Įkraunama...
Įkraunama...

Lavinamieji žaislai

QUOTE(sauliki @ 2008 11 04, 15:28)
na taip, visi zaislai lavina, bet as manyciau jog geriausia vaikui duoti toki zaisla, kuris butu ekologiskas, grazus, patrauklus. pati dar neturiu vaiku, bet pardavineju medinius zaislus ir matau jog vaikams jie labiau patinka nei koks plastmasinis konstruktorius,o ir nebaisu jei i burna isikis,nes tai ekologiskas daiktas  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Nebaisu? O ar tie mediniai žaislai turi kokius nors ekologiškumo sertifikatus?

Mediniuose žaisluose dar ir kaip gali būti labai pavojingų medžiagų: formaldehido, ftalatų ir t. t.
Ekologijos forume "Ökotesto" temelėj surašiau medinių dėlionių testo rezultatus: dauguma dėlionių įvertintos "nepatenkinamai", net ir brangūs žaislai, rodos, patikimų firmų.
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2008 11 09, 11:59)
Nebaisu? O ar tie mediniai žaislai turi kokius nors ekologiškumo sertifikatus?

Mediniuose žaisluose dar ir kaip gali būti labai pavojingų medžiagų: formaldehido, ftalatų ir t. t.
Ekologijos forume "Ökotesto" temelėj surašiau medinių dėlionių testo rezultatus: dauguma dėlionių įvertintos "nepatenkinamai", net ir brangūs žaislai, rodos, patikimų firmų.

drinks_cheers.gif Mediniai zaisliukai,dar nereiskia "ekologiski zaisliuai" drinks_cheers.gif
Atsakyti
ax.gif Dėl medinių žaislų, tiesiog mūsų įprotis toks,- medinis-natūralus-ekologiškas...
Atsakyti
Sveikutės,
gal žinote kur galima nusipirkti tokį medinių kaladėlių konstruktoriu, kurio kaladėlės susinertu tokiu principu, kaip ir statomi rąstiniai namai ir taip vaikas galėtu pasistatyti nama, kad būtų ir langai ir stogas....Mat visai neseniai jis man taip nupasakojo, bet, kad aš tokio niekur nerandu...
Atsakyti
o mes prieš medinius nieko prieš,ypač įvairias dėliones,kol iš parduotuvės grįžtam,tai mašinoje pavarto supakuotą,o namie jau ir sudeda iš kart.O dėl sveikumo tai neperdėkim taip jau labai,augom ir užaugom ne tokiom sąlygom,kaip mūsiškiai auga-dabar taip pat šiferiniai stogai,balkonai,auto tarša kokia,ar visi duodam virintą vandenį,ar kas kart po wc nusiplaunam rankas,ar vaikams prieš valgį dažnai plaunam rankas,o rūbeliai vaiko iš kur?... - aišku,kad iš ten,kur pigiau,bet nežinome kas jį dėvėjo,ir dar daug pvz yra.Išvada:aišku mylime ir saugom savo vaikus,bet ...,perku sveikus žaislus,o žmona plaukus laku purškia tam pačiam kambary kur vaikas vaikšto
Atsakyti
mes turim medines kaladeles, is kuriu statome pilis, o vaikuciui dziaugsmas sugriauti. nieko cia tokio mediniai, tik bijau kad smarkiai nesusidauztu. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(MonaLina @ 2008 11 11, 16:20)
ax.gif Dėl medinių žaislų, tiesiog mūsų įprotis toks,- medinis-natūralus-ekologiškas...

Taip ir yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš savo bernui per naujus padovanojau Ilse Nimschowski knygą "Nesudėtingi lankstiniai", tad maniškis labai džiaugiasi ir vis prašo, kad ką nors pasidarytume iš knygutės. dabar Velykom ruošiamės darytis krepšelį ir viščiukus. Knyga tikrai super, ir vaikas lavinasi ir bendravimas didesnis su tėveliais atsiranda.

http://www.knyguklub...o_pamokos/31895
Atsakyti
QUOTE(The pink panther @ 2008 11 10, 12:12)
drinks_cheers.gif  Mediniai zaisliukai,dar nereiskia "ekologiski zaisliuai"  drinks_cheers.gif

unsure.gif tikrai taip... doh.gif
Atsakyti
Aš kažko nesuprantu. Ta pati skruzdėlytė Rimi kainuoja bent 30 Lt pigiau
Atsakyti
Oi, kas tie tokie bakuganai? Man kažkokie baisuokliai. g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Ar kas nors turejo Tiny Love dvipusi lavinamaji centriuka? Kaip jis jums? Mastom, ar verta pirkti g.gif
Atsakyti