QUOTE(bavtav @ 2009 07 12, 19:32)
Butu kainos, kaip ir visur, dalinai priklauso nuo miesto. Mes gyvenam Frankfurto priemiestyje ir uz savo 2 kamb. buta mokam apie 600 EUR kas menesi. Nei daug, nei mazai 

As Vokietijoje jau lygiai 1 metai. Man si salis labai patinka ir manau cia liksiu gyventi. Atvykau cia tiesa pasakius maximum metams maniau gal siek tiek padirbesiu ir vyksiu atgal i tevyne. Atvykus apsistojau pas drauge, siek tiek padejo drauge pradzioje, taciau viska skyniausi pati. Taip jau gavosi, kad atvykus jau laukiausi vaiko, tevelis mus paliko, tad turejau suktis viena pati svetimoje salyje, ir nedaug ka mokedama vokieicu kalba. Ir neprapuoliau, pasidariau Gewerbe, kaip selbstendich ir tvarkiau namus, darbu ne taip greit, bet atsirado. Nors pati turiu du aukstuosius issilavinumus ir bakalaura ir magistra. Mano specialybe inzinerija, tai ateityje sieksiu isidarbinti pagal specialybe. Kad neissiplesti galiu viska papasakoti ir apie butu nuoma ir apie gewerbe ir apie mokecsiu mokejima, ir apie vaiku ismokas, todel kad viska cia skyniausi pati, niekas neadejo, juo labiau laukiausi.. Dabar auginu savo dukryte, esu ElternZeit kaip vokieciai vadina, mokausi kalba ir paaugus vaikiukui sieksiu isidarbint pagal specialybe. Seip milijonu cia neuzsidirbsi sioje salyje