Skubu ir aš pagirti Milanytę, tokia miela meškutėlė, kaip avytė

Ir nosiukas gražiai išsiuvinėtas, man dar mokytis ir mokytis

Julija - šaunuolė
Na, tęsiu pažadą savo papasakoti, ko išmokau knygutėse. Tiesa, nieko labai daug ir neišmokau. Nosyčių knygutėje tai daugiausiai aiškinama apie nosyčių rūšis, jų balansavimą, spalvos parinkimą ir t.t., kas, man atrodo, ir taip savaime kažkaip išsirutulioja. Vienintelį (beveik) gerą patarimą radau tai kad siuvinejant nosiuką, galima sūlą pateplioti klijiniu pieštuku, kad gražiai gultų į vietą. Bet dar neišbandžiau šio dalykėlio. Labai tikėjausi, kad bus parašyta išsamiai apie kimštas arba odines nosytes, bet nieko to ir neradau.
O akyčių knygutėje daugiausiai vietos užima akiduobių formavimas. Pateikti gal 8 būdai, ir dar siūloma patiems susirasti savo būdą. Jie įvairiausi - siūlai sukryžiuojami, siūlai stačiai bedami į viršugalvį, pro galvos apačią ir dar visaip. Vienas svarbus dalykas, kad - kuo mažesnės akytės ir kuo arčiau viena kitos, tuo meškiukas gaunasi suaugesnis, ir atvirkščiai - kuo akytės didesnės ir toliau viena nuo kitos, tuo meškiukas mažesnis.
Na va, tiek tos ir naudos iš tų knygelių, bet vis dėlto užsisakiau dar ir apie sujungimus. Nes Im-bear tai išmokino pagrindinio, bet man dar knieti ir visokius kitokius išbandyti, varžtelius ten visokius, medinius sąnarius ir pan.
Oi siūnu siūnu naują meškiuką...

Greit pasirodys