Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VI-ta tema

QUOTE(ievuschka @ 2009 03 24, 19:09)
Laukiam laukiam naujo konkurso  bigsmile.gif

Jau kad prirašiau Im-bear , ilgiausia norų litanija išėjo  doh.gif  Besotė, pasirodo esu  lotuliukas.gif

Tiesa- o tiems mini meškiukams ar reikia pėdutes, letenėles ir ausyčių vieną pusę iš kitos medžiagos siūti? Ir jei taip - tai kokia čia geriausiai tiktų?
Šito gėrio pamiršau užsakyti  ax.gif

Aha, koki laiska parasei bigsmile.gif Atsakysiu veliau biggrin.gif
O del kitos medziagytes - tai yra ten medziagytedvigubai plonesne uz mini fabric - ja galima naudoti, o galima ta pacia - tik plaukiukus nuskusti ax.gif

QUOTE(LT saulele @ 2009 03 24, 20:23)
Sveikos, pranešu, kad šį ketvirtadienį jau bus žurnalai, katalogai  thumbup.gif Prašome susitarti su ievuschka  smile.gif , kaip pasiimsite  ax.gif , o aš paprašysiu mane paremti materialiai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  į sąskaitą  4u.gif Žurnalai po 20 lt., katalogai-knygos 32 lt. Brūkštelkit man į AŽ, aš parašysiu rekvizitus  smile.gif

Tikiuosi, kad bus smagu skaityti  drinks_cheers.gif

Valio thumbup.gif Rytoi teks tave paremti mirksiukas.gif Man uz viena zurnala ir kataloga? Ar du paskutinius numerius TN man pirkai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 03 24, 21:15)
Man uz viena zurnala ir kataloga? Ar du paskutinius numerius TN man pirkai?  g.gif

žurnalas + katalogas. Aš tau dvyliktą nr. nupirkau, kai dabar parašei, tai pažiūrėjau, koks tas naujas nr. ir pati iš savęs juokiuos, kad kaimų kaimas esu lotuliukas.gif, nes sau paėmiau tą naują numerį su kitais, bet maniau, kad jis čia iš senų, net nepažiūrėjau lotuliukas.gif , nes žinau, kad čia ne nauji Džemos meškiai ant viršelio, tai logika suvedė, kad senieną perku biggrin.gif ...

Jei bus kur pakeliui iki važiavimo mano, tai paimsiu ir naują, jei norėsi, nebent kuri važiuos į Moscow fair ir galės tau paimt smile.gif Dabar spręndžiu dilemą, ar skrist anksčiau į LT ar eit į MF ir važiuot mašina vėliau.....
Atsakyti
Alfas bigsmile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 03 26, 13:09)

Koks juokingas, negaliu lotuliukas.gif Fainas labai thumbup.gif Kaip jūs tas nosis taip gražiai mokat išsiuvinėti, man tai tik beformės tokios gaunasi doh.gif Ir čia turbūt ne mini? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 26 kovo 2009 - 12:37
4u.gif
Jis 28cm. O nosi as pirma nusipiesiu ir tada siuvineju arba is kitos medziagos iskerpu ir truputi prikabinus apsiuvineju. Su mini nosimis tikriausiai sudetingiau g.gif

Tik si karta persistengiau su koju kimsimu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 26 kovo 2009 - 12:40
Jetus, Liepsnike, koooks faaainas ! clap_1.gif
Atsakyti
be galo nuotaikingas ir fainas meškis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Koks fainuolis Alfas wub.gif biggrin.gif
OI, patinka man tokie nuotaikingi meškiai bigsmile.gif

Liepsnike - o kaip suprast-persistengei su kojų kimšimu? Per daug prikimšai ? Iš nuotraukų atrodo, kad viskas ten gerai...
Atsakyti
o kaip suprast-persistengei su kojų kimšimu? Per daug prikimšai ? Iš nuotraukų atrodo, kad viskas ten gerai...

Nea, tikrai perdaug prikimsau. Net duobutes paduke negalejau normaliai padaryti doh.gif
Atsakyti
Sveikos meškinautojos 4u.gif
Noriu paklausti gal kuri užmatėte zuikiukų schemučių ir išsisaugojot? noriu mini meškiui draugą zuikį dar pasiūti ax.gif
Atsakyti
Isimylejau i Alfa wub.gif
Atsakyti
Aha, ateivį Alfą šiek tiek primena tavasis meškinas smile.gif Tinkamas vardas thumbup.gif O meškis simpatiškas, linksmas. O jau pėdų dydis bigsmile.gif
Atsakyti