Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VI-ta tema

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Pasaka, auksinės rankos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 07 15, 05:26)

pudra, 15 Lie 2009 - 05:26, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

pudra, 15 Lie 2009 - 05:26, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Sveikos, merginos.
Kad nebūčiau be reikalo prisižadėjus, rodomės kaip Čarlis sudalyvavo kompozicijoje  „Mylimiausias“ smile.gif .

Sveikos, merginos.
Kad nebūčiau be reikalo prisižadėjus, rodomės kaip Čarlis sudalyvavo kompozicijoje  „Mylimiausias“ smile.gif .

Jau grozis bigsmile.gif ... net nezinau, ka pasakyti - vien emocijos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
O kokio dydzio lele. Ji is paperclay? Ir kokio dydzio Carlis?
Laaaabai grazu bigsmile.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif good.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės ax.gif . Labai smagu, kad patiko 4u.gif .
Taip, lėlytė iš paperclay. Sėdinčios lėlės aukštis apie 60 cm, stovinčio Čarlio ūgis - 22 cm. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pudra: 15 liepos 2009 - 12:16
Pudra, net šiurpuliukai eina
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 07 15, 12:16)

dragonfly*, 15 Lie 2009 - 12:16, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

dragonfly*, 15 Lie 2009 - 12:16, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Dėkui, tikiuosi gerąja prasme biggrin.gif .
Aš tai labai laukiu naujo tavo meškino, nes pirmojo niekaip užmiršt negaliu biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 07 15, 23:30)

pudra, 15 Lie 2009 - 23:30, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

pudra, 15 Lie 2009 - 23:30, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Dėkui, tikiuosi gerąja prasme  biggrin.gif .
Aš tai labai laukiu naujo tavo meškino, nes pirmojo niekaip užmiršt negaliu  biggrin.gif  ax.gif

Dėkui, tikiuosi gerąja prasme  biggrin.gif .
Aš tai labai laukiu naujo tavo meškino, nes pirmojo niekaip užmiršt negaliu  biggrin.gif  ax.gif

siuvu iškart tris tongue.gif savo mažiam, nes jei po vieną paduočiau tai suplėšytų į tris dalis doh.gif Tai parodysiu iškart tris pliušiukus.
Man lėlės tokią pagarbią baimę kelia smile.gif tokios gražios, paslaptingos visada, o ši tai tokiu išraiškingu žvilgsniu..
Atsakyti
Aš vartau naują žurnalą ir supratau kad pasiilgau siuvimo. Reiks traukti iš dežės unsure.gif

Elvis has left the building lotuliukas.gif (www.calamitybears.co.uk)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 17 liepos 2009 - 11:31
QUOTE(liepsnike @ 2009 07 17, 12:29)

liepsnike, 17 Lie 2009 - 12:29, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

liepsnike, 17 Lie 2009 - 12:29, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Aš vartau naują žurnalą ir supratau kad  pasiilgau siuvimo. Reiks traukti iš dežės  unsure.gif

Elvis has left the building  lotuliukas.gif (www.calamitybears.co.uk)
user posted image

Aš vartau naują žurnalą ir supratau kad  pasiilgau siuvimo. Reiks traukti iš dežės  unsure.gif

Elvis has left the building  lotuliukas.gif (www.calamitybears.co.uk)
user posted image

Šo za Elvis? blink.gif Bet siūti tai reik reik. O aš va skanerio nebeieškosiu schmoll.gif Žinai, supratau, kad iškarpa nieko nereiškia. Svarbu visas išbaigimas, karpymas, formavimas etc. Pasiimi bet kokią iškarpą labiau prie širdies, ir varai. Dar gali rabkytes pakoreguoti pagaal savo norą ar pilviuką, ir psio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 07 17, 12:44)

Zhuvycia, 17 Lie 2009 - 12:44, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Zhuvycia, 17 Lie 2009 - 12:44, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Šo za Elvis?  blink.gif Bet siūti tai reik reik. O aš va skanerio nebeieškosiu  schmoll.gif Žinai, supratau, kad iškarpa nieko nereiškia. Svarbu visas išbaigimas, karpymas, formavimas etc. Pasiimi bet kokią iškarpą labiau prie širdies, ir varai. Dar gali rabkytes pakoreguoti pagaal savo norą ar pilviuką, ir psio  mirksiukas.gif

Šo za Elvis?  blink.gif Bet siūti tai reik reik. O aš va skanerio nebeieškosiu  schmoll.gif Žinai, supratau, kad iškarpa nieko nereiškia. Svarbu visas išbaigimas, karpymas, formavimas etc. Pasiimi bet kokią iškarpą labiau prie širdies, ir varai. Dar gali rabkytes pakoreguoti pagaal savo norą ar pilviuką, ir psio  mirksiukas.gif

Man velti meškiai nelabai patinka, bet va šitie (calamitybears) privertė nusišypsoti ax.gif
Ir šitie (www.bearmetoo.se)
user posted image

Aš kaip tik vakar pagalvojau, kad tiek to su tuo skaneriu irnesakyk.gif . Nors, galima tiesiog paštu popierines išsiųsti

Aš paskutinį ne meškį, o zuikį siuvau ir nusivyliau, nes kailiuką neteisingą pasirinkau. Ir dar viena meškį jau seniau buvau pradėjus, bet irgi neteisingas kailiukas. Tai vėl intensyviai siuvinėjau. O va šiandien sugalvojau kai ką pakeisti ir gal meškis gausis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 07 17, 12:56)

liepsnike, 17 Lie 2009 - 12:56, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

liepsnike, 17 Lie 2009 - 12:56, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Man velti meškiai nelabai patinka, bet va šitie (calamitybears) privertė nusišypsoti  ax.gif
user posted image

Aš kaip tik vakar pagalvojau, kad tiek to su tuo skaneriu irnesakyk.gif . Nors, galima tiesiog paštu popierines išsiųsti

Aš paskutinį ne meškį, o zuikį siuvau ir nusivyliau, nes kailiuką neteisingą pasirinkau. Ir dar viena meškį jau seniau buvau pradėjus, bet irgi neteisingas kailiukas. Tai vėl intensyviai siuvinėjau. O va šiandien sugalvojau kai ką pakeisti ir gal meškis gausis  unsure.gif

Man velti meškiai nelabai patinka, bet va šitie (calamitybears) privertė nusišypsoti  ax.gif
user posted image

Aš paskutinį ne meškį, o zuikį siuvau ir nusivyliau, nes kailiuką neteisingą pasirinkau. Ir dar viena meškį jau seniau buvau pradėjus, bet irgi neteisingas kailiukas. Tai vėl intensyviai siuvinėjau. O va šiandien sugalvojau kai ką pakeisti ir gal meškis gausis  unsure.gif

Ale tu matai, kokia kompiuterizuota esu, apie paprastą paštą nė kartelio net mintis nebuvo atėjusi doh.gif doh.gif doh.gif Staigiai rašai az adresą ir pageidavimus - ko nori, kokių nori ir kokį kiekį mirksiukas.gif

O tų pasiūtųjų-nepatinkančiųjų tai jau mum nerodysi, ane? ax.gif Tas kailiuko pasirinkimas tai dalykas žiauriai svarbus, žiūriu. Prideda arba atima pusę žavesio.

Pažiūrėkit dar ką radau
http://www.thimblebe...lable_page.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 17 liepos 2009 - 18:07
QUOTE(dragonfly* @ 2009 07 08, 17:15)

dragonfly*, 08 Lie 2009 - 17:15, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

dragonfly*, 08 Lie 2009 - 17:15, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Ačiū labai visoms  blush2.gif Bet čia beveik visos pagyros Im-bear turi būt, va kai jau pasiūsiu pati pati, be profesionalo pagalbos tada ir pažiūrėsim. Ir fotkino MB irgi man taip nepavyktų, na žodžiu  tongue.gif
Pudra taviškio gi nepagyriau, labai tinka vardas  thumbup.gif Ir pilvukas toks mielas meškinuko, man tas padaigstymas labai jau  wub.gif Beje ar man taip atrodo ar kailiukai Čarlio ir Teodoro labai panašūs?  ax.gif

Ačiū labai visoms  blush2.gif Bet čia beveik visos pagyros Im-bear turi būt, va kai jau pasiūsiu pati pati, be profesionalo pagalbos tada ir pažiūrėsim. Ir fotkino MB irgi man taip nepavyktų, na žodžiu  tongue.gif
Pudra taviškio gi nepagyriau, labai tinka vardas  thumbup.gif Ir pilvukas toks mielas meškinuko, man tas padaigstymas labai jau  wub.gif Beje ar man taip atrodo ar kailiukai Čarlio ir Teodoro labai panašūs?  ax.gif

Indrute, tavo až pilna mirksiukas.gif
Atsakyti