Įkraunama...
Įkraunama...

Feng Shui - 2

pramigau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2009 04 15, 01:02)
Sveikos, susidomėjau ir aš Feng shui, perskaičiau jau visas SM temas apie tai, bet taip ir nesupratau kaip taikyti Bagua žemėlapį savo butui  doh.gif  Kadangi gyvenu visame bute, tai taikyti tik kambariui, manau, kad būtų nesąžininga g.gif  Gal kuri galėtumėt bent daugmaž papaišyti kas ir kur pas mane yra? blush2.gif Būčiau labai dėkinga 4u.gif Manau, kad ir kitoms gali būti naudinga, nes kaip supratau tai daugeliui tas pats klausimas kyla kaip pritaikyti tą bagua savo butui unsure.gif

P.S. buto plane sienų mastelis išlaikytas mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

Pirmiausia reikia tikslei žinoti kryptis,pagal kompasą patikrink įėjimo kryptį laipsniais. 0 laipsnių =šiaurė. Šiaip pastatams ir didesnėms erdvėms naudojamas bagua ratas,o ne kvadratas. Kvadratas labiau tiktų autonominėms uždaroms sistemoms kaip darbo stalas,lentynos ar kažkas panašaus. Uždedi bagua ratą ant plano - vanduo tikslei į šiaurę ir turi kryptis.
Atsakyti
ir aš pabandžiau pasitvarkyti kambarį pagal tas feng shui zonas, o tik paskui atidžiau pažiūrėjus į tuos kvadratukus ir nurodytas kryptis pastebėjau, kad kryptys nurodytos priešingose pusėse ( kur turėtų būti šiaurė ten pietūs ir t.t ) doh.gif
Atsakyti
O kaip deretu elgtis tokioje situacijoje.. ?? g.gif Pas mane bute tualetas buvo meiles zonoje, o tas lb negerai.. labai sunkiai sekesi meiles fronte - konfliktai ir pan.. FS paskaiciau, kad tokiu atveju galima sumazinti bloga tualeto itaka pakabinant ant duru per visa plota veidrodi ir taip dirbtinai paslepiant tualeta.. Nezinau del to ar ne delto, bet paskutiniu metu nerealus pakylejimas meiles srityje... blush2.gif smile.gif
Dabar keliuosi i kita buta, o jame ir vel tualetas su vonia pietvakariuose - t.y. mano meiles zonoje.. Bet iejimas i tualeta yra ne is pietvakariu puses, o is kitos puses.. Tai kaip tokiu atveju? ar dengti duris tuo veidrodziu?? doh.gif
Atsakyti
labas,
gal žinote kur būtų galima nusipirkt feng shui monetų Kaune?
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2009 07 19, 19:36)
labas,
gal žinote kur būtų galima nusipirkt feng shui monetų Kaune?

Maciau ,,Mazojoje Indijoje''
Atsakyti
Gal kas lankė apmokymus Feng Shui? g.gif
Turiu knygą, bet norėtusi ir gyvai pasimokyti. ax.gif
Atsakyti
Kadangi knygos labai specifines, siulau jusu temoje

user posted image

15lt Knygynuose apie 30lt

user posted image

25 lt (knygynuose 38lt)

Knygos kaip naujos.

i az

Atsakyti
as manau, kad geriausias feng sui - tai, kaip tau gera. mano kambariokes mama gfan fanatiskai ilindus i sita reikala. ir gal todel man tai issaukia priesiskuma.
Atsakyti
Mamytes gal kas zino gera konsultante po feng suj,anksciau buvo tokia SIAURE
inai ruse,labai gera konsultante,tikrai galeji papasakot ape visko,bet cia buvo praitai metai,o dbar dingo kaz kur.gal kas zino,patarkit.aciu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kur galima įsigyti veidrodėlius ba-gua? g.gif
Atsakyti
gal kas gali tiksliau paskaiciuoti gua skaicius,nes kiek neskaiciuoju visur skirtingai gaunasi.1972 ir 1978 metai.?? g.gif
Atsakyti