Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VI-ta tema

QUOTE(jurginelis @ 2009 06 06, 20:31)
Ji kompo neturi.
Labai fainas tildziukas wub.gif
O as siuvinet pradejau pirma karta gyvenime lotuliukas.gif Irgi meskiuka thumbup.gif
Cia pauksciuko nuopelnas. Nes as vis seile pas ja varvindavau, tai liepe pradet ir viskas, tai ir pradejau... blush2.gif

Na, mes visos viena kita paraginam pradėti kažkokius fainus dalykus, dėl to aš ir myyyyliu SM wub.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginelis @ 2009 06 06, 20:31)
Ji kompo neturi.
Labai fainas tildziukas wub.gif
O as siuvinet pradejau pirma karta gyvenime lotuliukas.gif Irgi meskiuka thumbup.gif
Cia pauksciuko nuopelnas. Nes as vis seile pas ja varvindavau, tai liepe pradet ir viskas, tai ir pradejau... blush2.gif

bigsmile.gif oho kokios naujienos, laukiam rezultatų nekantriai bigsmile.gif

LT saulele wub.gif koks skanutis, o dėl mažumo aš ir juos stipriai nusimažinu, vos eina sučiupinėt blush2.gif
Atsakyti
Im-bear, turiu prasymuka...

Staipsnelyje apie tave radau stai ka:

"Atskira meškiukų rūšis vadinama primityvais. Jie siuvami iš medvilnės ar kito audinio, ištepami kavos, cinamono bei klijų mišiniu ir kepami orkaitėje, kol sukietėja."

As labai noreciau suzinoti daugiau apie tai. Gal turi kokia nuorodele, kur butu galima pasiskaityt apie tai??? Man labai idomus visas gamybos procesas - kas i vidu dedama, kokie siulai etc...

Labai labai aciu is anksto
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 06 10, 14:00)
Im-bear,  turiu prasymuka...

Staipsnelyje apie tave radau stai ka:

"Atskira meškiukų rūšis vadinama primityvais. Jie siuvami iš medvilnės ar kito audinio, ištepami kavos, cinamono bei klijų mišiniu ir kepami orkaitėje, kol sukietėja."

As labai noreciau suzinoti daugiau apie tai. Gal turi kokia nuorodele, kur butu galima pasiskaityt apie tai??? Man labai idomus visas gamybos procesas - kas i vidu dedama, kokie siulai etc...

Labai labai aciu is anksto

Ziurbuti, rugpjucio menesio Rankdarbiu kraitelei bus labai detali pamokele su daugybe nuotrauku, kaip daryti tuos primityvus. Echh.. Bet gi tu ne Lietuvoje g.gif Gerai, paieskosiu nuorodu ir cia idesiu, gal dar kam bus idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
Lauksim pamokėlės ax.gif

regis čiupinėjau tokius, kai buvo moscow fair g.gif , nes pasiūta tikrai primityvūs, ale tildinių tipo, kvepėjo, bet va liest tai man jie nelabai blush2.gif , šiūrkštūs kažkokie, kaip trupantys unsure.gif , dar pagalvojau, kokia jų paskirtis, gal čia ir ne tokie, bus įdomu sužinot ax.gif
Atsakyti
Sveikos,ziurekit ka radau bigsmile.gif
master klas meskiukas
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2009 06 11, 15:17)
Sveikos,ziurekit ka radau bigsmile.gif
master klas meskiukas

Nu va, viskas aišku. Bet man tai tokie meškiukai baisūs blink.gif Gal tik kad kvepia, bet man jau geriau nekvepia, bet bus minkštas, švelnutis ir nekeptas schmoll.gif

O aš šiandien gavau iš čia užsisakytus du bukletėlius - apie nosis ir apie sąnarius. Deja, tiekėjai suklydo ir vietoj sąnarių įdėjo apie akių darymą, bet apie nosis tai jau viską perskaičiau. Dabar gaminsiu tobulas nosikes thumbup.gif lotuliukas.gif Gaila, nelabai išsamiai aprašytos įvairios nosyčių rūšyt (kaip, pvz., mane labai sudomino kimštos, iš odos pasiūtos nosytės) bet apie nosyčių siuvinėjimą ta iparašyta nemažai ir duoota daug naudingų patarimų. Apie akyčių darymą dar neatplėšiau maišiuko, gals, sakau, reiks kaip nors sukeisti šitą knygutę su ta apie sąnarius, man ją baisiai cekava paskaityti.

Padariau naują kūnelį, tik va, jau pasiuvau jam dvi galvytes ir vis per dideles lotuliukas.gif Tai prie tų galvyčių dabar teks siūti kūnelius.
Atsakyti
Labas vakaras!

LT saulele, tik dabar pastebejau tavo Tildziuka! Zaviuosi tavo sugebejimu taip graziai sugalvoti nuotraukos ideja! thumbup.gif

Rulle, as irgi sita pamokele norejau ideti, nors siaip tai tas meskiukas ryskiai perkeptas lotuliukas.gif Man tokie irgi nepatinka schmoll.gif

Zhuvycia, na man primitivai patinka, bet ne visi. Tokie perdaug siurkstus ar perkepti visai nepatinka. Primitivai nevisada kepami orkaiteje, kartais, kad priduoti senovini zaislo vaizda, pakanka audini isskalbti stiprios ar schmoll.gif batos tirpale mirksiukas.gif
O kvapas tokiu zaislu man patinka - labai faina kur masinoje pakabinti toki nedideli primitivu zaisliuka cool.gif Ir sitie zaislai visai neskirti zaidimams - greiciau tai interjero puosmena ax.gif

Va idesiu dar keleta nuorodu apie primitivus - ten ir iskarpu yra, jei kam reiks bigsmile.gif

1

2

3
Atsakyti
Sveikos,man tai visai nieko tie kepti biggrin.gif meskiukai,pvz. Kaledoms smile.gif
Meskiuka pasiuvau,tik akiu normaliu neturiu ax.gif reiktu didesniu.
user posted image
Sitai lelytei bus,nes rudas su kita iskeliavo smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 12 birželio 2009 - 10:48
wub.gif rulle, bet jis ir su tokiom akytem labai-labai mielas ir pozitivus bigsmile.gif Mano megstamiausia spalva thumbup.gif

O ir lelytei sitai jis labiau tinka drinks_cheers.gif

Zhuvycia, papasakok ka nors idomaus apie nosyciu siuvinejima bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 12 birželio 2009 - 10:51
Ir man spalva wub.gif Kaip vis tik man patinka maziukus meskiukus siuti bigsmile.gif viens du ir viskas biggrin.gif
Atsakyti