Pasaka, auksinės rankos

pudra, 15 Lie 2009 - 05:26, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
pudra, 15 Lie 2009 - 05:26, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: Sveikos, merginos.
Kad nebūčiau be reikalo prisižadėjus, rodomės kaip Čarlis sudalyvavo kompozicijoje „Mylimiausias“.
dragonfly*, 15 Lie 2009 - 12:16, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
dragonfly*, 15 Lie 2009 - 12:16, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Pudra, net šiurpuliukai eina
pudra, 15 Lie 2009 - 23:30, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
pudra, 15 Lie 2009 - 23:30, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Dėkui, tikiuosi gerąja prasme
.
Aš tai labai laukiu naujo tavo meškino, nes pirmojo niekaip užmiršt negaliu![]()
liepsnike, 17 Lie 2009 - 12:29, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
liepsnike, 17 Lie 2009 - 12:29, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Aš vartau naują žurnalą ir supratau kad pasiilgau siuvimo. Reiks traukti iš dežės
![]()
Elvis has left the building(www.calamitybears.co.uk)
Zhuvycia, 17 Lie 2009 - 12:44, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Zhuvycia, 17 Lie 2009 - 12:44, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Šo za Elvis?
Bet siūti tai reik reik. O aš va skanerio nebeieškosiu
Žinai, supratau, kad iškarpa nieko nereiškia. Svarbu visas išbaigimas, karpymas, formavimas etc. Pasiimi bet kokią iškarpą labiau prie širdies, ir varai. Dar gali rabkytes pakoreguoti pagaal savo norą ar pilviuką, ir psio
liepsnike, 17 Lie 2009 - 12:56, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
liepsnike, 17 Lie 2009 - 12:56, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Man velti meškiai nelabai patinka, bet va šitie (calamitybears) privertė nusišypsoti
![]()
Ir šitie (www.bearmetoo.se)
Aš kaip tik vakar pagalvojau, kad tiek to su tuo skaneriu. Nors, galima tiesiog paštu popierines išsiųsti
Aš paskutinį ne meškį, o zuikį siuvau ir nusivyliau, nes kailiuką neteisingą pasirinkau. Ir dar viena meškį jau seniau buvau pradėjus, bet irgi neteisingas kailiukas. Tai vėl intensyviai siuvinėjau. O va šiandien sugalvojau kai ką pakeisti ir gal meškis gausis
dragonfly*, 08 Lie 2009 - 17:15, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
dragonfly*, 08 Lie 2009 - 17:15, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Ačiū labai visoms
Bet čia beveik visos pagyros Im-bear turi būt, va kai jau pasiūsiu pati pati, be profesionalo pagalbos tada ir pažiūrėsim. Ir fotkino MB irgi man taip nepavyktų, na žodžiu
![]()
Pudra taviškio gi nepagyriau, labai tinka vardasIr pilvukas toks mielas meškinuko, man tas padaigstymas labai jau
Beje ar man taip atrodo ar kailiukai Čarlio ir Teodoro labai panašūs?
__AUTHOR__ paraĆ…ļæ½Ć„ā€”
__AUTHOR__ paraĆ…ļæ½Ć„ā€”