Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VI-ta tema

Rulle, labai siltas meskutis wub.gif Ir akytes man visai graziai ziurisi, sava charakteri priduoda thumbup.gif . Bet jau tavo leles, tai as is viso neturiu zodziu wub.gif Kazkuria diena ilindau i tavo albuma ir atradau nematytu dalyku bigsmile.gif Anksciau tik leles apziurinedavau, o dabar pamaciau kruva graziausiu siuvinetu paveikslu bigsmile.gif wub.gif
Papildyta:
Tiesa, aciu uz nuorodas, buvo idomu paskaityti 4u.gif
Zhuvycia, papasakok, ka naujo suzinojai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2009 06 05, 14:27)

saullute, 05 Bir 2009 - 14:27, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

saullute, 05 Bir 2009 - 14:27, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Nu kiek cia visokiu graziu naujienu  bigsmile.gif
Atsizymiu ir as, kad netinginiauju ir meskinu neapleidziu smile.gif

Nu kiek cia visokiu graziu naujienu  bigsmile.gif
Atsizymiu ir as, kad netinginiauju ir meskinu neapleidziu smile.gif

įsimylėjau saulutės mėlyniuką... wub.gif wub.gif wub.gif darysiu kada nors ir aš..
4u.gif bet dar pirmos temos tik pusę perskaičiau.. ek.. bet vejuos pamažu.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 06 11, 23:34)

Im-bear, 11 Bir 2009 - 23:34, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Im-bear, 11 Bir 2009 - 23:34, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

LT saulele, tik dabar pastebejau tavo Tildziuka! Zaviuosi tavo sugebejimu taip graziai sugalvoti nuotraukos ideja!

LT saulele, tik dabar pastebejau tavo Tildziuka! Zaviuosi tavo sugebejimu taip graziai sugalvoti nuotraukos ideja!

Ačiū, Im-bear 4u.gif

QUOTE(rulle @ 2009 06 12, 10:46)

rulle, 12 Bir 2009 - 10:46, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

rulle, 12 Bir 2009 - 10:46, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Meskiuka pasiuvau,tik akiu normaliu neturiu ax.gif reiktu didesniu.

Meskiuka pasiuvau,tik akiu normaliu neturiu ax.gif reiktu didesniu.

labai mielas smile.gif , ir akių didesnių visai nebūtina, toks gerutis atrodo ax.gif , kaip suprantu, čia pagal tą pačią iškarpą, kur rudas buvo, tai spalva savo irgi duoda skirtumus smile.gif , šitas toks minkštesnis atrodo rolleyes.gif

........................................................................................

Šiandien aplankiau mažuosius meškiukus smile.gif :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 06 12, 11:49)

Im-bear, 12 Bir 2009 - 11:49, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Im-bear, 12 Bir 2009 - 11:49, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

wub.gif rulle, bet jis ir su tokiom akytem labai-labai mielas ir pozitivus  bigsmile.gif  Mano megstamiausia spalva  thumbup.gif

O ir lelytei sitai jis labiau tinka  drinks_cheers.gif

Zhuvycia, papasakok ka nors idomaus apie nosyciu siuvinejima  bigsmile.gif

wub.gif rulle, bet jis ir su tokiom akytem labai-labai mielas ir pozitivus  bigsmile.gif  Mano megstamiausia spalva  thumbup.gif

O ir lelytei sitai jis labiau tinka  drinks_cheers.gif

Zhuvycia, papasakok ka nors idomaus apie nosyciu siuvinejima  bigsmile.gif

Aha, sužinojau šį tą, tik ten viskas daugiausia paveiksliukais parodyta, tai gal kai turėsiu biški laiko daugiau (kurią naktelę) pasistengsiu papasakoti viską. Dar ir akyčių knygutę atsiplėšiau, nes Jimis iš bearycheap pažadėjo man atsiųsti ir jontingą - už knygutę mokėsiu aš, o už siuntimą - jis. thumbup.gif Tai būsiu visai pasikausčiusi, dabar labai knieti išbandyti, ką išmokau.

QUOTE(rulle @ 2009 06 12, 11:54)

rulle, 12 Bir 2009 - 11:54, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

rulle, 12 Bir 2009 - 11:54, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Ir man spalva wub.gif Kaip vis tik man patinka maziukus meskiukus siuti bigsmile.gif viens du ir viskas biggrin.gif

Ir man spalva wub.gif Kaip vis tik man patinka maziukus meskiukus siuti bigsmile.gif viens du ir viskas biggrin.gif

O aš kažkaip dabar ant didelių vis dėlto perėjau. Man labai patinka, kad ant jų gali išbandyti visokias iškarpas, aksesuarus ir t.t. Mažuliukai irgi nuostabu, tačiau jie jau patys savaime kaip aksesuariukai. Dabar man - didesnių metas. Bet tavo šitas rausvuti labai fainiukas (jau nekalbant apie lėlytę)

QUOTE(LT saulele @ 2009 06 12, 17:17)

LT saulele, 12 Bir 2009 - 17:17, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

LT saulele, 12 Bir 2009 - 17:17, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Šiandien aplankiau mažuosius meškiukus  smile.gif :

Šiandien aplankiau mažuosius meškiukus  smile.gif :

Na va, pagaliau ir Im-beariukai matosi puikiai. O jau staliukai kokie fainučiai. Gal čia pilkas padarė? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 06 12, 16:56)

Zhuvycia, 12 Bir 2009 - 16:56, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Zhuvycia, 12 Bir 2009 - 16:56, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

O jau staliukai kokie fainučiai. Gal čia pilkas padarė?  mirksiukas.gif

O jau staliukai kokie fainučiai. Gal čia pilkas padarė?  mirksiukas.gif

čia galerijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 06 12, 18:23)

LT saulele, 12 Bir 2009 - 18:23, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

LT saulele, 12 Bir 2009 - 18:23, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

čia galerijos  smile.gif

čia galerijos  smile.gif

Aaa, matai, kaip pagerbė Im-bearmeškiukus, ne visi gi eksponatukai sėdi ant galerijos staliukų lotuliukas.gif
Atsakyti
rulle, labai labai meilutis tavo rozinis meskutis, ir lelyte be zodziu wub.gif o Im-bear mazyliai tikri zavuoliai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Norėdama agyvinti temutę, rodau savo Valery

user posted image

Daugiau jos nuotraukyčių va čia

Prašom užsukti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 06 06, 17:02)

Zhuvycia, 06 Bir 2009 - 17:02, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Zhuvycia, 06 Bir 2009 - 17:02, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Dabar techninis klausimas. Kaip prijungti rankytes ir kojytes su diskeliais, kad gautūsi lygiai ir vienodai. Aš jungiu tiksliai pagal iškarpas, viską tiksliai nusižymiu, bet kaip nevienodai gaunasi taip nevienodai.  doh.gif Gal turi Im-bear kokį slaptą būdą, kaip šį dalykėlį išspręsti?

Dabar techninis klausimas. Kaip prijungti rankytes ir kojytes su diskeliais, kad gautūsi lygiai ir vienodai. Aš jungiu tiksliai pagal iškarpas, viską tiksliai nusižymiu, bet kaip nevienodai gaunasi taip nevienodai.  doh.gif Gal turi Im-bear kokį slaptą būdą, kaip šį dalykėlį išspręsti?

As irgi laukiu atsakymo blush2.gif

Merginos, lekit pas Im-bear bigsmile.gif Ka ten pamatysit... wub.gif
Atsakyti
Labukas!

LT saulele,
dekoju uz puiku reportaza ir labai geras nuotraukas! Labai dziaugiuosi matydama, kaip siltai galerija prieme mano maziukus wub.gif

Deimushka, aciukas uz komplimentus mirksiukas.gif

Zhuvycia, tavo Valery labai-labai miela meskute, jau tavo temoje apie tai rasiau mirksiukas.gif

Del koju-ranku prijungimo.... Na lygtai neturiu jokiu paslapciu - reikia stengtis, kad susiuvant nepersikreptu siules, nei milimetru (ypac tai svarbu maziukams) - o tam stengiuosi susiudama tiesiai durti adata i mohera g.gif Aciu Dievui kolkas nepasitaike, kad kas nors prisijungtu kreivai mirksiukas.gif O gal galima iskarto geleziuku neuzsukti, o tiesiog su yla praplesti audini, istatyti sujungimus ir paziureti, ar viskas vietoje? o jau tik tada jungti g.gif
Atsakyti
Im-bear, aciu uz nutodas apie tuos"orkaitinius" meskinus 4u.gif biggrin.gif

Kitoms merginos - saunuoles, kad ir toliau kuriat tokius grazuolius spalvingus meskinus... 4u.gif Mmmm... thumbup.gif
Atsakyti
Laba dienele, mielosios! Kazkaip labai jau cia tylu.. g.gif Kur nauji meskiukai? Ar visos jau atostogauja? Ziurbuti, ar bandei kepti meskiuka? Butinai parodyk )))

Na, kad pakelti temuke ir jusu nuotaika, parodysiu jums mano studentes Julijos pabaigta meskute Milana:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti