Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VI-ta tema

O jau kokia žavuolė Milana thumbup.gif žaviai susikudlavusiu kailiuku blush2.gif thumbup.gif super atrodo ir paniurkyti tokią norėtųsi mirksiukas.gif tik man snukutis labai plikas atrodo blush2.gif bet tikriausiai per kailiuką veidelio nesimatytų g.gif wub.gif
o kaip ten akyčių vokai padaryti? g.gif ar ne kokia juostele medžiagine suformuota? g.gif ar siūliukais blizgiais? nelabai suprantu blush2.gif
Atsakyti
Permeciau Milanos nuotraukas i kita albuma ir supratau, kad jos cia pasidarys nematomos. Tai idedu vel:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif vauuuu, kokia minkštutė ir gražutė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gerapanycka @ 2009 06 25, 13:38)
O jau kokia žavuolė Milana  thumbup.gif  žaviai susikudlavusiu kailiuku  blush2.gif  thumbup.gif  super  atrodo ir paniurkyti tokią norėtųsi mirksiukas.gif tik man snukutis labai plikas atrodo  blush2.gif  bet tikriausiai per kailiuką veidelio nesimatytų  g.gif  wub.gif
o kaip ten akyčių vokai padaryti?  g.gif  ar ne kokia juostele medžiagine suformuota?  g.gif ar siūliukais blizgiais? nelabai suprantu  blush2.gif

gerapanicka, Milana tikrai maloni meskute ))) Julija labai norejo meskutes - mergaites, delto taip stipriai ispesiojom veiduka, nes kailiukas isties labai tankus. Akyciu vokai padaryti is plonos juosteles.

Pauksciuk, aciu - Julijai bus malonu isgirsti komplimentus savo meskutei mirksiukas.gif
Atsakyti
Skubu ir aš pagirti Milanytę, tokia miela meškutėlė, kaip avytė ax.gif Ir nosiukas gražiai išsiuvinėtas, man dar mokytis ir mokytis doh.gif Julija - šaunuolė thumbup.gif

Na, tęsiu pažadą savo papasakoti, ko išmokau knygutėse. Tiesa, nieko labai daug ir neišmokau. Nosyčių knygutėje tai daugiausiai aiškinama apie nosyčių rūšis, jų balansavimą, spalvos parinkimą ir t.t., kas, man atrodo, ir taip savaime kažkaip išsirutulioja. Vienintelį (beveik) gerą patarimą radau tai kad siuvinejant nosiuką, galima sūlą pateplioti klijiniu pieštuku, kad gražiai gultų į vietą. Bet dar neišbandžiau šio dalykėlio. Labai tikėjausi, kad bus parašyta išsamiai apie kimštas arba odines nosytes, bet nieko to ir neradau.
O akyčių knygutėje daugiausiai vietos užima akiduobių formavimas. Pateikti gal 8 būdai, ir dar siūloma patiems susirasti savo būdą. Jie įvairiausi - siūlai sukryžiuojami, siūlai stačiai bedami į viršugalvį, pro galvos apačią ir dar visaip. Vienas svarbus dalykas, kad - kuo mažesnės akytės ir kuo arčiau viena kitos, tuo meškiukas gaunasi suaugesnis, ir atvirkščiai - kuo akytės didesnės ir toliau viena nuo kitos, tuo meškiukas mažesnis.

Na va, tiek tos ir naudos iš tų knygelių, bet vis dėlto užsisakiau dar ir apie sujungimus. Nes Im-bear tai išmokino pagrindinio, bet man dar knieti ir visokius kitokius išbandyti, varžtelius ten visokius, medinius sąnarius ir pan.

Oi siūnu siūnu naują meškiuką... mirksiukas.gif Greit pasirodys ax.gif
Atsakyti
Zhuvycia, aciukas uz pasakojima - del kliju tai geras patarimas - tikrai tiks tiems , kas nori siuvineti dideles nosis, nes viena karta bandziau - tai pastoviai siulas nuslysdavo, tai teko atsisakyti idejos doh.gif O su tuo patarimu - butu kitaip biggrin.gif

Laukiam naujo meskucio ))
Atsakyti
Va kaip idomu bigsmile.gif Reikia kai ka gal ir issisaugoti g.gif Aciu labai Zhuvycia friends.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginelis @ 2009 06 25, 23:33)
Va kaip idomu bigsmile.gif Reikia kai ka gal ir issisaugoti g.gif Aciu labai Zhuvycia friends.gif

Jurginėlis viską tik saugojasi, saugojasi, paskui kaip plos mums meškiuką kokį auksinį lotuliukas.gif A ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 06 26, 00:02)
Jurginėlis viską tik saugojasi, saugojasi, paskui kaip plos mums meškiuką kokį auksinį  lotuliukas.gif A ne?  mirksiukas.gif

blush2.gif negedink manes blush2.gif As tik saugoju ,saugoju informacija, bet meskiukas kaip judejo po detale per menesi, taip ir tebejuda topsecret.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės.
Komplimentai Milanai wub.gif .
Jau seniai noriu ir aš pasirodyti su savo antru riestanosiu meškinu Ofelijumi. ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

4u.gif

Atsakyti
Pudra, koks saunuolis tavo Ofelijus bigsmile.gif Gera mokine esi drinks_cheers.gif Jauciu nesustosi ir toliau dziuginsi mus naujais meskiukais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 06 26, 07:04)

Jau seniai noriu ir aš pasirodyti su savo antru riestanosiu meškinu Ofelijumi.  ax.gif

swoon.gif swoon.gif swoon.gif

Įsimylėjau wub.gif , akytės wub.gif , nosytė wub.gif

oi, neturiu žodžių bigsmile.gif
Atsakyti