Įkraunama...
Įkraunama...

Feng Shui - 2

o man atrodo, kad jis užblokuotas už nesąmonių kalbėjimą temoje ir už daugelio nickų turėjimą thumbup.gif ačiū moderatorei 4u.gif
Atsakyti
Tikrai, tema buvo virtusi "bulių" susirėminu. smile.gif
Nieko keista. Baigėsi buliaus metai ir buliaus mėnesis thumbup.gif
Atsakyti
Primenu, kad ryt - vasario 14. Kinu Naujieji metai, siejami su Jupiterio perejimu i nauja zenkla (siemet i zuvis)

Tai diena, kai keiciasi skraidanciu zvaigzdiu vietos ir noru zemelapi pradesim daryti.
Taip pat - jaunatis, kazkas cia vis praziopsodavo susidelioti elemetus.
Atsakyti
laba diena, o sakykit ar yra didelis skirtumas kur ta rata kurt, ta prasme kurioje kabario vietoje. smile.gif ir dar norejau del noro paklaust, kazkur sioje temoje buvo rasoma, kad noras uzrasomas ant popieriuko, tada jis dedamas po zvake, ta prasme zvake vidury rato, o va kitur jau buvo idetas paveksliukas kaip tas ratas atrodo, tai ten zvake visai ne vidury, o eina su tais visai elementais. tad kaip cia teisingiau daryt, ir kur tada popieriuka su noru det smile.gif
Atsakyti
QUOTE(admirale @ 2010 02 13, 13:58)
ir kur tada popieriuka su noru det smile.gif

popieriuka su noru idet reikia i sirdi..

Atsakyti
QUOTE(admirale @ 2010 02 13, 14:58)
laba diena, o sakykit ar yra didelis skirtumas kur ta rata kurt, ta prasme kurioje kabario vietoje.  smile.gif  ir dar norejau del noro paklaust, kazkur sioje temoje buvo rasoma, kad noras uzrasomas ant popieriuko, tada jis dedamas po zvake, ta prasme zvake vidury rato, o va kitur jau buvo idetas paveksliukas kaip tas ratas atrodo, tai ten zvake visai ne vidury, o eina su tais visai elementais. tad kaip cia teisingiau daryt, ir kur tada popieriuka su noru det smile.gif

as nezinau apie ta rata. Man jis nepasiteisino.
Taciau siulyciau atsizvelgti i menesio zvaigzdas ir i noro pobudi ir Tau asmeniskai palankias kryptis.
ŠIUO METU palankus centras.

Pvz. rytuose negalima deginti zvakes.
Romantikos srities ir kūrybiniai norai (pvz. zmogus nori pradeti rasyti knyga) tiktu vakarai, bet vel gi - gal tau netinka ta kryptis asmeniskai. Arba tavo gyvenamoje vietoje ji yra pazeista.

Man nepasiteisino, nes as aklai padejau i nurodyta vieta i nieka daugiau neatsizvelgdama. Tingejau narplioti si sudetinga rebusa, todel gavau atvirkstini rezultata. Man atoro, kad pasakyti statyk ten arba ten vienareiksmiskai - labai neprofesionalu ir pavojinga.

Aisku, tai tik mano nuomone.

Beje kaip ir issiaiskinau del monetu ir druskos - jos statomos ten, kur atskrenda metine zvaigzde 5.
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas nors žinote, kurios vazoninės gėlės ramina (mažina stresą, pyktį, konfliktus)? Ir kurioje kambario vietoje jas geriausia laikyti?

Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(geltonkase_ @ 2010 02 15, 19:19)
Sveiki,
Gal kas nors žinote, kurios vazoninės gėlės ramina (mažina stresą, pyktį, konfliktus)?

Cannabis indica
Atsakyti
tu dar parasyk, kad jas reikia laikyti dziovintam pavidale plastikiniame maiselyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2010 02 16, 01:12)
tu dar parasyk, kad jas reikia laikyti dziovintam pavidale plastikiniame maiselyje smile.gif

Ir visada su savimi veziotis, o pamacius policija akivaizdziai jiems pademonstruoti, kad turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.216 @ 2010 02 15, 21:27)
Cannabis indica

Kiek gali tyčiotis iš žmonių? spam.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 02 16, 11:04)
Kiek gali tyčiotis iš žmonių?  spam.gif

nu kas vel negerai..
Atsakyti