Matau, kad daug kas nusivylė savo jėgomis, todėl aš siūlau labai paprastą ir veiksmingą dalykėlį - pasidaryti kūrimo ratą. Jis kaip greitoji pagalba, kai reikia kažką pajudinti iš mirties taško, naudojamas Ci energijai suaktyvinti.
Pagal Feng-shui yra kūrimo ir griovimo ciklai. Kūrimo ciklas, tai kaip tekėjimas ratu pagal laikrodžio rodyklę: vanduo maitina medį, medis sukuria ugnį, ugnis sukuria žemę, žemė - metalą, metalas - vandenį.
Taigi, mes surenkame visų elementų atstovus: medis (medžio gabalėlis arba medinis daiktas) , ugnis (raudona žvakė), žemė (akmenėliai arba kas nors iš molio), metalas (varpelis arba monetos arba kas nors iš metalo), vanduo (stikliukas ar vazelė su vandeniu). Tada viską sudedame ratu: viršuje ugnis, toliau pagal laikrodžio rodyklę: žemė, metalas, vanduo ir ratas užsidaro medis.
Rekomendacijos:
- ratą kurti pirmąją mėnulio jaunaties dieną;
- visus elementų atstovus naudoti panašaus didumo, kad nenustelbtų vienas kito;
- į vidurį rato galima įdėti ant raudono lapelio užrašytą norą esamajame laike ir pozityvia forma;
- žvakę kartais reikia uždegti.
- netinka žvakė-tabletė (kur būna su metalu);
- vandenį reikia keisti, kad būtų šviežias;
- išardyti ratą tada, kai noras išsipildys, bet jei neišsipildys, nelaikyti ilgiau, nei vienas mėnuo.
Ratui vieta parenkama pagal tai, kokį rezultatą norite gauti: pasisekimą meilėje pietvakariai, jei reikia pinigų pietryčiai, universali kryptis būtų šiaurės vakarai (pagalbininkai), čia galite statyti jei norite lengvai išlaikyti egzaminą, ar reikia kitokios pagalbos.
Pati jį išbandžiau ir galiu pasakyti, kad tikrai veikia
kadangi pirma jaunaties diena buvo ketvirtadienį,tai teks ilgokai palaukt kitos
bet per tą laiką gali sumąstyt ko labiau nori,koks tavo noras bus.Kur tą ratą daryt čia pagal kažkokias žvaigždes reikėjo nustatyt,ale aš kai nesigaudau padariau savaip-sulaukiau tos pirmos dienos,o kadangi mano noras apie meilę,tai meilės zonoj ir pastačiau ir svarbiausia elementai pagal eiliškumą sustatyti.O dar kas svarbu tai tikėjimas,kad ir kaip tobulai sustatytum pagal vietą ir pan.manau jog jei netikėsi tai nieko ir nebus