Pas mus nemažai žaislų iš Tiny Love, mažiui labai patinka, dar turim Early learning centre ir Vtech.
mazylei 3men geriausias zaislas tiny love lankas
Mes kolkas viska is Tiny love perkam.Maziui labai patinka.Galeciau pati ilisciau i ta lavinamaji centra,ar paguleciau po svieciancia karusele
mums labai super buvo ant lav kilimėlio (canpool baby- bet dbr pirkčiau kitokį) pritaisyti atskirai pirkti Tiny love varpeliai- labai švelnus jų garsas ir nereikėjo jokių ten švieselių ar spec muzikėlių...
aha, ergoterapiniai kūbai tap pat taip pat vertinu rūšiuokles, dėliones, piramides su suneriamais žiedeliais, tik kad nupirkau per žioplumą piramidę su tokiais vienas ant kito dedamais magnetiniais žiedukais - tai dar ten ir man reikia gerai pagalvoti kuria puse dėti tą ,,blynuką" , nes ten kaip MB aiškino veikia fizikos dėsniai - o nugriauna dukra tą piramidę vienu įpu, vos užkabinus rankyte, galva (piramidės) nusirita bile kur- nu pats neverčiausias mūsų turimas ir savos kainos žaislas
dbr ieškau metalofono - negana, kad mažiji nervais pagroja
aha, ergoterapiniai kūbai tap pat taip pat vertinu rūšiuokles, dėliones, piramides su suneriamais žiedeliais, tik kad nupirkau per žioplumą piramidę su tokiais vienas ant kito dedamais magnetiniais žiedukais - tai dar ten ir man reikia gerai pagalvoti kuria puse dėti tą ,,blynuką" , nes ten kaip MB aiškino veikia fizikos dėsniai - o nugriauna dukra tą piramidę vienu įpu, vos užkabinus rankyte, galva (piramidės) nusirita bile kur- nu pats neverčiausias mūsų turimas ir savos kainos žaislas
dbr ieškau metalofono - negana, kad mažiji nervais pagroja
! | Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje". Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t. Tokio pobūdžio skelbimai, kaip: "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...." bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas. |
Maniškiai vaikai daug laiko praleidžia prie šaldytuvo Turim tokį magnetinį (žaislinį) šaldytuvuką, kuris kalba su megnetiniais patiekalais. Labai superinis žaislas - magnetinis raidynas, detalės medinės, sūnus sudėlioja žodžius, nes jau skaito Ir sesę mokina. O toji mažuliukė - beždžioniukė, kartoja - mokosi
mums labai aptinka FISHER PRICE firmos zaisliukas, jie tokie geri, numetus nesusilauzo. zodziu super
As manau, kad visi zaislai yra lavinamieji, tik vieni maziu o kiti daugiau
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 05 05, 16:57)
As manau, kad visi zaislai yra lavinamieji, tik vieni maziu o kiti daugiau
Aš pritariu. Va neseniai skaičiau straipsnį ir mano nuomonė visiškai sutampa - kad visi žaislai gali tapti lavinamieji - ir geriau jų neprikti, o daryti kartu su mažyliu.
http://www.alfa.lt/s...11-05-06_16-00/
nors ir sergu zaislu manija, ypac fisher price, bet sitas straipsnis tikrai teisingas, gal privers mane susimastyti
QUOTE(marija2 @ 2011 05 10, 12:00)
Aš pritariu. Va neseniai skaičiau straipsnį ir mano nuomonė visiškai sutampa - kad visi žaislai gali tapti lavinamieji - ir geriau jų neprikti, o daryti kartu su mažyliu.
tikrai taip