Įkraunama...
Įkraunama...

Feng Shui - 2

Nu nu nu, palaukiam kiek reik, tada snekam apie ne poveiki. Mano kiek apsviles nuo to mazo gaisrelio, po indeliu su vandeniu tuoj apsigyvens pelesis, bet darau ka reik - zvake pakurenu, vandeni keiciu, palieciu, vis "palaikau rysi", kad neuzmirstu anys, koki svarbu darba man dirba. smile.gif
Nenuleiskim ranku nepersoke griovio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 04 23, 07:07)
Kaip prajuoniot mergaites hihihi.gif

nu nu,ir ko čia juoktis iš mūsų? unsure.gif

oki tolima mirksiukas.gif
Atsakyti
nepykit, bet taip juokingai nuskambejo jusu nusivylimai tuo ratu smile.gif daugiau optimizmo smile.gif ir man reiks daryt smile.gif
Atsakyti
Nu tikrai, nenukabinkit nosies 4u.gif man pradėjo pildytis jau nurinkus ratą ir tikrai taip sąžiningai kaip jūs nedariau smile.gif . Nors kiek skaičiau rusų forume, tai kaip kam iškart stebuklai pradeda darytis.
Atsakyti
Kaip čia su pirmąja Mėnulio diena? Šeštadienio kada? ar sekmadienio kada? Proza, gal žinai tiksliau?
Dar rytojaus diena liko, manau, kad mano burtų ratas savo darbą dirbo smile.gif Tiesa pasakius, labai gerai dirbo. rolleyes.gif Gaila, kad tik vieną norą buvau įrašius.
Papildyta:
Gal linką, Proza, įmestum?
Atsakyti
QUOTE(tolima @ 2009 04 24, 18:08)
Kaip čia su pirmąja Mėnulio diena? Šeštadienio kada? ar sekmadienio kada? Proza, gal žinai tiksliau?
Dar rytojaus diena liko, manau, kad mano burtų ratas savo darbą dirbo smile.gif Tiesa pasakius, labai gerai dirbo.  rolleyes.gif Gaila, kad tik vieną norą buvau įrašius.
Papildyta:
Gal linką, Proza, įmestum?

gal darysiu ir as kita rata dar,o galima paklaust koks noras buvo? rolleyes.gif
Atsakyti
Mėnulio kalendorius yra dharma puslapyje : http://www.dharma.lt...o-apibudinimas/
Jaunatis prasidėjo šeštadienį 6:22 val.
Dar norėjau pasakyti, kad reikia noras labai tiksliai suformuoti. Mane darbe buvo labai pradėjusi nervuoti bendradarbė , tai aš vieną kartą dariau ratą su tokiu noru, kad noriu kabinete sėdėti viena, o ratą padėjau į centrą. Taigi mano bendradarbė susirgo sinusitu ir gydėsi jį gal virš mėnesio ir visvien neišsigydė, aišku tą mėnesį sėdėjau viena... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Proza @ 2009 04 26, 14:53)
Mėnulio kalendorius yra dharma puslapyje : http://www.dharma.lt...o-apibudinimas/
Jaunatis prasidėjo šeštadienį 6:22 val.
Dar norėjau pasakyti, kad reikia noras labai tiksliai suformuoti. Mane darbe buvo labai pradėjusi nervuoti bendradarbė , tai aš vieną kartą dariau ratą su tokiu noru, kad noriu kabinete sėdėti viena, o ratą padėjau į centrą. Taigi mano bendradarbė susirgo sinusitu ir gydėsi jį gal virš mėnesio ir visvien neišsigydė, aišku tą mėnesį sėdėjau viena... ax.gif

hihihi.gif bet kaip kitiem taip suveikia.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2009 04 26, 20:15)
hihihi.gif bet kaip kitiem taip suveikia.. g.gif

man, zinok, nesuveike. greiciau priesingai suveike i neigiama puse.
Nurinkau ir pamirsau. smile.gif

Atsakyti
kada bus vel kita jaunatis ?? gal zinote ?? darysiu ar irgi ta rata blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 04 27, 13:32)
kada bus vel kita jaunatis ?? gal zinote ?? darysiu ar irgi ta rata  blush2.gif

geguzes 25 d. 6 val. 22 min smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikito @ 2009 04 27, 09:32)
man, zinok, nesuveike. greiciau priesingai suveike i neigiama puse.
Nurinkau ir pamirsau. smile.gif

g.gif na man nepakenke,atrodo viskas normaliai,bet to ko norejau butent negavau smile.gif
QUOTE(Selena7 @ 2009 04 27, 12:32)
kada bus vel kita jaunatis ?? gal zinote ?? darysiu ar irgi ta rata  blush2.gif

taigi galejai daryt sestadieni,taip laukei,jau nuo ano karto bigsmile.gif
Atsakyti