Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VI-ta tema

Oho, koks čia pagyvėjimas, o aš daržais bei meškiukais užsikasus, tai jau forumėliui vos minutėlę randu. Pirmiausia - jurginėli - vis dėlto su gimtadieniu sielos drauge 4u.gif

Antra, Im-bear, ačiū už paaiškinimus. SU ta galvyte ir aš kaskart mąstau - kartais darau laisvai bejudančią, kartais sunkiai. Vat įdomu, ar yra išvis kažkokie standartai griežti. Žinau, kad yra kažkokia meškiukų enciklopedija, nes vienoje knygoje skaičiau patarimą - "dėl akyčių ir nosytės santykio pasitikrinkite meškiukų enciklopedijoje". Bet gal geriau tos enciklopedijos ir nematyti blink.gif

Trečia - rulle, puikutis tavo inteligentas, labai kultūringas berniukas. O aš va prie mažiuų kažkaip nebeprieinu, guli dar gražutis laimėtasis kailiukas ir laukia savo eilės blush2.gif

O dabar visoms trims kursantėms-studentėms Valio!Valio!Valio!, o jų mokytojai vienas ilgas - Valioooooo! (Beje, labai gražiai matosi, kad visos vienos mokytojos mokintos)

Man fainiausias tai Čarliukas, nors ir gyvenimo vėtytas ir mėtytas, bet vistiek linksmuolis optimistas. Beje, pudra, ar žinai, kad tavo meškiukai labai panašūs į tave? mirksiukas.gif Nors čia turbūt visoms taip panašiai gaunasi.
Kiti du meškyčiai irgi puikuoliai linksmuoliai žvitriom akytėm ir blizgančiom noytėm. Man tai kažkaip tik liūdni gaunasi, bet nieko, nepergyvenu lotuliukas.gif
Atsakyti
Zhuvyciuk, aciu tau labai friends.gif Taip graziai pasakei, kad man net kazkas dilgtelejo blush2.gif wub.gif
O as baigiau siuvineti meskiuka biggrin.gif Tik niekaip dar neireminu. O toki nesinori rodyti.
Mano mazasis "nujojo" kazkur siuvamo meskino iskirpta paduka. Niekaip rasti negaliu lotuliukas.gif Gerai, kad dar laselis medziagytes liko, tai nauja teks kirpti irnesakyk.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Auksaranke jau Medučio gražumas wub.gif su tokia faina nuotaika, dar gražesnis nei mačiau paskutinį kartąsmile.gif
Pagaliau ir aš rodau savo Teodorą ax.gif Žinau labai tradiciškas vardas meškiui, bet kaip sako gimsta ir atsineša. Jis toks iš droviųjų, dažnai atrodo liūdnokas ir į apmastymus pasinėręs. (Nors mano šeimyna vienbalsiai nusprendė, kad jis į mano šunį vaikystės panašus, bet juk Mopsu nešauksi tongue.gif )

user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image

Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 07 08, 11:53)
Labas visoms  4u.gif
Auksaranke jau Medučio gražumas  wub.gif su tokia faina nuotaika, dar gražesnis nei mačiau paskutinį kartąsmile.gif
Pagaliau ir aš rodau savo Teodorą  ax.gif Žinau labai tradiciškas vardas meškiui, bet kaip sako gimsta ir atsineša. Jis toks iš droviųjų, dažnai atrodo liūdnokas ir į apmastymus pasinėręs. (Nors mano šeimyna vienbalsiai nusprendė, kad jis į mano šunį vaikystės panašus, bet juk Mopsu nešauksi  tongue.gif )

Ooooooiiiii, koks nuostabutis wub.gif wub.gif wub.gif Viisada sakau, kad juodos akytės ir liūdnas veidukas - patys tinkamiausi atributai meškučiams. thumbup.gif
Atsakyti
Vajezau, koks grazus swoon.gif swoon.gif swoon.gif Nu kaip is katalogo wub.gif
Mergaites, ar jus matot, kokios visu Im-bear mokiniu meskuciu nosys lygios bigsmile.gif Im-bear, ir as noriu pas tave i kursus ax.gif Tik neisivaizduoju, kaip nusigauti i ta Vilniu unsure.gif Jau svajoju, kaip tonavimo pasimokyciau, nosiu siuvinejimo taisykliu ir daug kitu dalyku rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
Grazus meskiai thumbup.gif
Medutis baisiai mielas, o Teodoras irgi uz sirdies kabina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 07 08, 11:53)
Pagaliau ir aš rodau savo Teodorą  ax.gif Žinau labai tradiciškas vardas meškiui, bet kaip sako gimsta ir atsineša. Jis toks iš droviųjų, dažnai atrodo liūdnokas ir į apmastymus pasinėręs. (Nors mano šeimyna vienbalsiai nusprendė, kad jis į mano šunį vaikystės panašus, bet juk Mopsu nešauksi  tongue.gif )

wub.gif Tikrai širdies meškutis wub.gif , ir aš tokio noriu blush2.gif
Atsakyti
dragonfly*, Teodoras tiesiog tobulas, isimylejau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Teodoras fainuolis koks wub.gif wub.gif wub.gif dar tas pateikimas thumbup.gif kaip čia to meno išmokt g.gif
Ir mokytoja šauni, ir mokinės visos gabios thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pilka @ 2009 07 08, 16:02)
  dar tas pateikimas  thumbup.gif  kaip čia to meno išmokt  g.gif

Aš vat irgi vis narvuojuos - meškiukai mano irgi nešpietni, ale va kai nufotkinu, tai nei pusės grožės nebetenka doh.gif Gal kartais yra SM kokia temelė apie meninį fotkinimą? Reiks pasidomėt.
Atsakyti
QUOTE(pilka @ 2009 07 08, 09:57)
pudra, rodykis rodykis tą lėlytę su meškiuku.  Žinok, labai daug lėlyčių tuos meškiukus myli,  jų negalima nemylėti  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Mano mergaitė dar neapsirengus, pilkut blush2.gif . Kai jau susitarsim, kad nebelakstytų po namus plika, tai ir pasirodysim biggrin.gif .

QUOTE(Zhuvycia @ 2009 07 08, 10:23)
Man fainiausias tai Čarliukas, nors ir gyvenimo vėtytas ir mėtytas, bet vistiek linksmuolis optimistas.  Beje, pudra, ar žinai, kad tavo meškiukai labai panašūs į tave?

Velnias, net pasičiupinėjau, ale mano pilvas dar lyg ir ne toks didelis biggrin.gif . Ačiū už pagyras. Girdėjau, kad lėlyčių veidukai paprastai į autorės panašūs būna, nu dabar tai žinosiu, kad ir meškiukų biggrin.gif

QUOTE(jurginelis @ 2009 07 08, 11:01)
Vajezau, koks grazus swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif Nu kaip is katalogo wub.gif

Ne iš katalogo, ne iš katalogo schmoll.gif . Man kai pasakė, kad kaip fabričnas mano Steponas, tai irgi baisiai susinervinau smile.gif . Be dėl vajezau tai pritariu visu šimtu procentų blink.gif . dragonfly*, nu čia tai geras. Ir Teodoras ir foto super wub.gif .
Atsakyti
Ačiū labai visoms blush2.gif Bet čia beveik visos pagyros Im-bear turi būt, va kai jau pasiūsiu pati pati, be profesionalo pagalbos tada ir pažiūrėsim. Ir fotkino MB irgi man taip nepavyktų, na žodžiu tongue.gif

Pudra taviškio gi nepagyriau, labai tinka vardas thumbup.gif Ir pilvukas toks mielas meškinuko, man tas padaigstymas labai jau wub.gif Beje ar man taip atrodo ar kailiukai Čarlio ir Teodoro labai panašūs? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dragonfly*: 08 liepos 2009 - 17:17