Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VI-ta tema

QUOTE(liepsnike @ 2009 03 30, 22:13)
Ruzavas is kailiuko, tik snukutis ir padukai/ausytes tikriausiai is to super suede  ax.gif
Bet as apie kita kalbejau, dar mazesni ir ne is kailiuko ar miniature fabric. Ta rozini tai buvo vienas malonumas siuti  rolleyes.gif

Ūpą numušė man tik tie super suede... Viskas, ką užsisakinėjau iš www.bearycheep.com pasirodė man nieko verta - ir tų super suede krūva nereikalingų, ir stiklo granulės per stambios, ir tonavimo flomasterį užsisakiau, tik, pasirodo, ne ten paspaudžiau ir ji eman atsiuntė bespalvį, su kuriuo reikia išblukinti jau nuspalvintas kitais spec. flomikais, vietas, ir akutes užsiskiau per dideles. Nu žodž...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 30 kovo 2009 - 21:28
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 03 30, 21:26)
Ūpą numušė man tik tie super suede... Viskas, ką užsisakinėjau iš www.bearycheep.com pasirodė man nieko verta - ir tų super suede krūva nereikalingų, ir stiklo granulės per stambios, ir tonavimo flomasterį užsisakiau, tik, pasirodo, ne ten paspaudžiau ir ji eman atsiuntė bespalvį, su kuriuo reikia išblukinti jau nuspalvintas kitais spec. flomikais, vietas, ir akutes užsiskiau per dideles. Nu žodž...

Oi kaip suprantu console.gif. As irgi ten viena uzsakyma dariau. Man ju plastikiniai diskai labai nepatiko, ir saugios akys. Probear geriau. Bet zomsu man kaip tik labai reikejo rolleyes.gif , dabar turiu ivairiu spalvu.
Atsakyti
Pasveikinkime musu Ievushcka! 21 val jai gime dar vienas busimas meskiuku myletojas - berniukas! Visi jauciasi gerai! Linkime ir mamytei ir suneliui sveikatos! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 03 30, 23:04)
Pasveikinkime musu Ievushcka! 21 val jai gime dar vienas busimas meskiuku myletojas - berniukas! Visi jauciasi gerai! Linkime ir mamytei ir suneliui sveikatos!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Valioooo, Ievushkai valiooooo clap.gif clap.gif clap.gif clap_1.gif yahoo.gif

Kuri sekanti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Didziausi sveikinimai Ievushkai 2.gif Sveikatos ir ramybes 4u.gif
Atsakyti
Nuosirdziausi sveikinimai musu brangiai ievuschkai wub.gif soske.gif Ech, kaip faina rolleyes.gif Bet kiek pamenu , ievuschka mum zadejo mergaite g.gif tongue.gif
Atsakyti
Berods liepsnikė sakė, kad neranda Džemos Kadž knygos nusipirkti? Va čia http://www.dollbooks...hop/UID_50.html

Tik, kiek girdėjau, iš Rusijos parsisiuntimas šiek tiek g.gif nelabai patikimas. Bet gal? Kainuoja nedaug palyginus.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 04 01, 10:11)
Berods liepsnikė sakė, kad neranda Džemos Kadž knygos nusipirkti? Va čia http://www.dollbooks...hop/UID_50.html

Tik, kiek girdėjau, iš Rusijos parsisiuntimas šiek tiek  g.gif  nelabai patikimas. Bet gal? Kainuoja nedaug palyginus.

Kazkada as jiems rasiau uzklausyma, ar sius knygas i Lietuva, tai man net niekas neatsake doh.gif Teko prasyti pazystamu tiesiog atvezti knygas is Maskvos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 04 01, 09:11)

Tik, kiek girdėjau, iš Rusijos parsisiuntimas šiek tiek  g.gif  nelabai patikimas. Bet gal? Kainuoja nedaug palyginus.

Dekui, sita as radau, bet ten tik Rusijoje pristato ir apmoketi reikia pasiimant.
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 04 01, 10:17)
Dekui, sita as radau, bet ten tik Rusijoje pristato ir apmoketi reikia pasiimant.

Cia labai norėjau pasirodyti protinga ir paslaugi lotuliukas.gif O net nepagalvojau, kad į Lietuvą niekas nesiųs doh.gif

Šiandien turėsiu begaliiiinį malonumą - būsiu visą dieną viena, tai siūsiu siūsiu Mamos meškiuką. Vakar jau susikirpau, tai laižausi iš malonumo, kaip tuoj pat eisiu siūti.
Atsakyti
Na štai, jau visos detalytės susiūtos, sujungtos su kūneliu, dabar beliko galvytė. Pasilikau galui, nes ypač mėgstu tą procesą. Bet merginos, gal kuri turite kokią paslaptį, kaaaip jūs siūnate detales, kad išvertus nesimatytų nei vieno siūliuko, nei vieno dygsniuko? Jau taip stengiuosi, tokiais mikroskopiniais dygsniukais siūnu, bet kai gerai išverčiu ir išlyginu siūles - vis tiek, matosi vienas kitas siūlelis. O ypač, kai jau užsiūnu prikimštą detalę, tuo tipo nematomu dygsniu, kuris pas mane vis tiek labai gerai matosi, ypač, jeigu kailiukas retesnis ar trumpesnis. Gal aš kažko dar neišmanau? g.gif
Atsakyti
Visai normalu, kad matosi vienas kitas unsure.gif
Nesimatytu tik, jie idealiai tiesias siules darytum. O va jei matosi nematoma siule, tai vadinasi neatitaikai dygsniu virsuje ir apacioje. Bet bepigu man cia kalbeti hihihi.gif as pati tik kojas prikimsau, bet dar neuzsiuvau ta nematoma siule. Su kailiuku paprasciau tokius dalykelius paslepti rolleyes.gif
Atsakyti