Antra, Im-bear, ačiū už paaiškinimus. SU ta galvyte ir aš kaskart mąstau - kartais darau laisvai bejudančią, kartais sunkiai. Vat įdomu, ar yra išvis kažkokie standartai griežti. Žinau, kad yra kažkokia meškiukų enciklopedija, nes vienoje knygoje skaičiau patarimą - "dėl akyčių ir nosytės santykio pasitikrinkite meškiukų enciklopedijoje". Bet gal geriau tos enciklopedijos ir nematyti

Trečia - rulle, puikutis tavo inteligentas, labai kultūringas berniukas. O aš va prie mažiuų kažkaip nebeprieinu, guli dar gražutis laimėtasis kailiukas ir laukia savo eilės

O dabar visoms trims kursantėms-studentėms Valio!Valio!Valio!, o jų mokytojai vienas ilgas - Valioooooo! (Beje, labai gražiai matosi, kad visos vienos mokytojos mokintos)
Man fainiausias tai Čarliukas, nors ir gyvenimo vėtytas ir mėtytas, bet vistiek linksmuolis optimistas. Beje, pudra, ar žinai, kad tavo meškiukai labai panašūs į tave?

Kiti du meškyčiai irgi puikuoliai linksmuoliai žvitriom akytėm ir blizgančiom noytėm. Man tai kažkaip tik liūdni gaunasi, bet nieko, nepergyvenu