Įkraunama...
Įkraunama...

Koks jausmas, kai išduodi mylimą žmogų

QUOTE(aivaD @ 2005 08 23, 17:05)
Pritariu thumbup.gif
Pakalbėkit su ta moterimi, kuriai jos vyras buvo ir yra vienintelis. Ta, kuri bus visiškai nuoširdi pasakys "gaila, nes neturiu su kuo sulyginti" g.gif Anksčiau ar vėliau apie tai kiekviena pagalvoja mirksiukas.gif
Iš tiesų, įdomus dalykas sexualinis smalsumas thumbup.gif
Ar galėčiau išduoti ir po to kaip niekur nieko gultis pas savo vyrą į lovą?
Negalėčiau doh.gif Žinau tai, netgi jei pasaulis margas. Tiesiog, turiu ką palyginti,kad žinočiau, kad mano vyras geriausias už visus prieš jį buvusius biggrin.gif

Sveika aivaD 4u.gif
Tu labai teisi. thumbup.gif
Aš pradėjau šitą temą tik iš smalsumo, kaip jaučiasi žmogus išduodantis. doh.gif
Man įdomi nuomonė bendrai. Tiesiog moteriškas smalsumas, kas darosi ne mano "pasaulyje". g.gif
Atsakyti
[quote=Roche vivante,2005 08 23, 19:08]
[quote=aivaD,2005 08 23, 16:05]
Gal nuklysta į šalį tie, kurie myli tik save ir leidžiasi būti mylimi. Sunkiai įsivaizduoju žmogų visa savo esybe mylintį, laukiantį susitikimo, puošiantį stalą žvakėmis, beriantį į vonią rožių žiedlapius, o kitą dieną ramiai smileysex.gif ...Vėliau šnabždantį mylimam " kaip galėčiau žinoti, jei nepalyginčiau su..."
[/quote]
Jaučiu, kad ne tiesa, kad nuklysta tik save mylintis. Gal teisingiau, tie, kurie jaučiasi vieniši arba išduoti.
Kas liečia žvakes ir rožių žiedlapius. Man tai visai neblogai atrodo, tik kas liečia tolimesni teigini, tai man jis nepriimtinas. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2005 08 23, 19:22)
Kažkurioje temoje voverius rašė,kad viskas ,kas geriausia yra skiriama voveraitei.Tai va kaip matai,meilė,rūpestis ir gražūs(tokie gražūs,kad aš net į mokyklos laikų sąsiuvinuką pasirašau)žodžiai yra skiriami tik vienai.O visa kita -tik pigios originalo kopijos.Nereikia labai imti vyriškų šnekų giliai į širdį nei meilužėms,nei žmonoms. schmoll.gif

Sveika 4u.gif
Hm.........
Negi visi vyrai meluoja?????
O gal yra tiesos jų žodžiuose g.gif
Atsakyti
Stėle as nesuprantu tavo noro komentuoti kiekviena pasisakyma? cia tam tema uzvedei kad pasireiskusios forumietes poto galetu paskaityt pritari tu ju mintims ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2005 08 24, 14:00)
Stėle as nesuprantu tavo noro komentuoti kiekviena pasisakyma? cia tam tema uzvedei kad pasireiskusios forumietes poto galetu paskaityt pritari tu ju mintims ar ne? g.gif

Pakomentuosiu už Stėlę ax.gif Galima? g.gif
Negi, Laura,taip neįtiko Stėlės komentarai,kad pasipiktinai? schmoll.gif
Man atrodo,kaip tik labai teisinga taktika,- jei jau paskelbei savo temą, tai nori pasakyt daugiau nei vieną sakinį mirksiukas.gif
Be ko labai kartais naudinga, kai tavo mintys komentuojamos, ne vien kritikuojamos, ar puolamos. Matai, visi čia bendraujantys nori kažką pasakyti (jei jau yra čia).Žinoma, yra ir tik skaitančių kitų pasisakymus g.gif Yra ir skelbiančių temą ir sakančių "pasakokit savo istorijas"...Ko gero nespėsi piktintis, geriau jau priimti taip kaip yra 4u.gif
Atsakyti
neisivaizduoju tokio jausmo ka reiksia isduoti mylima zmogu... bet dar labiau neisivaizduoju kad su tuo paciu ir vieninteliu vyru reikes nugyvento 50 metu...
Atsakyti
QUOTE(aivaD @ 2005 08 24, 14:28)
Pakomentuosiu už Stėlę ax.gif Galima? g.gif
Negi, Laura,taip neįtiko Stėlės komentarai,kad pasipiktinai? schmoll.gif
Man atrodo,kaip tik labai teisinga taktika,- jei jau paskelbei savo temą, tai nori pasakyt daugiau nei vieną sakinį mirksiukas.gif
Be ko labai kartais naudinga, kai tavo mintys komentuojamos, ne vien kritikuojamos, ar puolamos. Matai, visi čia bendraujantys nori kažką pasakyti (jei jau yra čia).Žinoma, yra ir tik skaitančių kitų pasisakymus g.gif Yra ir skelbiančių temą ir sakančių "pasakokit savo istorijas"...Ko gero nespėsi piktintis, geriau jau priimti taip kaip yra 4u.gif

komentuok i sveikata drinks_cheers.gif

tiesiog man keista atrodo kai po kiekvieno pasisakymo eina komentaras "taip sutinku" arba "tu visiskai teisi" arba "nesutinku, yra kitaip...." kvailoka skaityt kazkaip man. as nesipiktinu visiskai tema jos lai daro ka nori drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dabar is savo patirties...

Kol savo vyra mylejau, kol buvo viskas seimoje grazu - neisivaizdavau, kad galima buti neistikimai ir, maniau, kad nepernesciau vyro neistikimybes.

Dabar viskas kitai. Meiles nebeliko. Riejames kaip sunys. Nezinau ar jis ka turi, bet as tai taip. Ir visai gerai jauciuosi. Gal del to, kad santykiams ir seimai ateina galas.
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2005 08 24, 15:00)

O, tau maišo tai? Aš užvedžiau tam, kad bendrauti, o tu su tuo nesutinki. Kiekvienas žmogus daro tai ką jis nori. Aš nesistengiu prikišti savo mičių Jums forumiečiams. Jei nepatinka, neskaitykit. Aš viską perskaitau, ir jei žmogus rašo, tai gal iš mandagumo reikia nors kažką parašyti. g.gif
Jeigu forumietiems tai nepatinka, gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariela @ 2005 08 24, 16:46)
Dabar is savo patirties...

Kol savo vyra mylejau, kol buvo viskas seimoje grazu - neisivaizdavau, kad galima buti neistikimai ir, maniau, kad nepernesciau vyro neistikimybes.

Dabar viskas kitai. Meiles nebeliko. Riejames kaip sunys. Nezinau ar jis ka turi, bet as tai taip. Ir visai gerai jauciuosi. Gal del to, kad santykiams ir seimai ateina galas.

Ariela, kur buvo padaryta klaida? Gal tai tau skaudus klausimas, bet ....
Tai man atrodo visiems aktualu, nes nuo smulkmenu prasideda pragaras.
Atsakyti
GAl truputi ir ne i tema... BEt.
Moterys rengiasi taip, kad atkreiptu demesi i save. ok. Atkreipiu.
BEt kodel manot, jog atkreipdamas demesi i jus, vyro mintys nenusiekia toliau nei "Ou... kaip ji grazhei atrodo ir puikiai rengiasi !" Ar pan.
JEi jau atkreipiau - tai aishku kad shvystelna mintis, kad neblogai gal butu ir "pasvartaliot" kartu.
O jue, moterys, pirma ishshaukianchiai elgiates, o po to puse jusu stebisi, kokie blin tie vyrai xrienovi ir neishtikimi.
Ai.... nusibodo rashyt... PArdon.
Atsakyti
QUOTE(remt @ 2005 08 25, 20:24)
GAl truputi ir ne i tema... BEt.
Moterys rengiasi taip, kad atkreiptu demesi i save. ok. Atkreipiu.
BEt kodel manot, jog atkreipdamas demesi i jus, vyro mintys nenusiekia toliau nei "Ou... kaip ji grazhei atrodo ir puikiai rengiasi !" Ar pan.
JEi jau atkreipiau - tai aishku kad shvystelna mintis, kad neblogai gal butu ir "pasvartaliot" kartu.
O jue, moterys, pirma ishshaukianchiai elgiates, o po to puse jusu stebisi, kokie blin tie vyrai xrienovi ir neishtikimi.
Ai.... nusibodo rashyt... PArdon.

Atleisk, vei būčiau vyras su vuriška tikra prigimtim, ko gero ir aš žiūrėčiau ir mintys būtų blin nepadorios. Mes moterys tikrai mėgstam pakoketuoti...... ax.gif
Atsakyti