Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VI-ta tema

QUOTE(Im-bear @ 2009 04 30, 19:09)
Taip, manau, suns vilna yra geras dalykas, svarbiausia kad butu tinkamai apdorota (kad jokiu blusu ten neliktu  lotuliukas.gif )
Papildyta:

Balsavimas prasides geguzes 2 diena, tai tada bus sudaryta atskira temuke balsavimui  mirksiukas.gif  As cia butinai nuoroda idesiu  biggrin.gif

Įtariu, konkursantės bus kokios keturios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 04 30, 19:53)
Įtariu, konkursantės bus kokios keturios  lotuliukas.gif

Įdomu sužinot kelios būsim biggrin.gif

Jau išsiunčiau nuotraukyte thumbup.gif
Atsakyti
Jau turiu penkiu konkursantu nuotraukas mirksiukas.gif

Ir, manau, 2-3 dar tikrai bus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 30 balandžio 2009 - 20:07
Mergaites, kadangi nebuvau isitikinusi, ar laiku atkeliaus siuntinis is Amerikos, pranesu dar viena gera naujiena! Ir si karta noriu skirti priza!

Pirmos vietos nugaletojas gaus dovanu rinkinuka mini meskiukui pasiuti - mini fabric, sujungimai ir stiklines akytes!

4u.gif

Ievuschka, tavo adata irgi atkeliavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 30 balandžio 2009 - 20:46
Lauksim, lauksim nuotraukyčių biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2009 05 01, 05:55)
Lauksim, lauksim nuotraukyčių  biggrin.gif

blink.gif tau nesimiega ar tiek ilgai meškiuką siuvai g.gif 4u.gif

Sveikutės

ir aš ryt stengsiuos momentą nutaikyt ir spėt prabalsuoti, kaži ar tokiu oru bus daug lankytojų g.gif
Atsakyti
Aš skirsiu nedidelį prizą (bet jo reiks palaukt, kol važiuosiu į LT) Teddy Medveddi žurnalą (suderinsim, kurio numerio laimėtoja norės smile.gif ) 4u.gif Jis atiteks meškučiui, kuris labiausiai patiks mano sūneliui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 04 30, 21:36)
Mergaites, kadangi nebuvau isitikinusi, ar laiku atkeliaus siuntinis is Amerikos, pranesu dar viena gera naujiena! Ir si karta noriu skirti priza!

Pirmos vietos nugaletojas gaus dovanu rinkinuka mini meskiukui pasiuti - mini fabric, sujungimai ir stiklines akytes!

4u.gif

QUOTE(LT saulele @ 2009 05 01, 09:34)
Aš skirsiu nedidelį prizą  (bet jo reiks palaukt, kol važiuosiu į LT) Teddy Medveddi žurnalą (suderinsim, kurio numerio laimėtoja norės  smile.gif  )  4u.gif  Jis atiteks meškučiui, kuris labiausiai patiks mano sūneliui  smile.gif

bigsmile.gif oi mergytės, kokios jūs šaunuolės wub.gif , o kas jumis apdovanos mastau.gif
Atsakyti
LT Saulele thumbup.gif drinks_cheers.gif

Siandien ateis tavo mergaite paimti maisiuka su irankiais mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 01, 09:37)
bigsmile.gif oi mergytės, kokios jūs šaunuolės wub.gif , o kas jumis apdovanos mastau.gif

Gyvenimas kuo nors apdovanos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 05 01, 08:57)
Siandien ateis tavo mergaite paimti maisiuka su irankiais mirksiukas.gif

puiku drinks_cheers.gif , aš per lakstymus dar pinigėlių nepervedžiau, einu ieškot popierių prisijungimui doh.gif

Jau maniau, kad nedalyvausiu konkurse schmoll.gif , nes tų įrankių man labai reikėjo, turėjo anksčiau jie grįžt į Maskvą, bet atidėjo kelionę, šiaip ne taip susukau vielas be jų blink.gif doh.gif ... Turbūt gavus, reiks ardyt nugarą ir sutvarkyt, nes nesu patenkinta...

Į kokį email'ą reikia siūsti nuotraukas ir ar sumažint g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 05 01, 12:34)
puiku  drinks_cheers.gif , aš per lakstymus dar pinigėlių nepervedžiau, einu ieškot popierių prisijungimui doh.gif

Jau maniau, kad nedalyvausiu konkurse schmoll.gif , nes tų įrankių man labai reikėjo, turėjo anksčiau jie grįžt į Maskvą, bet atidėjo kelionę, šiaip ne taip susukau vielas be jų  blink.gif  doh.gif ... Turbūt gavus, reiks ardyt nugarą ir sutvarkyt, nes nesu patenkinta...
Į kokį email'ą reikia siūsti nuotraukas ir ar sumažint  g.gif ?

Rasau i AZ
Atsakyti
Išsiunčiau meškiuko nuotraukas user posted image ir aš user posted image user posted image...
Atsakyti