Įkraunama...
Įkraunama...

Lavinamieji žaislai

4u.gif SVEIKOS 4u.gif
nu nupirkau vaikui (8 men) zaisla uz 100Lt. is FisherPrice ir kol kas esu patenkinta. Nezinau, kiek jis lavina, bet as pati su juo irgi netingiu pazaist smile.gif
DRAMBLYS
ant ratuku
i ji susideda per galva i straubli kubeliai
ir kai ten meti, jis drambliskai kaukia
tada straubli atidarius tie kubeliai isrieda ir jis vel kaukia
pora kubeliu galima padet tarp koju
o vienas dedamas ant kupros
ir kai drambli traukia uz virvutes, tas ant nugaros sokineja ir vartosi
bet nenukrenta
taiva, prie viso to dramblio yra 4 kubeliai, is kuriu kiekvienas atskirai kaip zaisliukas-barskiukas, kiekvieno viduje yra tai klounas, tai tigras sokantis per zieda, dar bezdionyte viename vartosi per stanga... IR DAR kiekvienas SU VISOKIAIS spuogeliais, duobutem ant briaunu ciupinejimui
Tikiuosi uzteks iki kokiu 4 metu
Zadejau ir giminem nuvezt parodyt ir leist pastumdyt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
noriu nupirkti savo maziui 11 men koki zaisliuka ant vezimelio, nes paskutini karta kai buvom iseje pasivaikscioti jis pasilenkes rankyciu buomeli ciulpt pradejo smile.gif.
Gal galit parasyt atsiliepimus apie tuos Tiny Love zaisliukus apelsina, obuoli ir banana. Siaip, kiek supratau, jie yra populiarus tarp musu supermamu.
Is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simute @ 2007 04 11, 22:49)
Sveikutes,
noriu nupirkti savo maziui 11 men koki zaisliuka ant vezimelio, nes paskutini karta kai buvom iseje pasivaikscioti jis pasilenkes rankyciu buomeli ciulpt pradejo  smile.gif.
Gal galit parasyt atsiliepimus apie tuos Tiny Love zaisliukus apelsina, obuoli ir banana. Siaip, kiek supratau, jie yra populiarus tarp musu supermamu.
Is anksto dekui  4u.gif

Apie "rankyciu buomelio" ciulpima galiu va ka pasakyti- galesi deti bet kokius zaislus- ciulps vistiek tongue.gif Iseitis- iseinant i lauka ir grizus nuvalyti ji ir viskas lotuliukas.gif O del zaislu tai nieko patarti negaliu, nes tokiu neturejom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paukstulis @ 2007 03 30, 14:03)
4u.gif  SVEIKOS  4u.gif
nu nupirkau vaikui (8 men) zaisla uz 100Lt. is FisherPrice ir kol kas esu patenkinta. Nezinau, kiek jis lavina, bet as pati su juo irgi netingiu pazaist smile.gif
DRAMBLYS
ant ratuku
i ji susideda per galva i straubli kubeliai
ir kai ten meti, jis drambliskai kaukia
tada straubli atidarius tie kubeliai isrieda ir jis vel kaukia
pora kubeliu galima padet tarp koju
o vienas dedamas ant kupros
ir kai drambli traukia uz virvutes, tas ant nugaros sokineja ir vartosi
bet nenukrenta
taiva, prie viso to dramblio yra 4 kubeliai, is kuriu kiekvienas atskirai kaip zaisliukas-barskiukas, kiekvieno viduje yra tai klounas, tai tigras sokantis per zieda, dar bezdionyte viename vartosi per stanga... IR DAR kiekvienas SU VISOKIAIS spuogeliais, duobutem ant briaunu ciupinejimui
Tikiuosi uzteks iki kokiu 4 metu
Zadejau ir giminem nuvezt parodyt ir leist pastumdyt biggrin.gif

Nu aš nupirkau iš FP fermą už 130lt kur ir dedasi kubeliai ir ten dainuoja gyvūnų balsais ir pan, tai matyt pačiai reiks žaisti, nes ji dar tų kaladėlių neįdeda.O ten parašyta nuo 6 mėn o maniškė 10 mėn ir nesugeba su juo žasti.Matyt ji pas mane prie žioplesnių bus biggrin.gif
Net neįsivaizduoju kas jai patiktu dar
Atsakyti
Sveikos,
mano manymu, visi zaislai vienaip ar kitaip vaika lavina, lygiai taip kaip ir dauguma ne zaidimui skirtu dalyku:))))
o is zaislu man labiausiai FP maziukams patinka. O dickiai kasdien su LEGO lavinasi ir lavinasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simute @ 2007 04 11, 22:49)
Sveikutes,
noriu nupirkti savo maziui 11 men koki zaisliuka ant vezimelio, nes paskutini karta kai buvom iseje pasivaikscioti jis pasilenkes rankyciu buomeli ciulpt pradejo  smile.gif.
Is anksto dekui  4u.gif

Turim bananą- labai gerai čiulpiasi jo žievė lotuliukas.gif , ten tokie šiurštūs rutuliukai prisiūti lytėjimui...o mums- dantenų pasikasymui mirksiukas.gif .
O ant buomelio šitie eina į burną user posted image , ypač tas geltonas plastmasinis ale ergoterapinis mirksiukas.gif .
Atsakyti
manau labai gerai vaikų lavinimui yra kaladėlių statymas,ergoterapiniai žaisliukai,knygutės,kokios medinės delionės.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simute @ 2007 04 11, 23:49)
Sveikutes,
Is anksto dekui  4u.gif

mes turim Tiny Love lanką,kuris dedasi ir ant buomelio ir ant autokėdutės,pirkom čia SM tikrai labai geras Žaislas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos visos!!gal kas is mamyciu patartu man?mano dukrele labai praso nupirkti jai jaunojo chemiko rinkini...gal kas zino kur galeciau ji rasti???
Atsakyti
sveikos merginos,
turiu toki klausimeli. gal esat susidurusios.taigi budama paskutine kvaile, norejau isplauti plastmasinius zaislus maziaus imerkiau i vandeni.problema ta kad kai kurie ju grojantys...ir dabar susikniso protelis.turiu tokia knygute, plastmasine su dainelem, verti lapa ir groja dainele ta....tai dabar susimaise tos daineles...nevisada groja, ir taip groja ka nereikia ir kada nereikia.....dar tokia kirmelyte su abecele ant kojyciu, ir dainelem, spaudi kojyte ir pasako raide kokia ant jos, ir kokia spalva.....nu tai kazkaip pradejo maisyt raides....gal kas buvo toks kvailas kaip as ir sutaise po to?niekur nerandu parasyta, kaip sutaisyt.o taip gaila...
Atsakyti
Nežinau kaip su žaislais, tokių nesąmonių nedarau, bet kai man buvo apipylę klaviatūrą ir ji taip pat nesąmones darė, tai aš ją apverčiau aukštin kojom ir džiovinau kelias dienas (ant stalo), po to viskas tvarkoj. Pamėgink ir tu taip pat, gal pvyks.
Atsakyti
Mūsų visų laikų geriausias žaislas - plastikinis majonezo kibirėlis su įvairaus dydžio, spalvų, medžiagų dagnteliais.

Pradžioje, kai bijojau padaryti ką nors ne taip, o ir šiaip - kad greičiau būtų - pirkdavau vaikišką maistelį parduotuvėj. Nuo tada prisikaupė galybė tų mažų stiklainiukų su dangteliais. Didžioji dalis dangtelių - iš čia.

O be to pririnkau plastikinių dangtelių nuo majonezo, metalinių - nuo puslitrinių ir litrinių stiklainių.

Mergina tais indeliais pradėjo žaisti gal būdama 5 mėnesių, ir iki šiol (10 mėn.) jai tas žaislas pats pačiausias. Tiesa, kol kas dar nemoka surinkti išbertų indelių, bet išbėrusi, rankioja juos nuo žemės ir daužo vieną į kitą, pati sau labai rimtai kažką kalbėdama.

Kitas panašus žaislas - kai nueiname pas močiutę - paimame tokią plastikinę dėžutę (į kokias prekybos centruose būna sudėti pasverti vaisiai - vynuogės, persikai, abrikosai) su įvairaus dydžio svogūnais.

O pati geriausia atrakcija - stalčiaus ar spintelės "tvarkymas". Turime virtuvėje porą spintelių, kuriose laikome sudėję "nepavojingus" daiktus - nesunkius puodus, visokius plastikinius dalykus ir t.t. Vienoje iš tokių spintelių - nepraimtos kruopų, dribsnių ir pan. pakuotės, be to į šią spintelę sumetu visokias "atliekas" - pvz., tuščias kartonines pakuotes nuo drbisnių, dėžutes nuo Asorti saldainių (pageidautina - su plastikiniu įdėklu, kuriame buvo "įsprausti" saldainiai), tuščius butelius nuo mineralinio vandens. Vieną kitą mažesnį buteliuką nuo mineralinio pripilu kruopų ir stipriai užsuku (kad neatsisuktų) - irgi geras žaislas: tikras barškutis.

Na, žodžiu - įsitikinau, kad vaikams už tikruosius žaislus įdomesni visokie butiniai įrankiai - košės grūstuvės, mediniai šaukštai, kiekio matavimo samteliai, kokteilių šiaudeliai ir t.t.

Šia tema vis prisimenu vienos draugės žodžius: "pas mus dabar jogurto indelių fazė"
thumbup.gif
Atsakyti