Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VI-ta tema

Liepsnike, patiko tavo Alfas - toks nuotaika pakeliantis - uztenka tik i kojas paziureti bigsmile.gif Cia Dzemos Kadz iskarpa? Nes ji megsta labai rankas ar ******, ar snukuti isdidinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 03 27, 13:06)
Cia Dzemos Kadz iskarpa? Nes ji megsta labai rankas ar ******, ar snukuti isdidinti  biggrin.gif

Taip, Kadz. Man irgi patinka toks stilius bigsmile.gif
Atsakyti
Liepsnike, tu saunuole, matosi, kad tavo meskiai darosi vis kokybiskesni! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 27 kovo 2009 - 13:44
4u.gif flirt.gif

Dzemos knyga "Джемма Кадж. Медведь Тедди, построение авторского лекала"
http://www.rapidshare.ru/982969
Atsakyti
liepsnike labai fainas tavi Alfas, linksmuolis tikras wub.gif
Pasirodysiu ir as su savo pirmagime blush2.gif
MIMI
user posted image
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 03 26, 12:09)

labai smagus thumbup.gif , pati mielai su tokiu pažaisčiau smile.gif

QUOTE(deimushka @ 2009 03 27, 19:31)
Pasirodysiu ir as su savo pirmagime  blush2.gif
MIMI

deimushka, kažkaip nesimato kokia tavo meškiuko išraiška unsure.gif , koks snukutis... Gal ryt dienos šviesos naują fotosesiją padaryk bigsmile.gif , labiau iš šoniuko ir t.t. ax.gif ...

Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 03 27, 23:22)
deimushka, kažkaip nesimato kokia tavo meškiuko išraiška  unsure.gif , koks snukutis... Gal ryt dienos šviesos naują fotosesiją padaryk  bigsmile.gif , labiau iš šoniuko ir t.t.  ax.gif ...

Ir gal banta nuo galvos nuimk unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 03 27, 15:58)
Dzemos knyga "Джемма Кадж. Медведь Тедди, построение авторского лекала"

Turiu sita knyga gyvai! Fantastiska knyga, visoms rekomenduoju paskaityti mirksiukas.gif

Deimushka, pirmam meskiukui tavo Mimi labai miela - tik nuotrauka nekokia, visiskai nesimato jos snukucio, kaip ir LT saulele sako. O del banto - man atrodo, visai neblogai butent jai (Mimi) tinka biggrin.gif As siaip nemegstu paciu pirmuju meskiuku kritikuoti, kad nenumusti noro siuti meskiukus toliau. Siuk toliau ir pamatysi, kaip keiciasi tavo meskiukai! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 03 28, 09:45)
Turiu sita knyga gyvai! Fantastiska knyga, visoms rekomenduoju paskaityti  mirksiukas.gif

Na ir kodėl gi neparodei? cool.gif

Man irgi labiau patinka tikras knygas turėti nei "kompiuterines", galima bet kur ir bet kada pamaloninti save vartant ir skaitant rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2009 03 28, 09:51)
Man irgi labiau patinka tikras knygas turėti nei "kompiuterines", galima bet kur ir bet kada pamaloninti save vartant ir skaitant  rolleyes.gif

Man irgi patinka, bet neradau kur galima per interneta nusipirkti, tik pdf versija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2009 03 28, 10:51)
Na ir kodėl gi neparodei?  cool.gif

Tai gi zinai kiek as visko turiu doh.gif - tai ir pamirstu viska parodyti lotuliukas.gif

O as vakar iki 1 val nakties sedejau prie Probear katalogo doh.gif Niu gi ir pririnkau pirkti keturis skirtingus kailiukus plius viskoze doh.gif Nuo dvieju skirtingu kailiuku - tau, Ievut, po 1/3 ir nuo vieno - Deimushkai 1/3. Visa kita - man essen.gif As irgi tikra apzora esu biggrin.gif
Tiesa , dar laukiu jurginelio uzsakymo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 03 28, 10:49)
neradau kur galima per interneta nusipirkti

irnesakyk.gif irnesakyk.gif irnesakyk.gif Maskvoj galima hihihi.gif hihihi.gif didis.gif ...

Im-bear, įmesk nuorodas, ką išsirinkai ax.gif ... kada tu planuoji užsakinėt, praeitą kartą, kiek pamenu, labai greit atsiuntė g.gif
Atsakyti