ui winona nepyk nepastebejau kazkokia esu issiblaskiusi patarosiomis dienomis pavasaris matyt veikia
o kokia drugeliu prasme FS ? gAL Kas zinote ?
Gal čia ne visai į temą apie fengšujų, bet rišasi su laimes ratu, o kadangi pasisakyt reikia, tai va- turiu, kaip žinot, pasidarius laimes rata, vandenuka keičiu, žvake padeginu, žodžiu, prižiūriu Eilinis vakaras - žvake dega, ramu, a, tiesa, o visa ta kompozicija yra ant pintos didelės lėkštės - žvakė tiesiai ant jos. Žodziu, ramu. pavakarę šovus į galvą niekingoms mintims, pas draugę liurlinam vynelį. O dabar įdomioji dalis - grįžtu namo, matau - žvakė išdegus iki galo, lengvai smilksta pintas indas, toks gražus ratukas apvalainas dega. Žiūriu, ir galvoju, kas būtų, jei būčiau grįžus už 10 min? už 15? o jei dar veliau? Kiek laiko pameditavus į tą ugnies ratuką, šliūkštelėjau vandens
Dar dabar neatsigaunu- grįžau namo būtent tą minutę, kai reikėjo.
QUOTE(tolima @ 2009 04 13, 12:04)
Gal čia ne visai į temą apie fengšujų, bet rišasi su laimes ratu, o kadangi pasisakyt reikia, tai va- turiu, kaip žinot, pasidarius laimes rata, vandenuka keičiu, žvake padeginu, žodžiu, prižiūriu Eilinis vakaras - žvake dega, ramu, a, tiesa, o visa ta kompozicija yra ant pintos didelės lėkštės - žvakė tiesiai ant jos. Žodziu, ramu. pavakarę šovus į galvą niekingoms mintims, pas draugę liurlinam vynelį. O dabar įdomioji dalis - grįžtu namo, matau - žvakė išdegus iki galo, lengvai smilksta pintas indas, toks gražus ratukas apvalainas dega. Žiūriu, ir galvoju, kas būtų, jei būčiau grįžus už 10 min? už 15? o jei dar veliau? Kiek laiko pameditavus į tą ugnies ratuką, šliūkštelėjau vandens
vau va ir feng shui ratas,tikiuos noras buvo ne išsikraustyt aš kaip tik atėjau paklaust ar jaučia kuri nors jau poveikį ir še tau,tikrai galima prisižaist su tom žvakėm,tuo labiau,kad pas mane tas ratas taip įbruktas kampan ir kartais dieną net nustembi-o žvakė dega
Na ir kaip jum ten su tuo ratu? Jaučiat kokį poveikį?
Sveikos, susidomėjau ir aš Feng shui, perskaičiau jau visas SM temas apie tai, bet taip ir nesupratau kaip taikyti Bagua žemėlapį savo butui Kadangi gyvenu visame bute, tai taikyti tik kambariui, manau, kad būtų nesąžininga Gal kuri galėtumėt bent daugmaž papaišyti kas ir kur pas mane yra? Būčiau labai dėkinga Manau, kad ir kitoms gali būti naudinga, nes kaip supratau tai daugeliui tas pats klausimas kyla kaip pritaikyti tą bagua savo butui
P.S. buto plane sienų mastelis išlaikytas
Sveikos, susidomėjau ir aš Feng shui, perskaičiau jau visas SM temas apie tai, bet taip ir nesupratau kaip taikyti Bagua žemėlapį savo butui Kadangi gyvenu visame bute, tai taikyti tik kambariui, manau, kad būtų nesąžininga Gal kuri galėtumėt bent daugmaž papaišyti kas ir kur pas mane yra? Būčiau labai dėkinga Manau, kad ir kitoms gali būti naudinga, nes kaip supratau tai daugeliui tas pats klausimas kyla kaip pritaikyti tą bagua savo butui
o ko tu nesupranti konkreciai ? juk pati net schemeli turi ?
geras... idomiai cia... man irgi buvo atsitikimas su zcvake, uzsidegiau kaip visada arbatines zavkutes tris zvakidese, jos sau ramiai ir graziai dega...ir staiga viena zvakes liepsan paliko tokia didele, pasidare net dvi -trus liepsnos, jos tarsi soko, tada as ziurejau ziurejau ir issigandau tada bandziau pusti, ir ka jus manot, jinai neruzipucia, tada uzlirjau vandeniu m, tai zvakide susikilo... labai issigandau, kazkoks idomus reikinys buvo... o kitos dvi zvakutes , kaip dege taip ir dege graziai
QUOTE(Selena7 @ 2009 04 15, 08:03)
o ko tu nesupranti konkreciai ? juk pati net schemeli turi ?
Konkrečiai tai nesuprantu kur mano žinių ir karjeros kvadratai prapuola Negi eiti mokytis ir dirbti pas kaimynus? Ir dar, kaip ten su ta šeima ir sveikata tūlike
Skaičiau, kad jei buto plane prapuola kažkuri sritis tai ją galima stiprinti vieno kambario atžvilgiu (dedant bagua tik ant kambario), ar tą patį padarius dar ir virtuvėje, sustiprėtų tos "prarastos" sritys?
Matot, man svarbiausios dabar sritys ir yra žinių ir karjeros, užtat ir pasimečiau kurioj vietoj man jas stiprinti, kai pradėjau praktiškai taikyti tą bagua
as tai pasidariau tik savo kambaryje
pagal pagrindiniu duru plano schema. kadangi bute gyvenu ne viena, o su kambarioke, tai kazkaip nekaip butu imti viso buto plana
pagal pagrindiniu duru plano schema. kadangi bute gyvenu ne viena, o su kambarioke, tai kazkaip nekaip butu imti viso buto plana
tuoj reikes nurinkt ta rata,o jokio poveikio..
QUOTE(winona @ 2009 04 22, 12:54)
Pas mane irgi
--------------------
--------------------
Kaip prajuoniot mergaites