Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VI-ta tema

saullute-fainulkinas tavo mėlynasai wub.gif
O snukutis iš kitos medžiagos įsiūtas ar išpešiotas? Labai gražiai išpiešei (tonavai) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 06 05, 14:45)
O kur matei jį?  blink.gif Gal kokiam veltiniautojų pagyrų puode?

Panasu, kad ir tau ne visas zinutes parodo doh.gif . Meskio nuotraukos yra 451 poste. Paspausk apacioje "Lo-Fi versija", jei normaliame rezime nematai.
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 06 05, 16:12)
Panasu, kad ir tau ne visas zinutes parodo  doh.gif . Meskio nuotraukos yra 451 poste. Paspausk apacioje "Lo-Fi versija", jei normaliame rezime nematai.

Oi ne, rodo rodo visas, tik aš kažkokiu būdu jį pražiopsojau, nors seku viską skrupulingai ax.gif

Ievushka, tai aiškiai, kad tavo šachmatininkas gražuolis, pati žinai lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu siandien kiek uzeinu, vis naujiena randu bigsmile.gif
Saulutte, fainuolis koks thumbup.gif
Im-bear, svekinimai nuosirdziausi bis.gif Is karto pastebejau tavo mazuosius. Bet tikrai, vis is sono nufotkinti, tai nejo gerai iziureti. O staliukai irgi tavo, kur meskiukai sedi? Lauksim LT-sauleles reportazo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginelis @ 2009 06 05, 16:58)
Nu siandien kiek uzeinu, vis naujiena randu bigsmile.gif
Saulutte, fainuolis koks thumbup.gif
Im-bear, svekinimai nuosirdziausi bis.gif Is karto pastebejau tavo mazuosius. Bet tikrai, vis is sono nufotkinti, tai nejo gerai iziureti. O staliukai irgi tavo, kur meskiukai sedi? Lauksim LT-sauleles reportazo mirksiukas.gif

Na šiandien tikrai - kaip neužeini, taip naujienos, o tai jau seniai čia kas išvis kalbėjo ką blush2.gif

A, o tai Im-bear meškiukai ant staliukų sėdi? Reiks dar kartą patyrinėt, nors pas mane dvi nuotraukos blogai atsisiuntė, tai bijau, kad ten josios ir bus mažiuliai. Einu dar studijuot.

Radau, radau, bet tikrai vos matosi schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 05 birželio 2009 - 17:00
QUOTE(ievuschka @ 2009 06 05, 13:16)
Nors ir nesiūtas, o veltas, parodysiu savo Šachmatinį meškutį:

Dailutis wub.gif , man įdomu, kodėl jis su šachmatų raštu, gal kažkam su tuo susijusiam skirta ax.gif ?

Turiu ir aš užsakymuką kelis mini meškiukus nuvelt, bet nekyla kažko rankos prie vilnos šiuo metu blush2.gif , taviškį pamačius, gal įkvėpimas man grįš smile.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2009 06 05, 13:18)
Ooo, man būtų tik garbė, jei kas norėtų mano iškarpų, tik, be abejjo, šuniukas gautūsi visai kitoks - kiek šeimininkų, tiek ir šuniukų

jei kada dalinsies, ir aš norėsiu blush2.gif .. Mano mažiukas bijo šuniukų tikrų doh.gif , tai tokį kada pasiūčiau...

QUOTE(saullute @ 2009 06 05, 13:27)
Atsizymiu ir as, kad netinginiauju ir meskinu neapleidziu smile.gif

Fainulka thumbup.gif , turiu ir aš mėlyno kailiuko nedidelį gabaliuką, bet jokių tinkančių akių ir pan., vilioja mane tas kailiukas vis, nors ir ryškus, bet gal išeitų koks linksmas meškiukas...

Labai gražios pėdutės taviškio drinks_cheers.gif

QUOTE(liepsnike @ 2009 06 05, 13:53)
As del medziagos neapsiprendziu

man paprasčiau biggrin.gif , turiu tik paprasto lino, tai iš jo ir siūsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 06 05, 19:34)
man paprasčiau  biggrin.gif , turiu tik paprasto lino, tai iš jo ir siūsiu  smile.gif

Aš tai kai pabandziau viena kartą siūi meškiuką iš paprastos medžiagos, pamačiau visas savo kreivas siūles, tai ir supratau, kad daugiau to nedarysiu. Aišku, Tildos meškiukus paprasčiau pasiūti. Bet man labiausia patinka siūti iš ilgo kailiuko - ir brokelių nesimato (nors aš jų nedarau schmoll.gif lotuliukas.gif ) ir žirklučių pagalba galima išgauti nuostabiausių niuansų, tik reikia paplušėti.
Atsakyti
Oho, kiek naujienu!

ievuschka, tavo sachmatininkas nuostabus! Saunuole, kad ji pabaigei mirksiukas.gif

user posted image

saullute, o mes jau pamanem, kad tinginiauji lotuliukas.gif Fainulka tavo melynasis thumbup.gif

user posted image

Zhuvycia, net 5 nuotraukose saviskius atradau, bet vis is toli, ar is sono doh.gif Palauksim LT sauleles reportaza ax.gif

O as dar noriu jums parodyti Banni pirmaji nunerta meskuti (pagal Zhuvycios schemute) 4u.gif Pati Banni negali nuotrauku ideti, tai as ja pagelbeju truputuka blush2.gif

user posted image
Atsakyti

bigsmile.gif aš ir pražioplinau visus meškiukus g.gif , fainuoliai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 06 birželio 2009 - 07:57
QUOTE(Im-bear @ 2009 06 06, 01:52)

O as dar noriu jums parodyti Banni pirmaji nunerta meskuti (pagal Zhuvycios schemute)  4u.gif  Pati Banni negali nuotrauku ideti, tai as ja pagelbeju truputuka  blush2.gif

Na va, ir vėl įrodymas, kad schemos nei iškarpos nieko nereiškia - banni meškiukas visiškai kitoks nei kiti pagal šią schemą nerti. thumbup.gif

Dabar techninis klausimas. Kaip prijungti rankytes ir kojytes su diskeliais, kad gautūsi lygiai ir vienodai. Aš jungiu tiksliai pagal iškarpas, viską tiksliai nusižymiu, bet kaip nevienodai gaunasi taip nevienodai. doh.gif Gal turi Im-bear kokį slaptą būdą, kaip šį dalykėlį išspręsti?
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 06 06, 00:52)
Pati Banni negali nuotrauku ideti, tai as ja pagelbeju truputuka 

o kodėl Banni negali g.gif ? Gi čia tik atseit negali, jei neturi šimto žinučių smile.gif , tiesiog negali tik iš kompo, nes jei labai mažo formato, gali tiesiai kelti, per galeriją kažkaip g.gif , o jei patalpini bet kur internete, tai ir su nuliu žinučių gali kelt smile.gif

...................................................................

Pasiuvau šiandien meškiuką pagal Tildą, ale mano medžiaga visiškai netiko schmoll.gif schmoll.gif , pairo baisiai, gavosi dvigubas darbas, nes dar viena siūle atgal grįžau doh.gif , antraip dar beverčiant būtų išsiardęs.. Pliusas toks, kad tokie greit siuvasi biggrin.gif ... Ir kaip visada biggrin.gif , man nesigauna normalaus dydžio, kažkaip mistiškai susitraukia, tai gavosi 11 cm.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 06 06, 19:34)
o kodėl Banni negali  g.gif ? .jpg[/img]

Ji kompo neturi.
Labai fainas tildziukas wub.gif
O as siuvinet pradejau pirma karta gyvenime lotuliukas.gif Irgi meskiuka thumbup.gif
Cia pauksciuko nuopelnas. Nes as vis seile pas ja varvindavau, tai liepe pradet ir viskas, tai ir pradejau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginelis: 06 birželio 2009 - 19:32