Nu nu nu, palaukiam kiek reik, tada snekam apie ne poveiki. Mano kiek apsviles nuo to mazo gaisrelio, po indeliu su vandeniu tuoj apsigyvens pelesis, bet darau ka reik - zvake pakurenu, vandeni keiciu, palieciu, vis "palaikau rysi", kad neuzmirstu anys, koki svarbu darba man dirba.
Nenuleiskim ranku nepersoke griovio
QUOTE(Selena7 @ 2009 04 23, 07:07)
Kaip prajuoniot mergaites
nu nu,ir ko čia juoktis iš mūsų?
oki tolima
nepykit, bet taip juokingai nuskambejo jusu nusivylimai tuo ratu daugiau optimizmo ir man reiks daryt
Nu tikrai, nenukabinkit nosies man pradėjo pildytis jau nurinkus ratą ir tikrai taip sąžiningai kaip jūs nedariau . Nors kiek skaičiau rusų forume, tai kaip kam iškart stebuklai pradeda darytis.
QUOTE(tolima @ 2009 04 24, 18:08)
Kaip čia su pirmąja Mėnulio diena? Šeštadienio kada? ar sekmadienio kada? Proza, gal žinai tiksliau?
Dar rytojaus diena liko, manau, kad mano burtų ratas savo darbą dirbo Tiesa pasakius, labai gerai dirbo. Gaila, kad tik vieną norą buvau įrašius.
Papildyta:
Gal linką, Proza, įmestum?
Dar rytojaus diena liko, manau, kad mano burtų ratas savo darbą dirbo Tiesa pasakius, labai gerai dirbo. Gaila, kad tik vieną norą buvau įrašius.
Papildyta:
Gal linką, Proza, įmestum?
gal darysiu ir as kita rata dar,o galima paklaust koks noras buvo?
Mėnulio kalendorius yra dharma puslapyje : http://www.dharma.lt...o-apibudinimas/
Jaunatis prasidėjo šeštadienį 6:22 val.
Dar norėjau pasakyti, kad reikia noras labai tiksliai suformuoti. Mane darbe buvo labai pradėjusi nervuoti bendradarbė , tai aš vieną kartą dariau ratą su tokiu noru, kad noriu kabinete sėdėti viena, o ratą padėjau į centrą. Taigi mano bendradarbė susirgo sinusitu ir gydėsi jį gal virš mėnesio ir visvien neišsigydė, aišku tą mėnesį sėdėjau viena...
Dar norėjau pasakyti, kad reikia noras labai tiksliai suformuoti. Mane darbe buvo labai pradėjusi nervuoti bendradarbė , tai aš vieną kartą dariau ratą su tokiu noru, kad noriu kabinete sėdėti viena, o ratą padėjau į centrą. Taigi mano bendradarbė susirgo sinusitu ir gydėsi jį gal virš mėnesio ir visvien neišsigydė, aišku tą mėnesį sėdėjau viena...
QUOTE(Proza @ 2009 04 26, 14:53)
Mėnulio kalendorius yra dharma puslapyje : http://www.dharma.lt...o-apibudinimas/
bet kaip kitiem taip suveikia..
QUOTE(winona @ 2009 04 26, 20:15)
bet kaip kitiem taip suveikia..
man, zinok, nesuveike. greiciau priesingai suveike i neigiama puse.
Nurinkau ir pamirsau.
kada bus vel kita jaunatis ?? gal zinote ?? darysiu ar irgi ta rata
QUOTE(Selena7 @ 2009 04 27, 13:32)
geguzes 25 d. 6 val. 22 min
QUOTE(mikito @ 2009 04 27, 09:32)
man, zinok, nesuveike. greiciau priesingai suveike i neigiama puse.
Nurinkau ir pamirsau.
Nurinkau ir pamirsau.
na man nepakenke,atrodo viskas normaliai,bet to ko norejau butent negavau
QUOTE(Selena7 @ 2009 04 27, 12:32)
taigi galejai daryt sestadieni,taip laukei,jau nuo ano karto