Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VI-ta tema

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ten, kur pirmoje žinutėje, yra meškiukai su iškištais liežuvėliais, tai čia iš Džemos naujos kolekcijos, ji pasakojo per kursus, kad brėžinį gal pora mėnesių galvojo blink.gif .. Atkreipkit dėmesį, koks kaklas (papildoma detalė) ir lygiai taip rankos, iš trijų dalių, judinamos visai kitaip rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(rulle @ 2009 04 02, 17:15)
Kupcovos tie maziukai,pintam lagamine smile.gif
Kokiu idomiu yra,labai idomus tie megzti smile.gif

nu žinok ir pirmoj foto jos g.gif , arba man visai galva susisuko biggrin.gif , ale gi tikrai kartu šitas nuotraukas padariau, vienam stende unsure.gif , nors man jau ir maišosi, nes aš didžiąją dalį meškų visai nesenai mačiau kitoje parodoje, tai ne visur atidi ir buvau dabar blush2.gif

O ir šiti nėra mažiukai smile.gif , čia apgaulingai atrodo, sakyčiau jie kokių 25 cm. bent g.gif , kaip tik kaip fotografavau, kupcova juos dėliojo į tą lagaminą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2009 04 02, 17:15)
Kupcovos tie maziukai,pintam lagamine smile.gift]

Pirmoje nuotraukoje irgi jos
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Dvi nuotraukos vaikystei prisiminti biggrin.gif :

user posted image

user posted image

Jei pritrūksit minčių, kokią kepurytę meškai pagaminti, žr. čia biggrin.gif :

user posted image

user posted image

Atsakyti
Ačiū tau labai., LTsaulele. Nuostabu žiūrėti į viską. Koookių skirtingų yra kūrinėlių. Man tie ežiukai baisiai fainučiai. Vis mąstau mąstau, ko mano meškiukai kažkaip nesusilaukia didelių gerbėjų liaupsinimų ir supratau - kažkaip neturi jie tokio cinkelio. Va, parodoj žiūriu, kiti ir visai negražūs net sakyčiau, bet turi kažką tokio, kas patraukia, kas sukelia šypseną, kas priverčia "atidaryti stalčių". Šito turbūt neišmoksi, čia charakteryje žmogaus turi slypėti...
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Įspūdingo dydžio Steiff eksponatai bigsmile.gif . Antra meška yra maždaug 1,50 m. blink.gif , nusifotografavau su ja, parodžiau sūneliui, reikalauja, kad parneščiau ją į namus dabar biggrin.gif biggrin.gif

user posted image

user posted image

Daugmaž toks kratinys parodoje smile.gif

Atsakyti
Poros nuotraukų nesimatys, nes iškraipo langą, kažkodėl jų normaliai nekelia, kaip kitų doh.gif , išvis ištryniau, nes jei palieku, nebeturiu galimybės rašyt SM atsakymo blink.gif , kažkokia nesąmonė blink.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2009 04 02, 17:55)
Man tie ežiukai baisiai fainučiai.

Vis mąstau mąstau, ko mano meškiukai kažkaip nesusilaukia didelių gerbėjų liaupsinimų ir supratau - kažkaip neturi jie tokio cinkelio. Va, parodoj žiūriu, kiti ir visai negražūs net sakyčiau, bet turi kažką tokio, kas patraukia, kas sukelia šypseną, kas priverčia "atidaryti stalčių". Šito turbūt neišmoksi, čia charakteryje žmogaus turi slypėti...

Ežiukų išvis tokių yra wub.gif wub.gif , viena galerija beveik vien ežiukus išeksponavus, bet pamiršau nufotografuot, gal kitą dieną smile.gif

Žinai, buvo keliose vietose tokių nedidučių, megztų ir nertų žaisliukų smile.gif , pastebėjau, kad jais domisi, nors jie lyg ir tokie visai paprasti, bet jie pasakų herojai wub.gif , ateina žmonės ir klausia net konkrečiai bigsmile.gif , pvz. gal turit lapę iš tos ir tos pasakos bigsmile.gif

apie tokius kalbu

Manau, kad ne tiek cinkelyje ar pan. esmė, tiesiog jau taip yra, kad daugelis lietuvaičių moka nerti, tai va ir galvoja, ai jei labai norėčiau, tai ir pats nusinerčiau , o kai matai siūtą, kad ir tavo Jeronimą, tai jau pradedi galvot, kad gal ir ne tau, Martynai, tokie sugebėjimai biggrin.gif , nes jau ir medžiagos specifinės ir t.t..

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Jei susitvarkysiu su SM ir radikal.ru pokštais doh.gif , tai sukrausiu dar namelius, gal kam kokia mintis kils apie aksesuarus, o lėlės tai čia arba į lėlių temą, pažiūrėsiu, kiek ten tų foto bus g.gif

Atsakyti
Oho, aciu uz toki ispudinga reportaza, LT Saulele!!! drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 04 02, 19:33)
Poros nuotraukų nesimatys, nes iškraipo langą, kažkodėl jų normaliai nekelia, kaip kitų  doh.gif , išvis ištryniau, nes jei palieku, nebeturiu galimybės rašyt SM atsakymo  blink.gif , kažkokia nesąmonė  blink.gif
Ežiukų išvis tokių yra  wub.gif  wub.gif , viena galerija beveik vien ežiukus išeksponavus, bet pamiršau nufotografuot, gal kitą dieną  smile.gif
Žinai, buvo keliose vietose tokių nedidučių, megztų ir nertų žaisliukų  smile.gif , pastebėjau, kad jais domisi, nors jie lyg ir tokie visai paprasti, bet jie pasakų herojai  wub.gif , ateina žmonės ir klausia net konkrečiai  bigsmile.gif , pvz. gal turit lapę iš tos ir tos pasakos  bigsmile.gif

apie tokius kalbu
Manau, kad ne tiek cinkelyje ar pan. esmė, tiesiog jau taip yra, kad daugelis lietuvaičių moka nerti, tai va ir galvoja, ai jei labai norėčiau, tai ir pats nusinerčiau , o kai matai siūtą, kad ir tavo Jeronimą, tai jau pradedi galvot, kad gal ir ne tau, Martynai, tokie sugebėjimai  biggrin.gif , nes jau ir medžiagos specifinės ir t.t..
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Jei susitvarkysiu su SM ir radikal.ru pokštais  doh.gif , tai sukrausiu dar namelius, gal kam kokia mintis kils apie aksesuarus, o lėlės tai čia arba į lėlių temą, pažiūrėsiu, kiek ten tų foto bus  g.gif

Geras, čia tai man toks vaizdas, lyg kokių šiukšlyčių primėtyta  lotuliukas.gif Kalbu apie tuos pasakų herojus. O nameliai domina domina, labai
Viskas domina, kaip šaunu, kad netingi fotkinti ir kelti nuotraukas, ačiū labai  4u.gif

Perskaičiau Džemos knygą, kaip kokį romaną. Dabar jau visai itaip siūsiu meškiukus  thumbup.gif

Atsakyti
O dabar leisiu sau papletkavot cool.gif ph34r.gif ... Ši paroda, kaip žinia, būna teminė, vyksta konkursas. Tai vat keistai nustebino konkursiniai darbai... Žinau, kad tema normaliai paaiškėjo faktiškai tik likus mėnesiui, visur per ankstesnius master class'us girdėjau keiksnojimus, kad nu kada gi praneš, kokia tema, kada pasiruošt reiks ir t.t., vat mano akimis to ir pritrūko unsure.gif , nes buvo keletas rimtų darbų wub.gif wub.gif , o kiti tai jausmas, kad tik bandymas pritempt į temą, arba tiesiog šiaip dalyvavimas, kad ir neatitinkant temos unsure.gif , žinoma, neatmetu galimybės, kad aš tiesiog nežinau visų kategorijų, kuriose dalyvauja tie darbeliai ar pan. unsure.gif , nežinau, ar ten yra kokie atrankos kriterijai, o gal aš paprasčiausiai tikėjausi, kad ten išvysiu sukoncentruotus pačius įdomiausius teminius darbelius cool.gif ... Ale iš to smalsumo net cekavai pažiūrinėjau komisijos narių lapus, kai jie vertino vis praeidami pro tą stendą, tai irgi matėsi, kad figūruoja tie patys darbai... Žinant, kiek siuvančių pvz. meškiukus yra, tai aš tikėjausi daugiau įspūdžio blush2.gif, bet turbūt tikrai laiko nebuvo, jei dauguma stengėsi gaminti naujas meškų kolekcijas, tai gal ir neskyrė per daug laiko konkursui g.gif unsure.gif , pateikė labiausiai tinkantį meškutį ir tiek...
Atsakyti
Pora namukų, kambariukų smile.gif , visai smagu būtų kokį susikonstruot, kad ir vien fotosesijoms meškiukų naudot smile.gif , tarsi parodant jų gyvenimą ax.gif ...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Mėgstančioms "skraidyti" biggrin.gif biggrin.gif :

user posted image

user posted image

Atsakyti
Gal as ir klystu blush2.gif bet galvoju,kad bet kuriuose tokiuose renginiuose buna ir korupcijos,cia i LT sauleles posta ax.gif
O,kaip g.gif zmoniu daug? O,pirkimas,kaip?
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2009 04 02, 19:35)
O,kaip g.gif zmoniu daug? O,pirkimas,kaip?

žmonių mažiau nei rankdarbių parodoj, kurioj ten pat buvau prieš dvi savaites, vat ten tai praeit neįmanoma buvo biggrin.gif doh.gif , bet šiandien tik pirma diena ir trumpai buvo, tik nuo 12 iki 18 val. Ryt, poryt tai ilgai bus smile.gif .. Dėl pirkimo nežinau unsure.gif, kad žmonės klausinėja kainų, tai taip drinks_cheers.gif , nėra, kad vien grožisi, matosi, kad ir perka, nešiojasi pirkinius smile.gif ... Aišku, mačiau, kad ir keičiasi parodų dalyvės savo darbais bigsmile.gif , turbūt bendrauja drinks_cheers.gif .. Dėl pirkimo tai gal Galinike papasakos cool.gif , mačiau dalyvaujančią, iš darbų sprendžiu, kad kartu dar viena forumietė su ja atvažiavus ax.gif , Jūratė, su oda dirbanti ax.gif
Atsakyti