.bet dabar galvoju apie kita zmogu.dabar jis mano gyvenimo prasme.dabar nebesijaudinu del jokiu nesutarimu namuose.bet galiu pasakyt,kad taip nutiko ne del gyvenimo stazo.ytakos turejo ir alkoholis.
Atsakyti
kas per klausimas?! biggrin.gif jei myli, wadinas negali tu to zmogaus isduot, o jei nemyli tai tada isduodi.. tongue.gif
Atsakyti