Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jausmas, kai išduodi mylimą žmogų

QUOTE(Brazile @ 2005 08 19, 11:28)
Tai aišku. Aš irgi rinkčiausi kokią perekšlę geriau, kuri ir prie pečiaus ir prie svečiaus ir jokių varginančių klausimų.

o ką siūlai tada?
visą gyvenimą lakstyti?
turėti N gerbėjų ir jausti tuštumą sieloje?
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 09 05, 15:42)
o ką siūlai tada?
visą gyvenimą lakstyti?

Ou !!!!!! Garbioji Bajm biggrin.gif
Nu prie ko chia, zujkeli, tushtuma sieloje?

Avtaritetnai pareishkiu - jokios tushtumos.
Vien rupeschiai. Malonus, kaitinantys krauja, rupeschiai cool.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(remt @ 2005 09 05, 21:12)
Ou !!!!!! Garbioji Bajm  biggrin.gif
Nu prie ko chia, zujkeli, tushtuma sieloje?

Avtaritetnai pareishkiu - jokios tushtumos.
Vien rupeschiai. Malonus, kaitinantys krauja, rupeschiai  cool.gif smile.gif

Pečius, žinoma ne tuštuma, jame dega ugnis, tačiau ta ugnis ne visada šildo Remt. Tada ir gaunasi tuštuma.
"Malonūs, kaitinantys kraują, rūpesčiai", gal kaikurioms tai ir malonūs kai kurie rūpesčiai, tačiau ne visoms ir ne visi.
Mes norim būti lygiavertės su vyriškąja gimine, kuo mes blogesnės. Tiek Jūs, tiek mes negimėm su marškinėleis, tik.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stėlė @ 2005 09 06, 07:47)
Pečius, žinoma ne tuštuma, jame dega ugnis, tačiau ta ugnis ne visada šildo Remt. Tada ir gaunasi tuštuma.
"Malonūs, kaitinantys kraują, rūpesčiai", gal kaikurioms tai ir malonūs kai kurie rūpesčiai, tačiau ne visoms ir ne visi.
Mes norim būti lygiavertės su vyriškąja gimine, kuo mes blogesnės. Tiek Jūs, tiek mes negimėm su marškinėleis, tik.... mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 09 06, 09:30)

Bajm,
Dėkui už palaikymą. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Zhiuriu suskalbejot. Sheip , kalbedamas apie rupeschius, turejau oumeny vyro rupeschius. Nu krc. Su jumis sporint - kaip su televizoriais.
Polauksiu kol kas kitas posisakys.
Atsakyti
Brazile
pasisakyk

man patinka tavo mintys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 09 05, 14:42)
o ką siūlai tada?
visą gyvenimą lakstyti?

Aš siūlau siekti meilės ir ištikimybės, tikėti ja kiek įmanoma. Ir neišduoti mylimų žmonių. Gal pavyks.
Atsakyti
Svezoja istorija. Isgirsta is podruskes siandien per pietus:
Ji istekejus, turi jau ugtelejusi vaika. Su vyru jau n metu. Rutina zinia jau atejo. Ir ka darysi, buvo ji gerute zmonele, kol karta darbo reikalais nesusipazino su tokiu vyrioku. Jaunesnis! Grazus kaip velnias seksovas. Traukia ja lyg magnetas. Vyra ji lyg ir myli, bet tas vyrukas ja labai traukia. Kankinasi dabar. Gal but vienkartinis slystelejimas nieko tokio. O gal ir tokio. Stai dilema. As nesiimu moralizuot. As jos drauge, palaikysiu anyway.
Atsakyti
QUOTE(remt @ 2005 09 06, 11:24)
Zhiuriu suskalbejot. Sheip , kalbedamas apie rupeschius, turejau oumeny vyro rupeschius. Nu krc. Su jumis sporint - kaip su televizoriais.
Polauksiu kol kas kitas posisakys.

Remt,
Čia geras palyginimas, mes ir televizorius. Televizoriui ir trinktelėt gali kai sugenda, o moteriai schmoll.gif
Televizorius spalvotas ir mes spalvotos, kas nebūdinga vyrams. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brazile @ 2005 09 06, 12:07)
Aš siūlau siekti meilės ir ištikimybės, tikėti ja kiek įmanoma. Ir neišduoti mylimų žmonių. Gal pavyks.

Brazile,
Aš pritariu tavo minčiai, kad reikia siekti meilės ir tikėti ja kiek įmanoma. Tikrai nenorėčiau, kad mane išduotu ir pati nenorėčiau išduoti.
Tiesiog myliu ir noriu mylėti, bei būti mylima. Nenoriu būti kazdienis žaisliukas su kuriuo pažaidžiama, sulaužoma ir pametama. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brazile @ 2005 09 06, 11:07)
............. Gal pavyks.

Tas "gal pavyks" labai jau raudona gyja perveria visus moteru pasisakymus panashiom temom. Jus tiesiog labai norite (ir tai suprantama) tiket tuo, kas yra neitin suderinama su gamta, o antra, su vyru mastymu ir fiziologija.
Atsakyti