Įkraunama...
Įkraunama...

Feng Shui - 2

QUOTE(be rėmų @ 2010 02 01, 10:23)

Faina nuoroda, tokia,,trumpai-drutai"
Atsakyti
QUOTE(mikito @ 2010 01 31, 12:06)
gal zinote, kur siemet statyti vaza su druska ir monetom?

Nepavyko nueiti i paskaita apie 2010 metus ir nezinau kur ja perstatyt.

druska reik supilt ten kur pernai cukrus buvo.
O monetas atiduot elgetom.
Nu o del 2010 metu paskaitos tai jo...
Negerai gavosi.
Prapuole metai.
Atsakyti
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.200 jubiliejinis @ 2010 02 02, 19:20)
druska reik supilt ten kur pernai cukrus buvo.
O monetas atiduot elgetom.
Nu o del 2010 metu paskaitos tai jo...
Negerai gavosi.
Prapuole metai.

Protingas patarimas, aciu labai smile.gif
Be taves prazutu nukvakeliai, tikintys fengshui. Rimtai. Tu gelbeji pasauli 4u.gif

Visgi, klausimas nukvakeliams.
Gal galiu ji uzduoti ir sulaukti normalaus atsakymo, be issidirbinejimu ir komentaru? Buciau labai dekinga 4u.gif

Kur siemet statyti vaza su druska ir monetom? Pasidalinkit, kas buvote seminare ar mokate patys paskaiciuoti
Atsakyti
QUOTE(mikito @ 2010 02 02, 22:51)
Protingas patarimas, aciu labai  smile.gif
Be taves prazutu nukvakeliai, tikintys fengshui. Rimtai. Tu gelbeji pasauli  4u.gif

Visgi, klausimas nukvakeliams.
Gal galiu ji uzduoti ir sulaukti normalaus atsakymo, be issidirbinejimu ir komentaru? Buciau labai dekinga  4u.gif

Kur siemet statyti vaza su druska ir monetom? Pasidalinkit, kas buvote seminare ar mokate patys paskaiciuoti 

Po blondino išsidirbinėjimų čia niekas neužsuka schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
reikia kurti naują temą užslaptintai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2010 02 02, 22:29)
reikia kurti naują temą užslaptintai smile.gif

Nuo jo nieko uzslaptinti neimanoma biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif na ir prisijuokiau iš to blondino,manau tai pats geriausias feng shui.Na neprimkit už gryną pinigą jo rašliavą,bet pasijuokim kartu,Juokas juk gerina sveikatą,tada gal ir tvarkytis daugiau ūpo atsiras.Kai su gera nuotaika,ko nors imiesi,manau tas feng shui(mano vyras vadina hui)(atsiprašau gal ir negražiai skamba,bet tai jo požiūris)nebeturi jokios lemiamos reikšmės.Kas ne kas,bet pats žmogus juk jauti ,kur ką padėti,kad nemaišytų ,būtų gražu ir t.t.Visas tas vajus tai tik savotiškas pinigų darymas,nukopijavus svetimą filosofiją.Taip manau lietuviams ji visiškai svetima,kai perskaičiau kiniečių nuotakų kriterijus pagal feng,tai griūk negyvas.Pagalvojau,kad jokia lietuvė į tuos rėmus netinka.Žodžiu valgyk ,kas patinka-nešiok kas pritinka,tvarkykis taip ,kad širdžiai būtų malonu.Su pagarba.
Atsakyti
fengshui yra labai reikalingas.
Ne paslaptis, kad dauguma moteru yra nevalyvos, apsileide ir tingines.
O kaip gi priversti tingine tvarkytis?
-Pazadeti jai daug turtu, laimes ir meiles..
Fengshui sugalvojo vyrai, kurie suprato, kad musimu cia nieko nepakeisi...su bobom reik gudrumu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blondinas Nr.202: 03 vasario 2010 - 09:16
biggrin.gif
QUOTE(blondinas Nr.202 @ 2010 02 03, 11:14)
fengshui yra labai reikalingas.
Ne paslaptis, kad dauguma moteru yra nevalyvos, apsileide ir tingines.
O kaip gi priversti tingine tvarkytis?
-Pazadeti jai daug turtu, laimes ir meiles..
Fengshui sugalvojo vyrai, kurie suprato, kad musimu cia nieko nepakeisi...su bobom reik gudrumu...

visiškai sutinku.Aš ,kaip netikinti feng shu esu labai apsileidusi.Atėjo mano viena kaimynė (fengshuistė)ir pasakė,kad mano sode stovinčius akmenis reikia perkelti į kitas vietas,dar kitus apversti kitu šonu, pastatyti kitu rakursu.Kaip minėjau esu labai apsileidusi,mano akmenys stovi tose pačiose vietose ,kaip stovėję.Gaila,kad taip,o būčiau pasportavusi arba bent su stuburo išvarža lovoje kelias dienas pagulėjusi. biggrin.gif
Atsakyti

As supratau, kad tau nepatinka F/s ir tie, kurie tuo tiki vien del to atrodo zemesne kasta (kvaileliai) ir kuriu galima saipytis.

Kadangi Lietuvoje priimta viska, kam prikabinta etikete humoras priimti su tikru ar suvaidintu dziaugsmu ir apsimesti, kad viskas yra juokinga, tai daznai suveikia.
Bet jeigu nesuveikia ir perlenki lazda, gali kvailai pasirodyti pats...

Buk atsargus, nes per daug humoro su tuo paciu moralu vis labiau igrista ir tampa panasus i sarkastiska ir nuobodu bumbejima mirksiukas.gif
Man atrodo, tu nebesuk galvos del musu nuomones ir susitaikyk, kad jos nepakeisi, numok ranka ir eik diskutuot su protingesniais ir geriau humora suprantanciais.
tavo nuomone apie f/s supratau, savos nepakeiciau, aisikintis kodel tikiu ir naudojuosi f/s tikrai neketinu.
Man atrodo, kad dauguma sitoje temoje uzsikniso skaityti tavo humoro perliukus ir isminties blyksnius, vietoj niekingu f/s patarimu.
Pamegink tai suprasti, susiprasti ir tiesiog duok durniams kelia. Gerai? aciuks.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mikito @ 2010 02 10, 13:24)
As supratau, kad tau nepatinka F/s ir tie, kurie tuo tiki vien del to atrodo zemesne kasta (kvaileliai) ir kuriu galima saipytis.

Kadangi Lietuvoje priimta viska, kam prikabinta etikete humoras priimti su tikru ar suvaidintu dziaugsmu ir apsimesti, kad viskas yra juokinga, tai daznai suveikia.
Bet  jeigu nesuveikia ir perlenki lazda, gali kvailai pasirodyti pats...

Buk atsargus, nes per daug humoro su tuo paciu moralu vis labiau igrista ir tampa panasus i sarkastiska ir nuobodu bumbejima mirksiukas.gif
Man atrodo, tu nebesuk galvos del musu nuomones ir susitaikyk, kad jos nepakeisi, numok ranka ir eik diskutuot su protingesniais ir geriau humora suprantanciais.
tavo nuomone apie f/s supratau, savos nepakeiciau, aisikintis kodel tikiu ir naudojuosi f/s tikrai neketinu.
Man atrodo, kad dauguma sitoje temoje uzsikniso skaityti tavo humoro perliukus ir isminties blyksnius, vietoj niekingu f/s patarimu.
Pamegink tai suprasti, susiprasti ir tiesiog duok durniams kelia. Gerai?  aciuks.gif
drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti