As irgi neisivaizdavau, kaip galetu jaustis zmogus, kuris isduoda savo mylimaji. Niekada nemaniau, kad as galeciau taip pasielgti ir buvau pazadejusi savo mylimajam is karto ji palikti, jei tik suzinociau, kad jis man buvo neistikimas. Tikrai maniau, kad nesitikima buna tik tie, kurie nemyli.
Viska rasau butuoju laiku, kadangi mano nuomone siek tiek pasikeite. Savo vyrui buvau neistikima. Tikrai tuo nesididziuoju... Nejauciu kazkokios palaimos ar dziaugsmo ... Bet ir nesijauciu isdavike, sazine manes negrauzia. Tiesiog susitaikiau su tuo, kas ivyko. Net negaliu pavadinti to klaida, kadangi nesigailiu del to, kas ivyko. Galbut atsirado kazkoks liudesiukas giliai sirdyje, bet tada man buvo gera.
Su vyru tada gyvenome kartu 3 metus. Po truputi pradejome pamirsti, kas yra romantika. Man norejosi staigmenu, dovanu, vis laukiau kazko ypatingo, bet pati nesistengiau nieko keisti. Vyras daug dirbo, vakarais laika mieliau leisdavo su draugais negu su manimi. As irgi mieliau rinkdavausi keliones, drauges ir pan. Apie mylejimasi buvome beveik pamirse. Jauciausi neivertinta, nemylima, negeidziama. Viena vakara klube susipazinau su zaviu vyriskiu. Smagiai sokome, jis zarste man komplimentus, vis kartojo kokia as nuostabi ir grazi. Ta vakara as pasikroviau energijos turbut visiems metams. Apsikeiteme telefonais. Dar nespejusi grizti namo, gavau zinute, kad jis manes pasiilgo. Supratau, ko jis is tikruju norejo, bet jau seniai niekas manes taip negeide ... Susitikome kita diena isgerti kavos. kalbejo ilgai ir apie viska, juokavome, flirtavome. Po to susitikome dar karta. Po keliu susitikimu jis pakviete mane apziureti nuotrauku pas ji namuose. zinojau kuo tai baigsis, bet vis tiek nuejau. Nuotraukas baigeme ziureti jau lovoje. Buvo nuostabu, bet kartoti to nezadejau. Visi aplinkiniai pastebejo, kad pasikeiciau. mano akys zybejo, nuolat sypsojausi. Mano vyras nieko nesake, bet viduje tikrai pajuto, kad kazkas vyksta.
Nuo to mano nukrypimo i sali praejo beveik metai. Dabar apie tai net negalvoju. Su vyru santykiai pagerejo, tiesa sakant, sitie metai buvo nuostabus. Jis man nuolat sako, kokia as grazi, dovanoja geles, o ir as pradejau stengtis del musu, planuojame pradeti vaikeli. Tikrai nenoriu sakyti, kad tai deka to, kad pasimylejau su kitu vyru. Tiesiog ivyko taip, kaip ivyko. Taciau dabar zinau, kad kito karto mano gyvenime tirkiausiai nebebus ...
Mūsų svoris ir ūgis:
gimėm 52 cm ir 3,310 kg
1 mėnuo 55 cm ir 4,5 kg
2 mėnuo 61 cm ir 5,4 kg
3 mėnuo 62 cm ir 6,3 kg
4 mėnuo 63 cm ir 7,3 kg