Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas ir gyvenimas Vokietijoje

QUOTE(lingva @ 2011 11 03, 19:03)
tai tik gali isivaizduot kokia juokinga esi tu musu akimis lotuliukas.gif
mamos,rasancios cia,tikrai yra protingos ir geranoriskos, bet jei atejai cia tik akiu draskyti uz patarimus,kuriuos nepavydedamos jos duoda,tai gal geriau pati ieskokis atsakymu ir ne cia. nes mes norim padeti tik toms,kurios praso pagalbos.
o del pinigu- ne visi cia vaziuoja del ju. vaziuoja del vaiku,ju mokslo ateities, galu gale medicinines prieziuros geresnes.

pinigus vyras gali gauti,bet jis negaus ju visu ty 184 euru,nes jei gauni is socialinio,tai jam tik skirtuma paskaiciuos. gautu visus, jei atsisakytum lt. o draudima jis de tures moket,nesvarbu turi vaiku ar ne. tokios taisykles.
o tie auksiniai giminaiciai, kur gyvena de, nepatare nieko? g.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(lingva @ 2011 11 03, 21:06)
ai tiek to. tegu dziaugiasi zmogus kazkam sugadines nuotaika. as tik va pagalvoju, gal ji negali turet vaiku, todel tokia pikta. gaila zmogaus.

lingva , mergyt, neimk į galvą kas ir ką "peza" schmoll.gif Jei pradėsi pergyventi dėl kažkokios tai..... , kuri nežino kaip galėtų kitam įkąsti , todėl tik liežuviu maldama, jaučia pasitenkinimą, kad pavyko kažkam tai dieną sugadinti doh.gif
O tu aukščiau nosį , mergyt, ir nesileisk , kad tau kas nuotaiką gadintų. drinks_cheers.gif
Nes juk yra sakoma, kad visokių yra ir visokių reikia, nes kitaip gyvenimas būtų nuobodus. mirksiukas.gif O lazda juk turi du galus - ir ji gal kada sulauks tokios dienos, kad kas ją šitaip "maloniai" pašnekintų. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitana1965: 03 lapkričio 2011 - 21:52
QUOTE(lingva @ 2011 11 03, 20:59)
PASKAITYKIT MERGINOS KOKI LAISKA MAN PARASE BUVUSI SIO FORUMO DALYVE BAYBAYLONDON. buvo labai malonu skaityti. g.gif

Jetau, nu negaliu patiketi, kad zmones taip sugeba blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Lingva, istrink, spjauk, mintyse pasiusk kur nors toli ir pamirsk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RRodamer: 03 lapkričio 2011 - 21:54
QUOTE(Gitana1965 @ 2011 11 03, 23:50)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif
lingva , mergyt, neimk į galvą kas ir ką "peza"  schmoll.gif  Jei pradėsi pergyventi dėl kažkokios tai.....  , kuri nežino kaip galėtų kitam įkąsti , todėl    tik liežuviu maldama, jaučia pasitenkinimą, kad pavyko kažkam tai dieną sugadinti  doh.gif 
O tu aukščiau nosį , mergyt, ir nesileisk , kad tau kas nuotaiką gadintų.  drinks_cheers.gif
Nes juk yra sakoma, kad visokių yra ir visokių reikia, nes  kitaip gyvenimas būtų nuobodus.  mirksiukas.gif  O lazda juk turi du galus - ir ji gal kada sulauks tokios dienos, kad kas ją šitaip "maloniai" pašnekintų.  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sniegenele, ne visi LR teritorijoje gyvenantys piliečiai privalo deklaruoti pajamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 11 04, 00:06)
Sniegenele, ne visi LR teritorijoje gyvenantys piliečiai privalo deklaruoti pajamas  4u.gif

blink.gif nu nu prasom issamiau ax.gif galima ir i az jei cia kokia viesa paslaptis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegenele @ 2011 11 03, 21:07)
blink.gif nu nu prasom issamiau ax.gif galima ir i az jei cia kokia viesa paslaptis blush2.gif

nu kokia paslaptis, nėr čia paslapties. pvz., studentai nedeklaruoja, gi neturi ką biggrin.gif .
Ir man atrodo, kad kas niekada nedirbęs irgi nedeklaruoja, nebent patys labai nori, o šiaip jų tose deklaracijų sistemose net nėra g.gif pvz., kaimuose žmonės gi irgi ar kaži ką deklaruoja, šiuo metu tik sveikatos draudimą juos užlaužė susitvarkyt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 03 lapkričio 2011 - 22:24
QUOTE(Coccinela @ 2011 11 04, 00:22)
nu kokia paslaptis, nėr čia paslapties. pvz., studentai nedeklaruoja, gi neturi ką  biggrin.gif .
Ir man atrodo, kad kas niekada nedirbęs irgi nedeklaruoja, nebent patys labai nori, o šiaip jų tose deklaracijų sistemose net nėra  g.gif

oi doh.gif o apie tai nepagalvojau biggrin.gif tikriausiai tu teisi 4u.gif
bet zinai,as pati dar pernai buvau studente ir galiu pasakyti,kad deklaruoti verta,nes atgauni kazkokia suma nuo imoku uz moksla ax.gif tik kiek skaiciau berods mokesciu inspeksijos psl.tai kazkaip isvaziavusiems ar tai kitur deklaruotiems negrazina,db tiksliai nepamenu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniegenele: 03 lapkričio 2011 - 22:31
ir studentai turi deklaruoti, tik už juos tėvams tą būtina padaryti. esu beveik 100% tikra. hmm
kai už mano studijų mokestį kažkada buvo deklaruota, tai nieko negrąžino. atsimenu ir už laptopą buvo deklaruota, bet irgi nieko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbataa: 03 lapkričio 2011 - 22:57
QUOTE(arbataa @ 2011 11 04, 00:56)
ir studentai turi deklaruoti, tik už juos tėvams tą būtina padaryti. esu beveik 100% tikra. hmm
kai už mano studijų mokestį kažkada buvo deklaruota, tai nieko negrąžino. atsimenu ir už laptopą buvo deklaruota, bet irgi nieko

uz mane deklaravo mama,nors as istekejusi ir t.t taciau taip patare mums,nes mamos alga didesne ax.gif na kad ir 200lt visvien grazino,tiesa buvau pasiemusi issimoketinai kompiuteri irgi grazino,bet paskui girdejau kad kitiems lyg tais nebegrazins,jei pasieme veliau g.gif o vyras nebuvo deklaraves ar tai tris metus tai jam grazino vik 700lt ax.gif taip kad tos deklaracijos turi ir pliusu ax.gif 4u.gif
p.s jis irgi buvo pasiemes kompiuteri,tu pasidomek issamiau,nes buvo mums toks atvejis,kad nuo darbuotoju priklauso doh.gif pvz as perejau is vieno miesto i kita mokytis,tai bande surezisuot,kad atsieit man nepriklauso ismoka,nors faktai rode ka kita smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniegenele: 03 lapkričio 2011 - 23:09
Ką reiškia tėvai už vaikus turi deklaruot? jei tai analogiškai kaip Vokietijoj: "aš, uždirbau tiek, mokesčių sumokėjau tiek, auginu vaikus moksleivius/studentus", tai tikrai nesiskaito kaip to vaiko deklaracija.

O nedirbantys pensininkai ar deklaruoja?

Šiaip ar taip, gal teoriškai ir visi deklaruoja, bet praktiškai - ??? ar kokios baudos numatytos už nedeklaravimą kai pajamų nėra, neteko girdėt g.gif
Atsakyti
kad prakalbot apie deklaracijas, tai man idomu pasidare, ar galima paciam ta deklaracija pildytis? ar cia reikia finansistams nesti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sikste: 03 lapkričio 2011 - 23:48
QUOTE(Sikste @ 2011 11 03, 23:22)
kad prakalbot apie deklaracijas, tai man idomu pasidare, ar galima paciam ta deklarasija pildytis? ar cia reikia finansistams nesti?

Jei tau yra privaloma pajamas deklaruoti, tai tu jas deklaruoji pats už praėjusius metus. Pajamas tu deklaruoji mokesčių inspekcijai, o jie žiūri - ar jie tau turi grąžinti kažkiek tai pinigų, arba tu jiems dar turi gražinti . doh.gif
Atrodo, kad suprantamai paaiškinau. g.gif
Atsakyti