Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VI-ta tema

QUOTE(Zhuvycia @ 2009 04 01, 15:08)
O ypač, kai jau užsiūnu prikimštą detalę, tuo tipo nematomu dygsniu, kuris pas mane vis tiek labai gerai matosi

dėl šitos vietos tai vis pabrėžė kursuose, kad svarbu tiesiai durti, kai sukabini abi medžiagytes, nu ne įstrižai, nežinau, ar aiškiai aš čia parašiau unsure.gif , bent jau aš tai seniau biškį kampu durdavau, ne tiesiai blush2.gif , taip siūdama... Ir aišku užtraukt po kiekvieno sukabinimo smile.gif ... Bet ir man matosi vistiek, manau, kad dauguma tas siūleles vėliau pamaskuoja, kai dažo ir t.t. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 04 01, 16:36)
dėl šitos vietos tai vis pabrėžė kursuose, kad svarbu tiesiai durti, kai sukabini abi medžiagytes, nu ne įstrižai, nežinau, ar aiškiai aš čia parašiau  unsure.gif , bent jau aš tai seniau biškį kampu durdavau, ne tiesiai  blush2.gif , taip siūdama... Ir aišku užtraukt po kiekvieno sukabinimo  smile.gif ... Bet ir man matosi vistiek, manau, kad dauguma tas siūleles vėliau pamaskuoja, kai dažo ir t.t.  ax.gif

Ot tai ačiū, kad paaiškinot. Aš net ir nežinojau, kad reikia durti lygiai, specialiai įstrižai durdavau doh.gif Dabar bandysiu dar kartą.
Atsakyti
Jei turit Džemos knygą parsisiuntusios, tai aiškus piešinėlis yra knygos 32 psl. 4u.gif Siūt reikia kaip paveikslėlis nr.18 4u.gif
Atsakyti
Turiu klausima, o siunant ta nematoma siule, reikia i vidu ilenkti medzdiagyte, ar ne? Nezinau ar aiskiai as cia paklausiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimushka: 02 balandžio 2009 - 10:32
Reikia
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos meskinautojos 4u.gif kazkodel nebesiuncia pranesimu apie temos papildyma nors uzsisakiau g.gif noriu paklaust ar jus tepat lipalu siules? ir kaip jas reikia sutepti? blush2.gif o krastelius susiutu detaliu sutepat kad nebrigztu? blush2.gif
Atsakyti
Aš tai kai siūnu iš nebrizgančios medžiagytės, tai netepu, o tepti reiktų elementariai - praskiesti PVA su vandeniu ir teptukėliu atsargiai patepi.

Dabar kaip kokį romaną skaitau Džemos knygą... Iš naujo įsimyliu meškiukus, vėl kad siūsiu tai siūsiu.
Atsakyti
Linkėjimai iš šiandien prasidėjusios parodos - mugės Moscow fair 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atleiskit, jei pas ką lėtas internetas unsure.gif 4u.gif

Bus dar nuotraukų 4u.gif

Atsakyti
Kaip grazu bigsmile.gif Lauksim dar ir lelyciu,jei galima ax.gif
LT saulele,kaip gyvai Kupcovos meskiukai atrodo g.gif tavo ispudis smile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(rulle @ 2009 04 02, 16:53)
Kaip grazu bigsmile.gif Lauksim dar ir lelyciu,jei galima ax.gif
LT saulele,kaip gyvai Kupcovos meskiukai atrodo  g.gif tavo ispudis smile.gif

Lėlytes vėliau krausiu, iš pradžių meškas keliu smile.gif .. Kupcovos tai kur pirmoj nuotraukoj meškos? aš jau susimaišiau blush2.gif .. Aš juos gyvai jau esu mačius prieš tai, man patiko wub.gif , jie tokie švelnios natūros, geri kažkokie ax.gif , dėl technologijos tai ryt, poryt ketinu čiupinėt biggrin.gif blush2.gif , šiandien daugiau taip dairiausi, nes esu susižalojus ranką verysad.gif , tai nelabai jėgų turiu..

Nuotraukų tai aš per daug neatrinkinėsiu, ką kelt, žinoma, meškiukai akivaizdžiai nelygiaverčiai daug kur, bet noriu parodyti įvairius: ir įspūdingesnius, ir paprastesnius, na, kad pasijustumėt kaip kartu buvusios wub.gif ..
Atsakyti
Kupcovos tie maziukai,pintam lagamine smile.gif user posted image
Kokiu idomiu yra,labai idomus tie megzti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 02 balandžio 2009 - 17:22