Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VI-ta tema

vaje, koks Ofelijaus grazumas wub.gif O jau akiu gilumas wub.gif Visas toks sodrus thumbup.gif
Atsakyti
Im- bear per tėliką rodo swoon.gif
Atsakyti
Aha, as irgi tik dabar pamaciau biggrin.gif
Atsakyti
Per kuri kanala? blink.gif
Atsakyti
As irgi maciau clap.gif Ir visai netycia, nes pas mane mano tetis sveciuojas ir televizoriu jungineja. Bet jau Aguona ir Saulegraza nepakartojamos meskutes wub.gif Beje, Im-bear, kaip baigesi su ta uzsakove tu meskuciu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gerapanycka @ 2009 06 26, 16:14)
Per kuri kanala?  blink.gif

Per LRT ))) Lygtai dar tures kartoti 18.30 aktualiju laidoje Siandien g.gif Bet kuriuo atveju veliau i LRT archyva ides mirksiukas.gif

Pelene, faina, kad netycia pataikei ))) O ta uzsakove tiesiog neatsake i mano laiska doh.gif Bet is tiesu tai dziaugiuosi - nes parodai maziau mesku teks siuti, nereiks persiplest drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 26 birželio 2009 - 15:33
Reikia susirasti laika nuo 6.53 iki 6.57 - na nemoku as to gabaliuko iskirpti, gal kas padetu? blush2.gif

Labas Rytas laida
Atsakyti
bigsmile.gif Ir as paziurejau thumbup.gif
Im-bear, man pasirode, kad labai jaudinaisi smile.gif Kaip saunu, kad visa Lietuva dabar zinos, kad yra ir tokia meno rusis thumbup.gif Tik galejo daugiau tavo zveriuku parodyt smile.gif
O jau mazoji kokia sauni wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginelis: 26 birželio 2009 - 16:41
Šaunuolė Im-bear, kad meškinus populiarini thumbup.gif . Labai gražus reportažas, o Aguona su Saulėgrąža "gyvai" iš viso super mirksiukas.gif .

Dėkui, merginos, už komplimentus Ofelijui 4u.gif .
Atsakyti
Štai, merginos, kokią meškinų šalį suradau biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Sveikos smile.gif Man tai nerodo verysad.gif tik kalba,kaip pamatyti g.gif
Pudros meskiukas grazus wub.gif ciupinejau mirksiukas.gif
Atsakyti
Rulle, man irgi per mano kompą nerodė, tai per draugo žiūrėjau, ten papildomai susiinstaliuot kažką matyt reikia g.gif
Atsakyti