Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VI-ta tema

Prisijungiu ir as prie sveikinimu Zhuvyciai 4u.gif !!!! Daug-daug nauju meskiuku ir dar daugiau nauju ideju thumbup.gif drinks_cheers.gif

ievushcka
, aciukas tau uz siltus zodzius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2009 07 03, 16:10)
Sveikutės meškinų mylėtojos!
Seniai čia bebuvau...
Jau kiek grožių prikurta, nepaisant vasaros, atostogų, karščių...

Valery, Milana, Ofelijus, Bowty - puikūs puikūs  clap_1.gif jų kūrėjoms

Ir reportažą apie Im-bear pažiūrėjau, toks švelnus jaukumas tuose namuose sklando...
Neatsistebiu visgi, Im-bear, tavo talentu įkvėpti gyvybę bet kokiam siūtam padarėliui

Beje, Zhuvycia-Su Uogienės diena!!!

QUOTE(jurginelis @ 2009 07 03, 17:03)
Ohoho, koks ivykis
ZHUVYCIA, nuosirdziausi linkejimai ir sveikinimai
Mes beveik ta pacia diena gime lotuliukas.gif

Na, tai jau būk maloni, pasakyk gi, kada tavo - ar vakar, ar rytoj? Nenoriu pražiopsoti tavo tortadienio schmoll.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Im-bear @ 2009 07 03, 21:14)
Prisijungiu ir as prie sveikinimu Zhuvyciai 4u.gif !!!! Daug-daug nauju meskiuku ir dar daugiau nauju ideju  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

ievushcka
, aciukas tau uz siltus zodzius  wub.gif

Ievushka, gerai čia paraginau tave, tai atvarei iš karto visas girti lotuliukas.gif Ačiū labai mergytės visos už sveikinimus. Prisisprogau torto tokio skanėliausio su aguonom, dabar jau noriu siūti eiti meškiuką naują.
Dar tuo pačiu klausimas Im-bear. Aš taip niekad nečiupinėjus tikro meškiuko, nelabai tiksliai žinau, o tas dvigubas galvytės jungimas, kaip turi būti, toks truputį laisvokas, kad galvytė tabaluotų šiek tiek? Nes man tai vis tiek kažkaip gaunasi tvirtai, nei ten į šonus labai linksi nei ką. O kartą buvau padarius laisvai, tai tokia kaip tuoj tuoj nukrisianti atrodė. Tai ir nežinau, kaip turi būti iš tikrųjų g.gif
Ir dar papasakok šiek tiek apie kapoką. Kiek žinau, jo ne tap lengva rasti, bet jis labai lengvas o katu ir kietai prisitrombuoja. Kur jį pirkai ir kaip patiko juo kimšti meškiukus?

Dar kartą ačiukas visoms oro_buckis.gif
Atsakyti
Ai, as nemegstu savo gimtadieniu. Nemoku ju svesti ir aplamai man tada buna labai prasta nuotaika blush2.gif Va ir dabar galvoju, ka cia padarius, kad pabegus i pasaulio krasta ir vienai pabuvus...
Atsakyti
Sveikos, merginos.
Nors ir pavėluotai, bet taip pat jungiuosi prie meškininkių gimtadieninių sveikinimų 4u.gif . Didelio įkvėpimo ir neišsenkančių idėjų drinks_cheers.gif !

Na, o kol kiti meškinai gimtadieniuose linksminasi, pas mane užgimė dar vienas ax.gif . Susipažinkit - gyvenimo vėtytas ir mėtytas Čarlis

user posted image

user posted image
Atsakyti
Laba diena!

jurgineli, as tave tyliai pasveikinsiu su gimtadieniu ir palinkesiu tavo svajoniu issipildymo mirksiukas.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2009 07 03, 21:45)
Dar tuo pačiu klausimas Im-bear. Aš taip niekad nečiupinėjus tikro meškiuko, nelabai tiksliai žinau, o tas dvigubas galvytės jungimas, kaip turi būti, toks truputį laisvokas, kad galvytė tabaluotų šiek tiek? Nes man tai vis tiek kažkaip gaunasi tvirtai, nei ten į šonus labai linksi nei ką. O kartą buvau padarius laisvai, tai tokia kaip tuoj tuoj nukrisianti atrodė. Tai ir nežinau, kaip turi būti iš tikrųjų  g.gif
Ir dar papasakok šiek tiek apie kapoką. Kiek žinau, jo ne tap lengva rasti, bet jis labai lengvas o katu ir kietai prisitrombuoja. Kur jį pirkai ir kaip patiko juo kimšti meškiukus?

Zhuvycia, kapoka pirkau CIA. Veliau issiaiskinau, kad tai ne vilnos rusis doh.gif , o isdirbinejama is tropikuose augancio Ceiba medzio seklu apvalkalo rolleyes.gif Jis is tikro labai labai svelnus ir minkstas. Bet man nelabai patiko juo kimsti meskiukus - viskas su juo aplimpa - ir kailiukas, ir stalas , ir pirstai, ir nosyje jo pilna... doh.gif Bet cia tai tik mano nuomone, gal kam ir patiks. Palikau ji mini meskiukams.
Del dvigubu sujungimu - tai viskas priklauso nuo to, kaip stipriai uztrauki ir kaip tau paciai labiau patinka - kad butu galima tiesiog priduoti galvai padeti, arba kad ji judetu nuo vieno prisilietimo. Man asmeniskai patinka auksinis viduriukas - kai uzsukta nei per silpnai, nei per stipriai mirksiukas.gif

pudra, tikrai jau vetytas ir metytas bigsmile.gif labai juokingas meskiukas su storu pilvuku thumbup.gif Saunuole, kad nesustoji drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 05 liepos 2009 - 12:20
pudra,pilvukas prikimsitas skaniu valgiu ir sipsosi sau iki ausu lotuliukas.gif
Atsiprasau,jeigu klaidinga interpritacija 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif ir man Pudros meskiukas juokingas biggrin.gif Jam backute su medum tiktu ax.gif
As tai niekaip neprisiverciu didelio meskio pasiuti blush2.gif ,tai rodau mini meskiuka
user posted image
Atsakyti
Koks rulles meškiukas inteligentiškas wub.gif .

Smagu, kad Čarlis pralinksmino visas biggrin.gif . Kaip paslaptį galiu pasakyti, kad toks nutrintas jis visai ne be reikalo smile.gif , jeigu viskas gerai susiklostys, tai netrukus jis turėtų sudalyvauti mini kompozicijoj smile.gif ax.gif
Atsakyti
Kokios jūs fainuolės, kad toliau kuriat thumbup.gif Gražuoliai meškiukai wub.gif wub.gif Man tai kantrybės, matyt, neužtenka blush2.gif nors vis dar neatsisakau vėl pamėgint biggrin.gif
Atsakyti
Pritariu padrai,tikrai inteligentiskas,rimtas vyras 4u.gif Papuosalas tikrai labai tinka! bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas!

rulle, koks fainas meskutis - tikras vyras thumbup.gif

pudra, laukiam kompozicijos mirksiukas.gif As irgi sumasciau kompozicija is triju daliu, tai niekaip neuztenka laiko visas trys pabaigti, o dvieju be trecios nenoriu rodyt ))))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 07 liepos 2009 - 09:02
bigsmile.gif Čarlis koks fainuoliukas wub.gif wub.gif

rulle puikiai pasidarbavai wub.gif
Atsakyti