Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jausmas, kai išduodi mylimą žmogų

girdejau nuomone : gryztu namo ir viska pamirstu, vel myliu savo MOTERI, DUKRA. Bet man tada truko tik sexo ! Mane suprato isklause tik nedave to... bet atejo diena , kai as gryzes namo negalejau pamirsti JOS ... Tada supratau, kad man truko ne tik sexo, daug labiau reikia bendravimo, as noriu zinoti ar JI mate , jog as gryzau su kojnemis ar ne ( cia tik palyginimas) . O MOTERIS, suzinojusi apie skyrybas visiskai nesuprato tokio vyro akibroksto . . MORALAS: mes neisiklausome vieni i kitus, girdime tik tai ka norime girdeti, o paskui stebimes .. gal pagalvokime ne tik apie nauda sau, juk jei mes nuo siol esam kartu TAI MUM ABIEM TURI BUT SUPER friends.gif
Atsakyti
QUOTE(FaTaFeE @ 2006 01 20, 21:42)
  . . MORALAS: mes neisiklausome vieni i kitus, girdime tik tai ka norime girdeti, o paskui stebimes .. gal pagalvokime ne tik apie nauda sau, juk jei mes nuo siol esam kartu TAI MUM ABIEM TURI BUT SUPER  friends.gif

thumbup.gif vo cia tai sutinku pilnai ir visom keturiom thumbup.gif
reika ismokti girdeti ka tau sako salia esantis zmogus doh.gif ne saves klausyti, nemaitinti tusciomis vizijomis,o girdeti girdeti...girdeti ne tai ka norim, bet tai ka mums sako mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelėdžiukė @ 2006 01 20, 22:54)
Net nežinau... Aš tai gal pasakyčiau taip: jei išduodi MYLIMA žmogų, tai turėtų būti šlykštu (apskritai, jei jis yra mylimas, tai KODĖL jį išduodi???)... Bet jei tas žmogus nebėra mylimas, tai jausmas gali būti ir visai geras  bigsmile.gif

Pilnai sutinku. Bet būna, kad sako "aš jį labai myliu", o eina su kitais. Tai faktas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(FaTaFeE @ 2006 01 20, 23:42)
girdejau nuomone : gryztu namo ir viska pamirstu, vel myliu savo MOTERI, DUKRA. Bet man tada truko tik sexo ! Mane suprato isklause tik nedave to... bet atejo diena , kai as gryzes namo negalejau pamirsti JOS ...  Tada supratau, kad man truko ne tik sexo, daug labiau reikia bendravimo, as  noriu zinoti ar JI mate , jog as gryzau su kojnemis ar ne ( cia tik palyginimas) . O MOTERIS, suzinojusi apie skyrybas visiskai nesuprato tokio vyro akibroksto . . MORALAS: mes neisiklausome vieni i kitus, girdime tik tai ka norime girdeti, o paskui stebimes .. gal pagalvokime ne tik apie nauda sau, juk jei mes nuo siol esam kartu TAI MUM ABIEM TURI BUT SUPER  friends.gif

"Mums abiem turu būti SUPER" thumbup.gif
Gal žmonės paprasčiausia pasimetę gyvenime ir nemoka vertinti tai ką turi. Po to būna jau vėlu. verysad.gif
Atsakyti
Pasisakysiu visai ne i tema, bet man tiesiog siurpu matyti kai kuriu dalyviu nerastinguma. Labiausiai tai taikau gerbiamam Remt ir net nematau esant imanoma diskutuot kaip lygus su lygiu, su zmogumi, nepasivarginusiu isisavinti pradinuku ortografijos programa. Jei zmogui truksta tokios elementarios kulturos, ka jis gali pasakyt apie rimtesnius dalykus?
Atsakyti
O as negaliu nesuasmeninti... g.gif Jei jau uzsukom i tokia tema arba atidarem tokia tema, vadinasi, mums jau niezti vienoj vietoj... ax.gif Neistikimybe wub.gif ...slystelejimas wub.gif ... kaip pavadinsi, taip nepagadinsi.... Kol apie TAI negalvojau, net neuzsukdavau i si foruma, skaitydavau kitas sau aktualias temas. Taip kad, neapsimetinekim ponios, bent jau kas liecia mus pacias... cool.gif Norisi, oi kaip norisi- tik klausimas ar isdrisim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(www @ 2006 01 27, 16:27)
Taip kad, neapsimetinekim ponios, bent jau kas liecia mus pacias... cool.gif Norisi, oi kaip norisi- tik klausimas ar isdrisim tongue.gif

Sutinku, kartais labai knieti išbandyt ax.gif Tik kaip surast tokį, kuris būtų vertas to? Bet turbūt jei rasčiau, tai klausimas toks nekiltų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(www @ 2006 01 27, 18:27)
O as negaliu nesuasmeninti... g.gif  Jei jau uzsukom i tokia tema arba atidarem tokia tema, vadinasi, mums jau niezti vienoj vietoj... ax.gif Neistikimybe wub.gif ...slystelejimas wub.gif ... kaip pavadinsi, taip nepagadinsi.... Kol apie TAI negalvojau, net neuzsukdavau i si foruma, skaitydavau kitas sau aktualias temas. Taip kad, neapsimetinekim ponios, bent jau kas liecia mus pacias... cool.gif Norisi, oi kaip norisi- tik klausimas ar isdrisim tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aš ne. Dabar tai tikrai, nes labai myliu savo vyrą. O ateitis parodys, nes kaip sakoma "nespjauk į vandenį, kad netektų išgerti" blush2.gif
Atsakyti
niekada nesakyk niekada.juk galima ir isimylet.gal kaip tik sutikai savo zmogu.ir neber sazines grauzimo.
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2005 08 19, 14:38)
man atrodo, jei jau eina "na lievo" tai reiskia, kad jau kazkas negerai su tuo vyru, taip ir su vyrais jei eina pas kitu reiskia Zmona, drauge ar  pan. nera tokia gera...kokia galetu ar turetu buti....

Tikrai nesutinku schmoll.gif Tiesiog aistra valdo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liepaziede @ 2006 01 30, 21:15)
niekada nesakyk niekada.juk galima ir isimylet.gal kaip tik sutikai savo zmogu.ir neber sazines grauzimo.

Iš teksto žodžių neišbrauksi, tačiau ne visiems jie prisitaiko. Visi esame žmonės su savo norais, svajonėmis, o kartais ir labai slaptomis.
Atsakyti
QUOTE(stėlė @ 2006 01 24, 08:08)
Pilnai sutinku. Bet būna, kad sako "aš jį labai myliu", o eina su kitais. Tai faktas bigsmile.gif

Kai "eina su kitais", tai reiškia, kad būna susižavėjimas tuo "kitu". O savo vyrą vistiek myli. Meilė ir susižavėjimas - tai 2 skirtingi dalykai.

O šiaip, kai išduodi mylimą vyrą - būna šlykštu.
Atsakyti