Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jausmas, kai išduodi mylimą žmogų

QUOTE(stėlė @ 2005 08 26, 14:06)
Atleisk, vei būčiau vyras su vuriška tikra prigimtim, ko gero ir aš žiūrėčiau ir mintys būtų blin nepadorios. Mes moterys tikrai mėgstam pakoketuoti...... ax.gif

Atsakyk kuo galima tiksliau: tu, koketuodama, kaip nori paveikti vyra? Kokius jam jausmus nori sukelt? KAs tau patinka koketavime?

Atsakyti
Gal stėlė nesupyks biggrin.gif ,kad užlindau "be eilės" atsakyt į jai adresuotą klausimą.
Nagi labai saldus tas koketavimo jausmas ,ale tik su vyriškiu,kuris leidžia suprasti,kad "kontaktas užmegstas"(žvilgsniu,žodžiu,dėmesiu). Nekaltas koketavimas-kaip erotinis sapnas-pabudai iš jo ir pradedi dieną su gera nuotaika ir šypsena veide.Nežinau kaip tai veikią antrą pusę-ar erzina toks a la katės -pelės žaidimas,ar irgi nuteikia gerai nuotaikai,ar sudirgina doh.gif Nu tiesiog nežinau.
Kartais ,žinoma,galima pakoketuoti siekiant naudos(kad ir su taksi vairuotoju,kad numuštų kainą),bet tai jau ne tas pats kaip koketuoti su simpatišku sau žmogumi.Beje,nežinau ar imčiau koketuoti su policininku,jei mane sustabytų g.gif (tpfiu-tpfiu-tpfiu),perdaug jie man atgrasūs.
Reziumė-galima pakoketuoti siekiant malonaus platoniško bendravimo,bet galima išspausti šypseną ir pakoketuoti su "reikalingu' žmogumi(uoj dažniausiai tai būna seni gašlūnai) doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguzevasaris: 29 rugpjūčio 2005 - 22:54
Echhh... TArkim, priimta.
Atsakyti
Na malonu smagu, kad tave dar pastebi. Flirtas tai gyvenimo prieskonis, kai užverda kraujas, sukyla jausmai. Tik svarbiausia pačiai laiku sustot, kad spėtum ir viriškį sustabdyt. Na kaip jūs nesuprantat mes tik jūsų dėmesio norim biggrin.gif , o ne į lovą jus nusitempt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(remt @ 2005 08 29, 20:13)
Atsakyk kuo galima  tiksliau: tu, koketuodama, kaip nori paveikti vyra? Kokius jam jausmus nori sukelt? KAs tau patinka koketavime?

Ką tu nori išgirsti? g.gif
Mes mėgstam kai į mus atkreipia dėmesi, nebutinai galvojant apie seksą. Tiesiog, malonu būti gražiai, neapdriskusei pelenei. mirksiukas.gif
Atsakyti
MAn atrodo, kad lova - viena ish nedaugelio vietu kur moterys ir vyrai sutaria ir nori vieno (ir tai, ne 100%).
O iki tos stadijos - "mes norim atkreipti demesi.... todel neshiojam permatomus miniakus net 10 cm plochio.... todel koketuojame... po to jus stabdome.... jus, ozhiai", nestojate.... vyrai moteru nesupranta..."

Moterys... Jus turekite biski sazhines. IR viskas i savo vietas atsistos.
Visgi nedurni tie musulmonai... NEdurni.
Atsakyti
QUOTE(remt @ 2005 08 31, 14:53)
MAn atrodo, kad lova - viena ish nedaugelio vietu kur moterys ir vyrai sutaria ir nori vieno (ir tai, ne 100%).
O iki tos stadijos - "mes norim atkreipti demesi.... todel neshiojam permatomus miniakus net 10 cm plochio.... todel koketuojame... po to jus stabdome.... jus, ozhiai", nestojate....  vyrai moteru nesupranta..."

Moterys... Jus turekite biski sazhines. IR viskas i savo vietas atsistos.
Visgi nedurni tie musulmonai... NEdurni.

Remt,
Bet gi ir lovoja ne visada sutariama. "Šiandien aš noriu, o tu ne". Mes, moterys prigalvojam, kad mums skauda galvą, o Jūs iš savo varpinės, kad nusiplūkėt darbe ir t.t. mirksiukas.gif
Kas liečia sažinę, bet gi mes ją kartais turime. g.gif
Tiesa, ką tu turi omenyje sakydamas, kad musulmonai nedurni?
Atsakyti
QUOTE(stėlė @ 2005 08 31, 14:12)
Remt,
Bet gi ir lovoja ne visada sutariama. "Šiandien aš noriu, o tu ne". Mes, moterys prigalvojam, kad mums skauda galvą, o Jūs iš savo varpinės, kad nusiplūkėt darbe ir t.t. mirksiukas.gif 
Kas liečia sažinę, bet gi mes ją kartais turime. g.gif
Tiesa, ką tu turi omenyje sakydamas, kad musulmonai nedurni?

Nieko neturiu. NEnoriu net kalusimo to kelt, del ko ir kodel musulmonai nedurni. Chia nesamone prasides. IR taip jau neramei pradedu miegot, kai pagalvoju, kokios jus moterys visgi esat.... smile.gif
Atsakyti
Žinok ,remt,visos moterys yra-ūkvedės kalės intrigantės-ir tegul kraujas liejasi laisvai!!!
Atsakyti
QUOTE(remt @ 2005 09 01, 19:54)
Nieko neturiu. NEnoriu net kalusimo to kelt, del ko ir kodel musulmonai nedurni. Chia nesamone prasides. IR taip jau neramei pradedu miegot, kai pagalvoju,  kokios jus moterys visgi esat....  smile.gif

Remt,
Tau ką, košmarai sapnuojasi naktį, kad tos moterys kaltos. Nu negi mes tokios blogos. Nesakyk, yra ir gerų. Ne visos vienodos, ne visos.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stėlė @ 2005 09 02, 16:03)
Remt,
Nesakyk, yra ir gerų. ax.gif

Kur jos slepiasi? biggrin.gif Vienuolyne? tongue.gif
Moteriai būti gera-neprivalu-juk dabar lyčių lygybė,ar ne taip?
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2005 09 03, 21:49)
Kur jos slepiasi? biggrin.gif Vienuolyne? tongue.gif
Moteriai būti gera-neprivalu-juk dabar lyčių lygybė,ar ne taip?

Moteris ir gera, tai gal pagal mane - nuostabu. mirksiukas.gif
Taip norisi būti žavinga. gera ir ........ doh.gif
Ar gi ne?
Atsakyti